סקר!!! כדי לגלות מי יותר פנאט של בלט או ריקוד... כמה תמונות של בלט יש לך במחשב/ כל מקום אחד?? נעה
N n o a k New member 30/4/05 #1 ../images/Emo13.gifסקר!!! כדי לגלות מי יותר פנאט של בלט או ריקוד... כמה תמונות של בלט יש לך במחשב/ כל מקום אחד?? נעה
../images/Emo13.gifסקר!!! כדי לגלות מי יותר פנאט של בלט או ריקוד... כמה תמונות של בלט יש לך במחשב/ כל מקום אחד?? נעה
ח חייכנית מקסימה New member 30/4/05 #2 תמונות לא אומרות כלום.... וזה בהחלט לא מגלה מי יותר פנאט, אבל אם זה כזה משנה לך אז 26 במחשב.
N n o a k New member 30/4/05 #3 למה לא משנה? אני אתקן... זה אומר מי מוריד יותר תמונות של בלט? טוב לך?! לי יש 705... וואו אני חולה
ר רקדנית1 New member 30/4/05 #4 תוכלי תוכלי להעלות כמה מהן לקבצים בפורום? אני מחפשת תמונות של בלרינות
ח חייכנית מקסימה New member 30/4/05 #5 אבל למה את תוקפת? בסך הכל אמרתי שזה לא מראה מי יותר פנאט, אין לך שום סיבה לתקוף אותי
ש שרגא המקורית New member 30/4/05 #7 לי יש תמונה אחת, ואין לי מושג מה זה אומר עליי.. כי אני דווקא אוהבת בלט, זה יפה..
C C a p u C h i n o New member 30/4/05 #8 האאא 705?!? אני לא חושבת שמספר התמונות קשור... לי יש רק אחת כי אני משתדלת לא למלות את המחשב בתמונות, זה לוקח לי המון מקום!
האאא 705?!? אני לא חושבת שמספר התמונות קשור... לי יש רק אחת כי אני משתדלת לא למלות את המחשב בתמונות, זה לוקח לי המון מקום!
B ballet20 New member 30/4/05 #9 ../images/Emo9.gif יש לי בסביבות ה10 ,ממש יפות מה royal ballet באנגליה
ק קמילה ו טיטאן New member 30/4/05 #11 ../images/Emo2.gifבאמת?? את יכולה לשלוח לי?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
B ballet20 New member 1/5/05 #12 לא דיגיטליות מצטערת הן לא דיגיטליות אבל האתר של הבלט הוא www.roralballet.org.uk אני חושבת ויש שם מלא, וגם לינקים לאתרים של רקדנים כמו דרסי בסל
לא דיגיטליות מצטערת הן לא דיגיטליות אבל האתר של הבלט הוא www.roralballet.org.uk אני חושבת ויש שם מלא, וגם לינקים לאתרים של רקדנים כמו דרסי בסל
B ballet20 New member 1/5/05 #18 עוד אתר עם תמונות יפות (הורדתי כמה משם) http://www.darceybussell.com/
T the mush New member 1/5/05 #15 אממ.. לי יש 74../images/Emo9.gif לא הרבה בכלל אבל תמונות בכללי יש לי 184