חלום צלול

../images/Emo13.gifחלום צלול

היי אני ליאור תוכלו לתת לי בבקשה עצות לעשיית חלום צלול וכמה זמן הערך אני צריך לכתוב יומן חלומות אשמח לקבל תגובות!!!!

Esho

New member
כדאי לך

לרשום כל החיים שלך יומן חלומות ואם לא, אז לפחות להיזכר בחלום ולעבור על כל החלום מההתחלה ועד הסוף. אני גם ממליץ להתחיל בבדיקות מציאות, זה הכי פשוט ומהיר. את הבדיקות מציאות אל תעשה כל דקה, תעשה כל שעה שעתיים. וכאשר תגיע לחלום צלול אל תתרגש כי אז אתה תתעורר, אני ממליץ לך לעשות דבר כזה: (זה נשמע משעמם אבל זה כל כך לא). תהיה רגוע, ולא משנה איפה אתה ומה אתה עושה עכשיו, תשב על הרצפה\כיסא אם יש. ותסתכל על הסביבה שלך, ממש תתרכז בכל הפרטים ומה אתה מרגיש. זה כל כך טוב לעשות את זה (באמת).

אוקיי

אוקיי תודה אני יעשה את זה רק רציתי לדעת עוד עמה דברים דבר ראשון כמה זמן בערך אני צריך לרשום יומן חלומות ולעשות בדיקות מציאות ושתיים אני ילד שיש לא חלומות ממש מוזרים אבל ממש מוזרים אז בכל זאת אני צריך לרשום את החלום ביומן חלומות שלי?

Esho

New member
אממממ

1)יומן חלומות כל יום, בדיקות מציאות כל שעה שעתיים. 2)כן כי זה יומן פרטי, זה לא שמישהו קורא את זה?

Lil KeKe

New member
אחי הוא רשם לך

כמה שאתה רוצה, כמה שיותר, בד"כ זה שבועיים... יענו לרשום ביומן... ובדיקת מציאות הוא גם רשם לך, כל שעה-שעתיים... תהנה

תוודה

תודה יה לי איזה חלום חשבתי שזה חלום צלול שניסיתי לעוף עפתי כמו תרנגולת כאילו קפצתי עפתי ונחתתי

למעלה