סרטים

ר ע ו ת 16

New member
../images/Emo13.gif סרטים ../images/Emo13.gif

שלום אנשים
ראיתם סרטים טובים לאחרונה
אז יאללה תתחילו להמליץ על סרטים טובים ששווה לראות
תתעוררו לחיים

tzlilonit1

New member
אני ראיתי בחודש שעבר בקולנוע את הסר

הסרט "צ'רלי בממלכת השוקולד"!!! זה סרט מעולה!!כדי לכולם לראות!!

אני ראיתי

את הסרט בקול גדול של הילארי דאף!!! סרט מדהים! הוא מרגש ועצוב ושמח ובקיצור...הוקסמתי ממנו! אפילו היה קטע שבו בכיתי!

אני ראיתי

את הסרט בקול גדול של הילארי דאף!!! סרט מדהים! הוא מרגש ועצוב ושמח ובקיצור...הוקסמתי ממנו! אפילו היה קטע שבו בכיתי!

ר ע ו ת 16

New member
גם אני ראיתי את בקול גדול../images/Emo70.gif

הוא מהמם!! ובגלל שאני כזאת רגשנית כול הסרט מיררתי בבכי!! מומלץ!

DuLcE NeTa

New member
אני ראיתי את...

ראיתי לפני כמה זמן את אפקט הפרפר עם אשטון קוצ'ר ואת שלושעשרה... וגם הסרט של המורדים הוא ממש יפה!.. למרות שהוא ישן ראיתי אותו אצל חברה. שיהיה שבוע טוב. אוהבת,נטע. ובקשר לנסיעה להולנד? אני נוסעת ב16/11 להולנד,צרפת ובלגיה בטיול מאורגן בסוף,ל8 ימים מקווה שהכל יהיה בסדר כי יש כמה סיבוכים עם אחותי,כי גם אבא שלי באותו זמן בטוסקנה ואחותי תהיה בטירונות ולא יהיה לה איפה להיות שישישבת. מקווה שהכל יסתדר. אוהבת [שוב] נטע

ר ע ו ת 16

New member
וואי תהני בטיול../images/Emo24.gif

מקווה שייצא לפועל! גם אני ראיתי אפקט הפרפר עם חברות.......וזה היה ממש מצחיק כי לפעמים ממ לא הבנו כלום וכול הסרט הסברתי להן מה הולך שם או שהם הסבירו לי.......ואז ביום למחרת קלטנו עוד כמה דברים (הייתה מסיבת פיג'מות) קיצר סרט שווה

היי אני חדשה פה.

ראיתי יותר מדי סרטים לאחרונה כמו:איילנד,סקול בהיי ועוד... פשוט לא עולה לי בראש כרגע. אני לא יודעת אם ראית את סקול בהיי, אני אישית לא מתתי עליו. בכל אופן, אני אשמח אם נדבר בהמשך. יום טוב!

אני אישית מאוד אהבתי../images/Emo99.gif

ראיתי אותו כבר 3 פעמים בקולנוע: פעם 1 עם הדודה, פעם שניה עם החבר ופעם 3 עם האח. כן אני יודעת זה נשמע חסר חיים בטירוף אבל ככה יצא. לא נורא, הוא היה שווה את כל שלושת הפעמים שהלכתי
אבל זה תלוי בטעם שלך בסרטים. אם את הולכת אז אני מקוה שתאהבי אותו. לילה טוב בינתיים

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif אמממ...

לא לפני הרבה זמן ראיתי את "בקול גדול"-סרט די חדש עם הילארי דאף-למי שלא מכירה. מומלץ
לפני 5 דקות ראיתי גם את "מה שבחורה רוצה" (ומי לא מכירה אותו) עם אמנדה ביינס. עוד יותר מומלץ
אהה, וגם ראיתי לפני שבועיים את היץ'... חמוד...

ר ע ו ת 16

New member
ראיתי את כול מה שאמרת ואהבתי

במיוחד את השניים הראשונים. בקול גדול ריגש אותי. ומה שבחורה רוצה הצחיק אותי.

Broken Smile1

New member
ראיתי הכל../images/Emo13.gif.

ממליצה על "סיפור סינדרלה", ממש סרט יפייפיה.

Roniii

New member
המממ... לא בדיוק המלצה...../images/Emo31.gif

אתמול ראיתי את "לדפוק חתונה". סרט די עגלה, למען האמת. חוץ מקטע אחד קורע, היה שקט באולם כל הסרט.

dragonit12

New member
אממ...

קודם כל אני חדשה ולא ידעתי שפתחו לכן פורום?? למה לא מודיעים זאת??... חפיף..עכשיו אני יודעת! :) הסרטים שאני ראיתי לאחרונה הם: תיכון בהיי,איילנד,לדפוק חתונה,צארלי בממלכת השוקולד,החמקן,והיו עוד לא זוכרת... אם אני אזכר אני ארשום מבטיחה!... ומקווה שזה לא באיחור..

Roniii

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

את רואה המון סרטים, הא
איזה כיף לך. אני ראיתי איזה סרט וחצי בזמן האחרון

tamarushz

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

הפורום דיי ישן.. בעצם, תלוי איך מסתכלים על זה. כמו כל דבר. מפרסמים את זה בראש1 בעמוד של הקומיקס.. וואי ראית הרבה! ראיתי קצת בקולנוע.. ראיתי את סמנתה [דיי דבילי] את צ'ארלי והשוקולדה [קצת עצבן אותי כי עשו את ווילי וונקה בנאדם נורא לא אהוד] ארבעת המופלאים [לא שווה אפילו השכרה בדיוידי..] ובדיוידי ראיתי שוב את הארי פוטר 2, שוב את דה אינקרדבולס, ואתמול את אהבה קולומביאנית.. בעע אני לא מאמינה שרק רבע לשמונה.. אני מתה מעייפות. לילה טוב לכולן
תראו היום בתשע בערוץ אחד [נראה לי, יש לי רק שני ערוצים ואני מתבלבלת..] רואים עולם. אני חולה על הכתבות שם.. וכן, תגידו שאני משועממת. מ'כפת לי?
תמר

dragonit12

New member
חיחי תודה...

כן ראיתי דיי הרבה אבל חפיף..ולא שמתי לב שרשום למטה ת'פורום שלכם..אתם צריכים לפרסם את זה יותר ענק..מה לעשות אני לא רואה טוף..בגלל זה יש לי משקפיים

למעלה