יש לי שאלה...

שירנוש15

New member
../images/Emo13.gifיש לי שאלה...

הייייי אני חדשה כאן... יש לי יומן של יהודה לוי
, אבל אני לא חושבת שאני יביא אותו לבית ספר, אולי אני יקנה יומן אחר לבית ספר.
איזה יומן יש לכם
ואם יש לכם של יהודה לוי או יומן לחיי האהבה תביאו אותו לבית ספר או תשאירו אותו בבית בשביל התמונות ... ותקנו אחר לבית ספר
זה יכול להיות גם סקר כזה.. טוב לא חשוב ביי

עדי18

New member
טוב אז לי יש את היומן של יהודה

אבל אני לא לוקחת אותו לביצפר....כי סיימתי כבר ללמוד! קניתי אותו בשבוע הספר בשביל לקבל את החתימה של יהודה.. וחוצמזה יש שם תמונות יפות :) אגב מי קנה דברים לביצפר שקשורים לסדרה/לשחקנים?

לי יש....

מדבקות, עטיפה ומחברות של יהודה לוי היה לי גם יומן שלו, אבל גנבו לי....
...אני לא יודעת אם אני אקנה חדש כי גם ככה אני לא אביא את זה לבי"ס...כל הבנים מה זה מקנאים בו שהוא כזה חתיך עולמי אז הם בטח יקרעו את התמונות שלו(כשהיה לי ביומן תמונות של דודי בלסר, הם קישקשו עליהם ואני לא רוצה שזה יהיה גורלן של התמונות של יהודה) ד"א-ראיתם אתמול את הלקט של רק בישראל?איזה מאמי יהודה!!!! ועוד פעם יש לו את הקטע הזה של ה"נו באמת" שהוא נשמע כמו...לא נעים לי להגיד...סנוב או משהו!!!!! אבל עדיין הוא כזה חמוווווווווווווווווווווד...איך שהוא שם ידיים על הראש ואמר:יווו לימור אני לא מאמין"

עדי18

New member
אה ושכחתי להגיד...קניתי גם מדבקות

של יהודה...רק בגלל שהם יפות :) כי אני לא הולכת להשתמש בהם לביצפר ואתם יודעים כבר למה....חח

לי אין דברים לביצפר של לחיי האהבה

אבל אני אקנה יומן רגיל ואני ידביק שם הרבה תמונות
הרבה מהבנים בכיתה שלי ראו לחיי אהבה כך שהם לא יקרעו לי ו משהו.. איזה באסה לך שהרסו לך ת´יומן ממש חוצפה! ומילא דודי אבל שלא יגעו ביהודה המתוק!! ביומן של שנה שעברה שמתי את התמונה מהפרסומת של יהודה לבמבה וכתבתי מתחת את כל מה שהוא שר בפרסומת! וגם שמתי תמונה של נתי רביץ מפרסומת שהוא עשה לפאלפון.. ואני גם ראיתי תלקט של רק בישראל כי אני נורא אוהבת את התוכנית ויהודה באמת היה כזה מאמי שם! וגם מתי! שלימור אמרה לו כזה: גידי אתה מתרחק ממני.." והוא עשה כזה עם האצבעות
ת וחבל שלא הראו גם תקטע שלימור מכורה ללחיי האהבה ומסדרת להם את כל הבעיות ובסוף שמעון אומר שיש לו רומן עם סופי! ולימור קופצת עליו! חחחחחח!

1טופיפי

New member
קניתי...

כמובן את היומן של יהודה אבל אני לא בטוחה שאני אקח אותו לבית ספר כי אני רוצה לשמור אותו לתמונות והכל. קניתי גם קלסר שלו ומחברות. גם אני ראיתי אתמול רק בישראל- איזה מתוק יהודה היה ובמיוחד אהבתי את הקטע בסוף שכבר נגמר הקטע עם הצחוקים אז יהודה אמר למתי בוא ואז הוא חיבק אותו- איזה מתוק!!!!!!!!!!

e l a a d

New member
איכס מי קנה יומן של יהודה לוי מיש..

קנה הוא יהיה לבדיחה של השכבה

אני...

אני קניתי שני יומנים אחד של יהודה ואחד אירגונית קניתי גם מחברות שלו ומדבקות שלו. אני לא חושבת שאני יביא את היומן של יהודה לבית ספר כי יהרסו לי אותו

למעלה