מזל-טוב

ASTAR3

New member
../images/Emo13.gifמזל-טוב../images/Emo65.gif

אנשים חזי עבר טסט-מזל טוב יחזקאל! סע לאט ובזהירות...

dragonfly017

New member
חזי! תעשה לי בובה!!

חזי,ממש אין עליך, אתה בן אדם חתיך,נשמה,מהווה דוגמא, ערכי, מדהים, הלוואי והיה לי ילד כמוך...בעצם עם מראה כמו שלך- שיהיה לי בעל כמוך. אתה לא יודע כמה אני אוהבת אותך. אתה ממש מדהים... (גילי - פעם אחרונה שאת משאירה את ה-User name שלך בתפוז במעו"ז רחובות פתוח לכל אחד... ולמי שלא הבין- זה חזי שכתב את כל זה מהשם משתמש של גברת גילי..)

dragonfly017

New member
חזי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תפחיד אותי עוד פעם ככה!!!! ממש נבהלתי-אצלי במחשב השם משתמש והסיסמה לא נשמרים אף פעם... בכל מקרה אתה מוזמן לעשות לי בובה! מתה עלייך מזל"ט

מזל טוב...

ובהזדמנות זו.... תפילת הדרך... עקרונית יש יותר ארוך זה הנוסח שאני רגילה להגיד... "יהי רצון מלפניך י”י אלהינו ואלהי אבותינו, שתוליכנו לשלום, ותצעידינו לשלום, ותדריכנו לשלום, ותגיענו למחוז חפצנו לחיים לשמחה ולשלום. ותצלינו מכף כל אויב ואורב וליסטים וחיות רעות בדרך ומכל מיני פורענית המתרגשות לבא בעולם. ותשלח ברכה והצלחה בכל מעשה ידינו. וּתנֵנִי (אם הם רבים, וּתנֵנוּ) לחן לחסד ולרחמים בעינך ובעיני כל רואינו. כי אתה שומע תפילה כל פה ברחמים ברוך אתה ה' שומע התפילה:" אז בעז"ה שיהיה לך רק נסיעות טובות ורק לשמחות.... (מומלץ לתלות אחד כזה באותו...) (נ.ב.- יש לי תשובה לדיון ההוא אם אתה מעוניין סע (בזהירות) למטה...)

למעלה