כפיפות בטן!!!!!

EdenHerMajestey

New member
../images/Emo13.gifכפיפות בטן!!!!!

וואו איזה אושר... כבר ביום שני התחלתי לעשות הליכות, והיום סוף- סוף הצלחתי לעשות כפיפות בטן.... בלי שיכאב והפורט יציק. מאושרת ממש. והסיבה לזה שכפיפות בטן זה הספורט היחיד בעולם שאני טובה בו, אפילו מעולה! אפילו הייתי מצטיינת בבגרות בספורט מכל השכבה שלי בכפיפות בטן (ועדיין הייתי שמנה.) אין מה לומר, אני אחת השמנות המוזרות. אבל וואו!!! כל- כך מאושרת עכשיו! עכשיו אני אחזור לשגרה של כל לילה ובוקר 100 כפיפות בטן.. היום עשיתי בנסף מדרגות, שאני שונאת אבל זה בהחלט אחד הדברים. גם לכם יש חוויות בסגנון? שתפו!

ואוו!

אני חיכיתי לפחות חודש אחרי הניתוח כדי לעשות כפיפות בטן. אצלי הפורט בצד שמאל של הבטן ודי הרגשתי אותו בכל כפיפה. כל הכבוד שאת מתחילה ככה בשוונג של ספורט זה יקל מאוד את הירידה ויזרז את חילוף החומרים :) אני בנתיים עושה בעיקר הליכות- כל יום חצי שעה בהליכון. ופעמיים בשבוע עושה סטים של כפיפות בטן ושכיבות שמיכה. הכי חשוב להתמיד...

שמחה37

New member
טוב אני את כפיפות הבטן

החלפתי במתיחת בטן
אחרי המתיחה וההידוק מספיקים 50. אבל כל הכבוד לך על שהכנסת ספורט לתהליך חשוב מאוד מאוד מאוד שמחה

shery20

New member
הצטרפתי לחדר כושר :)

אתמול הצטרפתי לחדר כושר מסתבר שהבעלים הוא חבר של אבא והוא לקח אותי תחת חסותו בנה לי תוכנית אימונים אישית התחלתי בשעה אירובי מקווה שאתמיד.. המשך סופ"ש נעים ושקט אצלנו

למעלה