מי מנחש בכניסה לאיזו עיר מוצבת הפרסומת הזאת?
א אוֹחַ New member 15/9/06 #2 ../images/Emo22.gifלא רואים טוב (אור כהה). חשבתי שהצלחתי לסדר את זה בפוטושופ. בכ"א, כתוב שם בוורוד: "הסרת שיער לצמיתות ללא כאב", ובלבן, מתחת: "מתאים לבעלי עור כהה".
../images/Emo22.gifלא רואים טוב (אור כהה). חשבתי שהצלחתי לסדר את זה בפוטושופ. בכ"א, כתוב שם בוורוד: "הסרת שיער לצמיתות ללא כאב", ובלבן, מתחת: "מתאים לבעלי עור כהה".
א אוֹחַ New member 16/9/06 #12 לרגע חשבתי שאני בפורום אח"לה, שואל איך מנקדים את המילה "זימה"... מה נהיה לכם? מה זה הדאחקייה הזאת?
א אוֹחַ New member 16/9/06 #13 "אשר מעיד על טיב יושביו, בכל רחוב תלויים שלטים". והתשובה: בכניסה לראש העין, כמובן. אותי זה הצחיק.
פ פּלפּל New member 17/9/06 #16 מאיה חדיינטוב הנו מותג בעל שם שמאחוריו אישיות בעלת 15 שנות ותק. מפתחת שיטת "מאיה חדיינטוב" לעיצוב גבות ומורה בכירה בתחום.
מאיה חדיינטוב הנו מותג בעל שם שמאחוריו אישיות בעלת 15 שנות ותק. מפתחת שיטת "מאיה חדיינטוב" לעיצוב גבות ומורה בכירה בתחום.
א אוֹחַ New member 17/9/06 #18 זה בא לך טבעי, מה? בגלל שאני יודע שאתה לא יכול להתגבר על זה, ומפני שחסתי על תומתו של המחשב שלך, נמנעתי מלהעלות פרסומת קטנה ומזוהמת שהודבקה שם בסביבה, ושגם עליה היה לי מה להגיד.
זה בא לך טבעי, מה? בגלל שאני יודע שאתה לא יכול להתגבר על זה, ומפני שחסתי על תומתו של המחשב שלך, נמנעתי מלהעלות פרסומת קטנה ומזוהמת שהודבקה שם בסביבה, ושגם עליה היה לי מה להגיד.