מצטרפת חדשה

shelly tarony

New member
../images/Emo13.gifמצטרפת חדשה

שלום קוראים לי שלי טרוני!!! ואני נורא נורא אוהבת את הסדרה סטארגייט ונורא התאכזבתי כשאיתי שהורידו את הסדרה מהערוץ הראשון אז שלחתי להם מכתב ושאלתי אם הם ימשיכו לשדר והם ענו שבעוד כשנה יהיו העונות החדשות של סטארגייט וסטארגייט אטלנטיס !!!!!!!!!!!!!

סלמאק

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

זה באמת מה שהם אמרו לך? זו התשובה שקיבלת? מי ענה לך במכתב?

shelly tarony

New member
תודה../images/Emo13.gif

כן זה מה שהם ענו לי!!!!!!!!!!!!!!!!! ענה לי חיים גיא- הוא איזה משהו חשוב בערוץ הראשון כתבתי לו שאני ואחי הקטן מעריצים שרופים ושנורא התאכזבנו לראות שהפסיקו לשדר את סטארגייט והם ענו לי לחכות שנה כי רק אז הם רוכשים את העונות החדשות

shaysn

New member
זה מעניין

כי AXN אנו לי שהם מתכוונים לשדר את כל העונות של ס"ג 1.

סלמאק

New member
נו, סבבה. זה לא מתנגש...

יס והוט שידרו במקביל עונות שונות של סמולוויל... (תגובה לשלי טרוני:) וואי, איזה פצצה!!! כולנו כאן היינו בטוחים שכבר לא ישדרו בכלל! (ידעתי שחיים גיא אמור לענות לך, אבל שאלתי כי רציתי להיות בטוח באמינות של התשובה שקיבלת) אם את אומרת שחיים גיא ענה לך שבתוך שנה ירכשו את העונות, זה פצצההה!! את חייבת לשנות את הסמיילי שהכנסת בסיום ההודעה... יש לך ציטוט של המכתב? (כי יכול להיות שהוא התכוון לזה שאם ירכשו את העונות, זה יהיה רק בתוך שנה...

shelly tarony

New member
../images/Emo13.gif

מצטערת אין לי את הציטוט של המכתב (מחקתי אותו ) אבל בפירוש נאמר לי שהשידורים של העונות החדשות יתחילו בעוד כשנה ...

ayan2

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

ותודה על המתנה שהבאת לנו עם תשובתו של חיים גיא
מקווה כמו שסלמאק כתב, שהתשובה לא הייתה בתנאי ש...אלא מעידה על כוונה אמיתית. עם כל הקושי שבדבר, אני מסוגלת להמתין לשנה הבאה

STING3ER

New member
ברוכה הבאה :) ותודה על ההודעה ../images/Emo6.gif

זה באמת עשה לי את השבוע
וראיתי שכתבת את זה בעצומה (נראה לי שזו את)

shelly tarony

New member
../images/Emo9.gif

כן זאת אני!!! ומגיע לך כל הכבוד על מה שעשית!!!
הבאתי מלא חתימות כל המשפחה שלי רואה סטארגייט אני מקווה שזה יצליח אין לי סבלנות לחכות שנה....

STING3ER

New member
אני יחכה קצת וישלח אימייל בזמן המתאים

מקווה שזה יעזור

למעלה