ערב טוב לכולם ..

../images/Emo13.gif ערב טוב לכולם ..

רק רציתי לומר ... שאני מתגעגעת אליכם נורא .. חוזרת לאילת בסוף שבוע הבא עם כוחות מחודשים ואנרגיה חיובית קסומה שולחת לכם מירושלים הקרההההההההההההה .. חיבוק ענק של דוב ונשיקה ואל תשכחו אותי בבקשה כי אוהבת אני אתכם מכל הלב ונשמה

לילה טוב שרון וכולםםם../images/Emo141.gif

לילה טוב לכולםםם גם ממני לילה טוב שולי מייזנר מילים: יוסי גמזו לחן: אפי נצר עירי שלי עייפה מכל תרועות הקיץ ומתחילה ללמוד את גמגומי הסתיו הים אצלה נרדם אט אט על הברכיים ומתנגשם כילד בחזה גליו לילה טוב, לילה טוב לגנים ולטל הרטוב מאוחר, מאוחר עוד מעט ויהיה כבר מחר עירי שלי כעת היא ממלכה של ליל ורק האוהבים עומדים על משמרתה וכשחובקים הם כך אט אט בשתי ידיים חובקים הם זה את זו אמנם אך גם אותה לילה טוב... ובזכותם בלבד, שלווה אותה נושקת ועד אשר יבקע השחר שהעור החושך כמו תמיד הוא רק קטיפה של שקט הכוכבים הם רק גחליליות של אור לילה טוב...

שרונינקההההה

חשבתי את בצפון דהיינו צפת כזו והנה את בירושלים אמממ מקווה שאת נחה לך ועושה חיים רק טוב!!!

בקר טוב לך שרון ../images/Emo24.gif

גם אני חשבתי שאת באיזה צימר משתזפת עם ביקיני. אבל לכתוב שיש לך אנרגיה חיובית וקסומה בירושלים? זה מעורר חשד כבד שמא לקית בסינדרום ירושלים. יאללה תחזרי הביתה,מהר,לפני שתשמי עלייך גלימה ותכריזי שאת שליחו של המשיח..... געגעתי עלייך....!

קונן ../images/Emo88.gifקוראת אותך לסדר !

מה זאת אומרת ??? אבל לכתוב שיש לך אנרגיה חיובית וקסומה בירושלים ????
... מה כולם שליליים כאן ?? תאמין לי אחלה ביקיני אפשר לראות כאן ! צריך לדעת היכן לחפש
) ומשחושש מהאנרגיות והקסם של ירושלים ..הוא לא יודע מה זה קסם יום יפה היום ,מלא אור ואהבה .

רותי כפרה שלי מתוקה.../images/Emo140.gif

לא צריך להתעסבן. אני באמת חשבתי שבירושלים לא יודעים מה זה בקיני. ואיפה בדיוק מחפשים בירושלים בקיני? בכנסת כבר הייתי,זה לא מעניין,שם הורידו את כל הבגדים מזמן..... אפשר שנראה אותך כאן, עם בקיני בפורום?

למעלה