ועכשיו למפגש שלנו

super girl 15

New member
../images/Emo13.gifועכשיו למפגש שלנו../images/Emo124.gif

טוב.. אם הבנתי נכון... סגרנו על.. יום שלישי 06.06.06 שעה 17:30 על הגג של עזריאלי...|סלינק| (בקשר לגג... זה הגג ש.. ממש למעלה קומה אחורנה שאנחנו צריכים גם לשלם על המעלית חחח...) מה שאני צריכה זה רק שתכתבו אם אתם בטוח מפגינים נוכחות
.... ומה כל אחד מביא.. (אצם רוצים להביא משהו או שכבר נזמין איזה פיצה חחחח) ובקיצור... לא נוח לכם האריך?... דברו.. לא נוח השעה.. המקום.... רק תבקשו... מזה רוצה שכווווולם יבואו....

super girl 15

New member
נו אז סגור? יום שלישי?? ../images/Emo13.gif

חמש וחצי.. בכניסה לעזריאלי? מזמינים 3 מגשי פיצה?!
מסודר?

super girl 15

New member
חח זהו בגלל זה אני רוצה..

שכל אחד יכתוב אם הוא מגיע או לא..
קיצר אני מגיע... מי עוד?
ליזי את באה?! מייטל? מישהו???

sweetdreams

New member
אני ליטל :)

ואני לא אוכל לבוא..
באמצע השבוע אני נמצאת בחיפה.. אני אוכל להגיע רק בסופ"ש, וגם אז אני אצטרך לדעת על זה מראש כי אני לא חוזרת כל סופ"ש למרכז...

advasoly

New member
איזה גג את מדברת?

אני מדברת על הגג שבו כל המפגשים של תפוז תמיד... נכנסים לקניון ואז עולים במדרגות הנעות לשם...

super girl 15

New member
אני לא הכי מתמצאת בקניון הזה...

בגלל זה אני צריכה תיאור מדויק על איזה גג בדיוק ואיך עולים אליו! חחחחחחח

את כנראה, התכוונת לקומת התצפית...

שנמצאת בערך בקומה ה-50?! של המגדל העגול בעזריאלי. עדווה התכוונה לגג של הקניון עצמו, מאותו מיקום בו נכנסים לחדר הכושר הממוקדם בעזריאלי. (אם איני טועה, יש בית קפה חביב שם בנוסף)

super girl 15

New member
אהה סבבה ועולים אליו חופשי..? ../images/Emo13.gif

יענו... ליד ה..בית קפה החביב הזה יש מדרגות עולים יוצאים.. ואני יראה אתכם שם?!

super girl 15

New member
חחחחחחח יענו בהתחלה..

חשבתי דיברתם על הגג הזה בקומה ה-50 [?!]
וידעתי שצריך לשלם על המעלית... חחחחחחחחחחחחח אבל סבבבה שיהיה שם...

הייתי באה אם לא הייתי כ"כ חדשה. ../images/Emo13.gif

סה"כ אני גרה שני רחובות מעזריאלי, אבל בכל זאת... רק שני דברים שכדאי שתקחו בחשבון - 1. הגג בשעות מסויימות של היום נעול, ככה שכדאי לברר את זה מראש. 2. חח אני לא בטוחה אם אפשר להזמין פיצה לעזריאלי.

אה ו... עוד דבר חשוב מאוד. ../images/Emo70.gif

חודש יוני הוא חודש שעמוס במתכונות ובגרויות, והרבה מהאנשים פה נמצאים בתיכון כפי שזה נראה, ככה שאני לא רואה בתאריך תאריך מתאים. לדעתי צריך לחכות ליולי - אוגוסט, כדי לארגן מפגש עם הרבה משתתפים.

למעלה