משה גמ ...

shon1001

New member
../images/Emo13.gif משה גמ ...

מה שלומך אחי ? קרמר מוסר לך ד"ש ממני ? לפעמים אני פוגש אותו

משה גמ

New member
איזה כבוד,שון חזר בגדול,

מה המצב גבר,לא אפ פעם קרמר לא מסר לי דש ממך וחבל,דווקא חשבתי בליבי שזהו שון התחתן ואשתו ביטלה לו את האינטרנט והורידה לו מהגג את הצלחת אך לא שון לא נישבר ,הוא פה תמיד,מה שלומך,קצת תן מזמנך לפורום,יש לי בשבלך מישהי מחיפה דווקא רצינית,כזו שאוהבת לוינים וגם חתיכה,שתתן לך לצאת כל חמישי בלילה לבלות עם חברים,המינוס הוא שהיא בנויה לחתונה נטו,גובה 180 ממש כמו צלחת אנדרו,בקיצור אני מת שתתחתן כברואוכל לצרפך למועדון שנמצאים בו בלית ברירה דיש,עלי,קרמר,יא,סוויז,גוסטנט,ועוד רבים וטובים,לכן נותר לי לאחל לך שוני כל טוב.

shon1001

New member
משה משה גמ..

קודם כל אני שמח לשמוע ממך שוב ותגיד לקרמר שהוא לא בסדר ראיתי אותו פעם בטלרן ופעם בתל אביב ותמיד אמרתי לו למסור לך ד"ש אבל כנראה הוא שכח עכשיו תשמע הבחורה שתנסה להוריד לי את הצלחה מהגג אני תולה אותה בתור LNB UNIVERSAL נטו . אבל כל הבחורות שאני מכיר בינתיים באות אליי הביית אומרות לי תשים קצת סרטים חינוכיים אז למה שהן יבקשו להוריד לי את זה תאמין לי משה אחי אני כבר לא רואה כמו שהן רוצות לראות לגבי מועדון החברים זה נשמע טוב אבל במחשבה שנייה לא תודה ! אוליי פעם מי יודע גם לי יש מישהי להכיר לך אבל מאוד רצינית
אחלה יום אחי

משה גמ

New member
שוני אני נשוי לצערי,לא יכול לפרק

את החבילה,תודה בכל מצב,בכל אופן אתה מוזמן אלי תמיד ,תמשיך להנות,ביי.

shon1001

New member
משה אחי סתם התלוצצתי אני יודע

שאתה בחור מאוד מסור ונאמן לא הייתי מעז להציע לך ברצינות את זה ובטח לא בשביל אף אחת . אתה מכיר אותי אנחנו תמיד מתלוצצים

משה גמ

New member
תאמין לי סופר גבר זכי,

עזר לי לאחרונה בשידרוג היומקס כמה שעות,מדי פעם אנחנו משוחחים בטלפון,הוא בסדר חוצ מזה שהוא עובד קשה,מדי פעם הוא נכנס לפורום,אני מאמין שהוא חוגג עם האינטרנט,מוריד סרטים ,אני מקווה שבאביב אם נצא מהמתקפה על העירקים בחיים נארגן מפגש שוב,ביי.חייב לזוז אישתי רוצה שנצא עם הילדים לגרנד קניון,ביי.

מוישה אהלן

שני דברים,אני זקוק לתאור מפורט של מה שאתה וזכי עשיתם לממיר (השידרוג) דבר שני,אני מקוה שבמהלך המלחמה אוכל להכנס לפורום דרך לאפ טופ של חבר מהיחידה ולעדכן אותכם מה קורה בחוץ.

מוישה תראה מה מצאתי

כנס לאתר refael.info כנס בעמוד השער לאוסף הצילומים,כנס לחיפוש תמונות,לך בקטגורית תמונות לקוד תמונה ותן את הקוד הבא:d542-034 ואז חיפוש.אחלה תמונה.

למעלה