סופ"ש

Any991

New member
../images/Emo13.gifסופ"ש../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? יש תוכניות לסופ"ש? תוכניות מיוחדות לשבוע הבא: המלצה לסרט/מוסיקה/אירוע לסופ"ש: מסר לאומת השמיניסטים:

DeadlyRose

New member
../images/Emo41.gif ווהו סופ"ש! ../images/Emo41.gif

איך עבר השבוע? קצר וקולע! יש תוכניות לסופ"ש? להשלים שעות שינה, לשרוף את החומר בספרות ועבודה
תוכניות מיוחדות לשבוע הבא: עבודה, שיעורי נהיגה, להתחפשן עד צאת הנשמה המלצה לסרט/מוסיקה/אירוע לסופ"ש: אקס מן
מסר לאומת השמיניסטים: זה נגמר בעוד 18 יום, הכל כולל הכל!

netapet2

New member
וואו סופ"ש. ווי.

איך עבר השבוע? אני לא זוכרת שהיה שבוע, זה עצוב. יש תוכניות לסופ"ש? לישון, ואז לעבוד >< תוכניות מיוחדות לשבוע הבא: להצליח במגן באזרחות. [לא יקרה, לא למדתי עדיין...] המלצה לסרט/מוסיקה/אירוע לסופ"ש: צאו להנותתת מסר לאומת השמיניסטים: איכסה?

netapet2

New member
אה כן, את התכניות של באמת לישון כמו שצריך?

משפחתי היקרה החליטה להרוס בשילוב צעקות. והמצב הבריאותי שלי לא החליט להועיל בעיניין. יחי עבודה עם עיניים עצומות \=

yaa40

New member
טוב, סתם התעוררתי בשעה כזאת???

איך עבר השבוע? בגרות בספרות, היה קשה, למדתי באטרף יומיים לפני, היה מאוד קשה (עברתי על כל החומר כמעט) יש תוכניות לסופ"ש? כן, אני לא סתם ער מוקדם. יש משחק בליגת יישובים של משגב, ואני שוער באיזה קבוצה, אנחנו צריכים ניצחון ואני באדרנלין כבר חצי שעה בערך. התעוררתי כי חלמתי שניצחנו, שבאופן עירוני גרם לי להרגיש את האדרנלין, ושמנע ממני לראות את הסוף. תוכניות מיוחדות לשבוע הבא: שבוע אחרון בלי בגרויות... איזה מוזר... שבוע אחרי זה השבוע האחרון שלי... לעולם... המלצה לסרט/מוסיקה/אירוע לסופ"ש: וואו... ממממ.... יש את Limitless שהוא חדש מצד אחד, את Fight Club שהוא קצת ישן (אבל איכותי אש) מצד שני, ובאמצע יש את הסרט The Count Of Monte Cristo. שלושתם מעולים. מסר לאומת השמיניסטים: תחשבו שנייה. עוד כמה זמן אנחנו שמינסטים? לכל אחד יש תאריך אחר לבגרות האחרונה, אצלי זה ב - 16, ואני צריך לחזור פעמיים לבציפר, ב - 19 לפרידה מהיסודי (מנהג מטומטם, אבל צריך לחזור), וב - 21 לטקס סיום המסורתי (שמתחיל ברבע ל-12 בבוקר ומסתיים בסביבות 11 בלילה). מתי זה לכם? מתי אתם תגידו לעצמכם: "זהו. סיימתי. אין יותר בציפר". או בעצם, תצרחו את אותם הדברים בדיוק. מתי נגמרת השנה? זה כבר לא תחילת השנה, שבה קיבלנו את התואר. עכשיו אנחנו מורישים אותו. אנחנו מעבירים אותו הלאה. אנחנו כבר לא באמת שמיניסטים. אנחנו שינשינים וטירונים בצבא. זהו. סיימנו.

netapet2

New member
השנה אצלי נגמרת בערך

ב21.6 אחרי הבגרות באזרחות. אבל ברמה העקרונית? אחרי הצבא כשאני אצטרך לשפר את כל החרא שדפקו לנו :)

TFNM

New member
צורחים אחרי שמגישים את הבגרות באזרחות

כן,אחרי הבגרות באזרחות אני מגיש,פותח שמפניה שהבאתי במיוחד בשביל המאורע ואז רץ עירום עד לביתי תוך כדי שאני צורח לכל אדם זר ומבועת "סיימתי! סיימתי! אני חופשי!" עד אז,אני שמיניסט אם ארצה בכך ואם לא.

lana24

New member
יום שני מתכונת באזרחות

אבל לא נורא XP אממ אתמול יצאתי וזהו היום ישנתי והעירו אותי ):

למעלה