התקנתי את BOGOHZ ו............

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif התקנתי את BOGOHZ ו............

כל מה שהוא עשה זה: להריץ מעין סרגל מתכנס למרכז וכשהוא סיים הוא כתב: 6 MHZ 36 SEC 1 MHZ <> מה זה אומר? איך אני יודע עם הפאלם (ויאיקס) עובד לאט? ואיך אדע מה מאיט אותו? יש משהו נוסף שהתוכנה הזאת אמורה להראות? אם כן מה עושים? אנא הסבר תודה מראש

amic

New member
מחכה ללמוד טרם ההתקנה על הפעולה

של התוכנה.הורדתי אך לא הספקתי לסנכרן.

eff7

New member
BogoHz מראה מהירות אפקטיבית

של המכשיר כדי לבדוק אם המכשיר איטי ובכמה - יש לבטל את כל ההאקים, להריץ בוגו, ולראות את המהירות הבסיסית של המכשיר. ןאז להפעיל את ההאקים אחד אחד ולראות מימהם גורם לירידה במהירות וכמה. בסוף אתה יכול להחליט מה עדיף - פעולתו של ההאק או עוד מגה הרצים. מוטי: פאלם Vx צריך לתת 20 Mhz 6 Mhz על פאלם Vx זה איטי מאד. שווה לבדוק מי אשם. ד"א: למרות ההערות שהיו כאן על Clockpop דווקא לא מצאתי שהוא מאיט את הפאלם כלל.

מה שהיישום הזה עושה...

הוא בסך הכל מדווח לך על מהירות המעבד. מה שכתבת זה שלקח לו 36 שניות לגלות שמעבד של 6MHz עובד במהירות של 1MHz . הוא לא אמור לעשות יותר מזה!!!

הנה התיאור המדויק שלו...

BogoHz is a utility application that measures the perceived speed of your pilot. It can be used to test the speed penalty induced by active Hacks or in conjunction with EcoHack to check the effect of changes in the processor speed. As you will discover some Hacks are much heavier than others. Hopefully you will be able to strike the correct balance of active hacks. Version 1.1 adds several features and support for new Palm models.

eff7

New member
אמנון, אתה מתבלבל (ומבלבל?)

הפלט של מוטי מראה מכשיר שרץ במהירות אפקטיבית של 6Mhz עם דיוק של +- 1 Mhz עבור Vx זה איטי המהירות האמיתית לא מוצגת.

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif תודה לכולכם ! בצורה מוזרה......

נפתרה הבעיה לחלוטין הורדתי את כל הסימונים של ההאקים כדי שלא יהיו פעילים חוץ משל KEYBOARD HACK שהעיף אותי כל פעם שניסיתי להוריד ממנו את ה-וי אח"כ הוספתי כל פעם האק אחר(החזרתי את הוי) בדקתי עם ה AFTERBURNER ובלעדיו,וראה זה פלא קיבלתי כל פעם 20 MHZ 12 SEC וכך היה עם כולם חוץ מ TEALHECO שהוריד לי אותו ל 17 MHZ אותו העפתי מהפאלם כלומר עכשיו המהירות היא 20 MHZ עם האפטרברנר ובלעדיו ולכן שאלתי כעת למה אני צריך את האפטרברנר?? תודה מראש

למעלה