לגרייס

../images/Emo13.gifלגרייס../images/Emo13.gif

גרייס מידי פעם אני נכנסת לקרוא פה מסרים של אנשים... ואני הכי נהנית לקרוא את המסרים שלך.. את מצליחה להצחיק אותי גם כשאני עייפה וכשאני בלי מצב רוח את פשוט מתוקה ומצחיקה המשיכי לכתוב מסרים ולשים דגש בהם על פילפלת וסינבאד... לפי-דעתי, אחד השידורים הכי מוצלחים בבלוג-טי וי הוא שלך, כל עוד את לא חושפת את פנייך!!! אף אחד ברחוב לא יכול להצביע עלייך ולאמר שאת גרייס אל תתייחסי לתגובות טיפשיות... אנשים לא לוקחים את העניין בקלילות שזה בסה"כ מחשב, אני בטוחה בתוך-תוכי שאת בחורה טובה וסתם משתעשעת לך כאן המשיכי לשדר והמשיכי למסור מסרים מתוקה... ואני אמשיך לקרוא את המסרים להנות ולצחקק.... ביי מתוקה ו ב ה צ ל ח ה

sinbad69

New member
דפדפנית.

אמרת מילים כדורבנות. יש כאלה שלא יודעים לדפדף הלאה.חחחח

ואווו בחורה מפרגנת!לא יאומן!../images/Emo24.gif

תודה מותק!!! אני באמת לא שמה על אף אחד הם פשוט לא מבינים את זה אני צוחקת עליהם והם לוקחים את הכל ברצינות חחחחחחחחחחחחחחחח. הם חושבים שאם הם קוראים לי שמנה,מכוערת ,זונה, אז אני לוקחת ללב ממש לא, זה הכל וירטואלי ותאמיני לי שבמציאות אם מישהו היה אומר לי דבר כזה היתי מחנכת אותם טוב טוב,! אם היה להם את האומץ להגיד לי את זה פנים מול פנים תאמיני לי הכי טוב! אבל הם חבורת פחדנים לכל אחד יש פה על המקלדת! מי שמכיר אותי במציאות יודע מי אני....... תודה מותק חולה עלייךךךךךךךךך

מתוקה מתוקה.......

דפדפית חמודה ומתוקה .....לגרייס יש אמנם חן משלה ....ויש לה את היכולת לעשות דברים ....אבל היא לא עושה כלום כדי להיות טובה יותר .היא גורמת לעצמה נזק בזה שהיא לא מתיחסת באופן מכובד לכל מיני כאן .......וחבל ........ובהקשר אלייך אני שמח שאת נהנת ............המשיכי כך ...........להת ........

למעלה