חדשה

Moiraine

New member
../images/Emo13.gifחדשה

היי אני בת-אל בת 16 מרחובות. טוב הכל התחיל כש....סתם קראתי כבר את רוב הסיפריה ולא היה לי מה לקרוא (מה לעשות שכתיבה לוקח יותר זמן מקריאה....) ואז במדף אחד נידח וגבוה במיוחד שאי אפשר היה לראות מה יש בו,ראיתי ספר עבה(כמו שאני אוהבת) וזה היה "משחקי הכס" כל זה קרה לפני שבועיים בערך ועכשיו אני כבר עומדת לסיים את הספר השני כן מה לעשות,אני מודה: אני מכורה לספרים!!!
ואתם יודעים מה? אני נראה לי שאני לא היחידה.....
נ.ב:אתם נמצאים גם בפורום בהייד פארק?

Envinyatar

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

אישית - לא, לא הייתי מעולם בפורום בהייד פארק.

ברוכה הבאה-וכן

הצטרפת לפורום "הסטדינג" לאחרונה לא??? ובאמת ברוכה הבאה-לכולם יש לה חתיכת שירים הרבה יותר טובים משלי תבקשו יפה ואולי יהיו לה כמה על ששאו"ק

Moiraine

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

עשיתי "עיסקת חבילה"
לא סתם. פשוט עכשיו בחופש יש לי זמן פנוי אז נרשמתי לכל מיני פורומים מעניינים. ואל תגזים השירים שלי לא עד כדי כך.... חוץ מזה דווקא אהבתי את השירים שלך לפי דעתי הם מאוד יפים

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני לא נמצא בפורום הייד פארק, אבל אני נמצא בפורום "חומריו האפלים". כתבתי לך הודעה גם שם (בכינוי "טיאליס"). מקווה שתהני אצלנו, ואת כמובן מוזמנת לבוא למפגש

Moiraine

New member
../images/Emo10.gifאני לא יכולה

מצטערת אבל אני לא יכולה. ראיתי את ההודעה הזאת כבר אבל בדיוק באותו שבוע אני נוסעת עם המשפחה לחופשה באילת ואני לא אוכל לחזור בזמן למפגש. חבל.

חח.. עוד אחת שלא מבינה

מה יש לכם מאילת-זה כמו תנור פה גהנום עלי אדמות (ישבתי היום 8 שעות בשמש ורשמתי אנשים שלוקחים מגבות -וזה בהחלט משפיע)

Moiraine

New member
אני דווקא מבינה ../images/Emo46.gif

אתה יודע, יש אנשים שנכנסים לסאונה ויוצאים עם חיוך על הפנים...... חוץ מזה זה ההורים שלי שבחרו את אילת, וכבר ה-מ-ו-ן זמן לא הייתי שם אז לא הייתה לי בעיה להסכים...(מה היית מוותר על חופשה?) ובטח אין שם כל כך הרבה לחות כמו כאן.(אומנם הטמפ' יותר נורמליות במרכז אבל הלחות הורגת...
) בימים כאלו כל הארץ היא תנור(והכי גרוע, החום עומד להתגבר...)אז זה לא משנה אם אני הולכת לסבול ברחובות או באילת.

למעלה