טוב, סתם התעוררתי בשעה כזאת???
איך עבר השבוע? בגרות בספרות, היה קשה, למדתי באטרף יומיים לפני, היה מאוד קשה (עברתי על כל החומר כמעט) יש תוכניות לסופ"ש? כן, אני לא סתם ער מוקדם. יש משחק בליגת יישובים של משגב, ואני שוער באיזה קבוצה, אנחנו צריכים ניצחון ואני באדרנלין כבר חצי שעה בערך. התעוררתי כי חלמתי שניצחנו, שבאופן עירוני גרם לי להרגיש את האדרנלין, ושמנע ממני לראות את הסוף. תוכניות מיוחדות לשבוע הבא: שבוע אחרון בלי בגרויות... איזה מוזר... שבוע אחרי זה השבוע האחרון שלי... לעולם... המלצה לסרט/מוסיקה/אירוע לסופ"ש: וואו... ממממ.... יש את Limitless שהוא חדש מצד אחד, את Fight Club שהוא קצת ישן (אבל איכותי אש) מצד שני, ובאמצע יש את הסרט The Count Of Monte Cristo. שלושתם מעולים. מסר לאומת השמיניסטים: תחשבו שנייה. עוד כמה זמן אנחנו שמינסטים? לכל אחד יש תאריך אחר לבגרות האחרונה, אצלי זה ב - 16, ואני צריך לחזור פעמיים לבציפר, ב - 19 לפרידה מהיסודי (מנהג מטומטם, אבל צריך לחזור), וב - 21 לטקס סיום המסורתי (שמתחיל ברבע ל-12 בבוקר ומסתיים בסביבות 11 בלילה). מתי זה לכם? מתי אתם תגידו לעצמכם: "זהו. סיימתי. אין יותר בציפר". או בעצם, תצרחו את אותם הדברים בדיוק. מתי נגמרת השנה? זה כבר לא תחילת השנה, שבה קיבלנו את התואר. עכשיו אנחנו מורישים אותו. אנחנו מעבירים אותו הלאה. אנחנו כבר לא באמת שמיניסטים. אנחנו שינשינים וטירונים בצבא. זהו. סיימנו.