התייעצות

no BOYS no LIFE

New member
../images/Emo13.gifהתייעצות

יש לי שיער בצבע בלונד די כהה קצת גלי (יותר נוטה לחלק אבל יש גם גלים...) והוא לא ארוך ולא קצר לא מדורג\: והוא משעמם אותי!! אני צריכה עצות ורעיונות לתסרוקות וכאלה שיהיו מיוחדות ולא משעממות חשוב לציין שזה לא כולל תספורת כי אני לא יכולה מבעיות אישיות לא עקרוניות ואני פתוחה להצעות!

LipStiK

New member
אמממ... אם לא לספר אז..

חשבת אולי על צבע? פס או קצוות בצבע שונה... או דרך שונה לסדר את השיער.... שביל בצד במקום באמצע, דרך שונה לאסוף אותו.. או אולי להתחיל לעשות פנים\בייביליס (רק אם השיער שלך חזק או עבה ... כי השיער שלי למשל עדין מאוד והוא יתחיל לנשור אחרי כמה פנים ברציפות...) ו.. זהו בעיקרון ממה שעלה לי בראש... מקווה שעזרתי

i l0ve u

New member
תסרוקות?

תקני ת'ספר של המורדים ... חח סתם לפי מה שהבנתי יש שמה תסרוקות של מפלצות... בקיצ תמיד אתה יכול לעשות קוקיות/צמות כובעים ולגוון כל מיני עם סיכות וכאלה ... לדעתי הכי יפה נקי ופשוט תעשי פזור עם שביל לצד <אם מתאים לך> את יכולה גם לעשות פוני ...

no BOYS no LIFE

New member
תודה על כל העצות!

אמממ... פוני ממש לא מתאים לי (מניסיון כושל וקשה) בייביליס ופנים אני לא אעשה כי זה הורס את השיער וחוצמיזה שחלק ממש לא מתאים לי אם כבר אז לכיוון תלתלים... שביל בצד אני עושה לפעמים ועכשיו אני מושכת חלק מהשיער הצידה כזה על המצח כמו פוני על הצד נראה לי שזה דווקא יפה לי... בכל מקרה תודה לקחתי לתשומת ליבי

עוד עצה קטנה..

תלכי לחנות של אקססוריז בד"כ אפשר למצוא שם כל מיני פיצי'פקעס לשיער .. כל מיני סיכות, פטנטים מקוריים וכו'.. אולי תמצאי שם דברים שיוכלו לעזור לך..

כמה רעיונות!

אם זה תסרוקות של יום יום לכי על קוקיות.. זה ילדותי וחמוד! ... יש גם את זה שאת לוקחת חצי שיער עושה ממנו גולגול ואת שער השיער מפזרת.. ואם זה לתמיד או סתם לזמן ארוך.. אז צבע זה נחמד.. ראסטות.. צמות בכל השיער.....

למעלה