הצעה למפגש

optim

New member
../images/Emo13.gifהצעה למפגש

אמנם אני חדשה בפורום, אבל יש לי רעיון, אני קוראת את הכתוב ומזדהה עם הרבה וחשבתי שאם אתם רוצים אני מוכנה לקיים מפגש אצלי בבית לקיום שיחה והכרות אין לי מושג כמה מכם ירושלמים או מעיזים להגיע לאיזור (אני יודעת שהרבה מפחדים) אך ביתי פתוח. אם הרעיון נראה לכם אשמח לתגובות

angel151

New member
../images/Emo77.gif איזה הפתעה.. אני מוכנה לנסות

בוקר טוב . אני אישית חושבת שזה יכול להיות רעיון נהדר אבל יש כמה דברים שחייבים לשים לב אליהם אם כבר הצעת רעיון שכזה. אינך יודעת מי מגיע.. זה יכול להיות קצת מסוכן.. צריך איזה שוטר אז אולי מישהוא מיכם שוטר במקצועו יכול להיות מצוין מלבד זאת אשמח גם לעזור בכייף אגב אני מהמרכז וזה קודם כל יוציא אותי מהבית שנהפך למבצרי

אופטי

בפורום הזה להבדיל מהרבה פורומים אחרים בפרדס אין מפגשי פורום מתוך עקרון וכמובן זו המלצה שלי בלבד איני מארגנת מפגשי פורום (למרות שאין פשוט מכך) ואיני תומכת במפגשי פורום. בעבר עפרה הסבירה מאוד יפה את הסיבה ועל כן אין טעם שאפרט שוב פשוט מעבירה לך קישור. כמובן שזו דעתי ואם יש מי שחושב אחרת זכותו הלגיטימית רק קחו בחשבון שאחרי מפגש שכזה ה
החם הזה כבר לא יראה אותו הדבר כבר תהיה לכם בעיה להחשף ולהוציא כל שעל לבכם ועוד אי אלו רעות חולות שנגרמות בעקבות מפגשי פורום.

optim

New member
צודקת

לא חשבתי בכיוון הזה של הפתיחות שיכולה להתקיים כאשר אין מכירים אישית את השומעים. אולי בגלל שעדיין לא ניסיתי לשפוך את רחשי ליבי כאן על המסך זה עדיין נראה לי קשה, אולי בהמשך... בכל מקרה ניפגש בפורום

זהו זה בדיוק העניין ../images/Emo45.gif

זה אולי המקום היחיד שבו את יכולה לשפוך את ליבך בלי לחשוב יותר מדי... ודוקא בגלל זה אם יווצרו במשך הזמן חברויות מאחרי הקלעים הן תהיינה חברויות אמיתיות...

maof

New member
ניצתי.......

אני חושב שמאוד חשוב הדבר מי הם הנשמות שפועלות ???? חברויות ניפלאות יכולות להירקם מהמפגשים ונכון......גם תככים ורכילויות....... אבל זו דרכו של עולם בפגישות בארבע עינים רק את ובן/ת זוגך למיפגש יודעים את הדברים ואם דברים לא מיסתדרים .....אוקי כוס קפה וגמרנו..... בפורום רחב הדברים קצת שונים אנשים מיתחברים או לא..... הכל שאלה של התאמה כמו בחיים...... אדם שנוח לך איתו (גבר אישה) סביר להניח שגם יהייה קשר מעבר למיפגשים בפורום.....ואדם שלא נוח איתו לא תשוחחי איתו.... ואני מסכים איתך שלכתוב חוויה בפורום הרבה יותר קל במידה ולא מכירים אותי .......... אבל את מה לכתוב ועד כמה אני מוכן לחשוף מעצמי רק אני מחליט אין כפיה לרשום את מה שלא הייתי רוצה לספר ועד כמה אני מוכן שידעו עלי פרטים ההחלטה נימצאת בידי בנוסף לזה ואני מדבר בשם עצמי.......... את אותם הדברים שאני כותב בפורום אני גם אומר !!!! אני מאמין בדעותי ולא מיתביש בהם.... לא אכתוב דבר שאני לא מאמין בו רק כדי לימצוא חן בעיני אדם אחר.... האינטואיציה אצלי חשובה ואני מקשיב תמיד לקול הפנימי שאומר לי תיזהר !!!! זו דרכו של עולם אני לא מסוגל להיתחבר לכולם וגם לא רוצה ישנם אנשים שפשוט שלום....שלום....ובזה ניגמר..... את שיחות הנפש אני מספר לאנשים שאני בוטח בהם..... ויודע שהם לא יעשו עם זה ספקולציות בכדי ליפגוע מעוף

מעופי בכל מקום יש כאלו

ויש אחרים, על כן אני אישית חושבת שאם מי שאנחנו רוצים להתחבר שאנחנו מרגישים שרוצים להתחבר , אנו מוצאים את הדרך בעבור זה לא צריך מפגש פורום. אני מאמינה שהפורום עבור אנשים רבים הוא מקום בו הם יכולים לחשוף את עצמם בלי חשבונות , לפרוט את נימי נשמתם, לא לכל אחד יש איפה ועם מי לשתף... חברויות נפלאות צמחו גם כאן בפורום אבל ההבדל היחיד הוא שהחברויות הן בחיים והן אינן מפריעות לפורום. בפורום אף אחד לא חבר של אפחד וכולם חברים של כולם... (מחייכת לעצמי - השבוע שאלו אותי אם אני חברה של אחת מהנפשות הפועלות בפורום ואני? בכלל לא יודעת מי היא/הוא מעבר למה שנכתב כאן, מעבר לאיך שכולם מכירים
) ועוד עניין קטן מעופי - אתה יודע, יש אנשים שאין להם בעיה ליצור קשרים חברתיים, שמקובלים ואהודים בכל מקום ויש כאלה שהפורום עבורם הוא המקום היחיד שבו הם יכולים להרגיש מגע וחם אנושי , תחשוב על זה...

על פניו זה נשמע..

בוקר טוב על פניו זה נשמע טוב אבל.. שמעתי לא פעם מחברים בפורום הזה שהם גם מבקרים בפורום השכן(גרושים גרושות) ששם כן מקיימים מפגשים. שרב הנזק מהתועלת, יש שם כל מיני ליכלוכים ובוץ, אנטריגות וכל מיני מריעין בישין. יש כאלו שזה טוב ומצליח להם וזאת בעיקר בתחום האישי ולא ממש במישור הכללי ואני מניח שזאת הייתה כוונתך לפחות בין היתר, אני לא ממש מצוי במה שמתרחש אצל השכנים, מעניין יהיה לשמוע את דעתם של אלו המבקרים גם שם ומן הסתם גם השתתפו במפגשים של הפורום. יחד עם זאת איני ממהר לגזור גזרה שווה ממה שקורה בפורום השכן לפורום שלנו. ושוב רצוי ומתבקש שבעלי הנסיון יביעו את דעתם בנושא זה. אבי

r e d head

New member
דעתי הלא אוביקטיבית על מפגשי פורום

(מצטערת על האיחור בתגובה לא היה לי זמן לכתוב ולנשום) לכל פורום יש את האופי שלו . ואני מסכימה עם מה שכתבה ניצת המינהלת החביבה עלי ביותר (מזמן לא התחנפתי
), פורום פרק שני הוא יותר אינטימי ואנונימי (לכאורה) ואני מרגישה בנוח לכתוב דברים אישיים ותמיד תמיד מקבלת תמיכה וחיבוק (כמעט במקום פסיכולוג) ובהחלט מרגישה כאן בבית. פורום ג"ג הוא פורום יותר חברתי, גם שהרבה מההודעות בו הם בעלות אופי של צאט, ולא לשלילה אלא לחיוב, הקישקוש בפורום, הבדיחות והצחוק הם גם תמיכה חשובה לאנשים שכותבים שם. כך גם המפגשים, החברויות וההכרויות בין האנשים בפורום, זה צורך של אנשים גרושים ובודדים. ואיזה שימחה שיש במפגשים האלה. באשר ל"מרעין בישין" שציין חופשי בהודעתו....כן זה קיים ,בדיוק, לא יותר ולא פחות כמו בכל קבוצה של אנשים. בגלל שאנשים כותבים גם על הבעיות החברתיות שמפריעות להם בפורום זה עושה רעש גדול ואולי בולט הרבה יותר ממה שזה מורגש במציאות . עד כאן הצד השני של המטבע.

אני יכולה רק להסכים קודם עם

דבריה של ניצת כל אחד יכל למצוא את הדרך, אני אישית מצאתי אותה כשרציתי עוד לפני המפגשים שבהם השתתפתי, אין כל רע במפגשים למי שזה מתאים, אולי לא כל מפגש ולא עם כולם, אבל כל אחד והכיף שלו. לגביי מהלך הדברים שם, הרכילויות וכו.. לא אוכל לכתוב כיון שגם זה יהיה ריכול לא?! כל אחד והתחושות והרגשות שלו, לאחד זה טוב לשני זה רע, אבל בכל מקום ובכל חברה זה קורה ותמיד יקרה, הבחירה היא של האדם שבוחר ללכת וגם ממשיך ללכת למרות הכל. אני אישית הייתי במפגשים, חלקים היו טובים חלקם היו טובים יותר, וחלקם הובילו "למקומות" לא רצויים, אבל זה חלק מחברה שאנו חלק בה, ומכל דבר לומדים עוד ועוד דברים על האחרים ועל עצמך.

*יערית

New member
דעתי היא חד משמעית!

למי שטוב שיפגש.... ולי שלא בא שלא יפגש... ומי שבא לו לארגן מפגש אדרבא ואדרבא! העיקר שיש שמחה וריכולים וסיכסוכים קורים בכל מקום.. תלוי לאן רוצים להוביל את המפגשים האלו! אני פרווה ..מאוד נהנת מהמיפגשים של הפורום השכן, יזמתי לראשונה ויומת עוד כמה אחרים ואולי שיבואו... מבחינתי זה לא המפגש שהורס את ה"פסטורליות" של הפורום.. אלא השיעמום של אחרי..אז כאן באים הדיבורים!

יערית, האם את יכולה...

בוקר טוב אשמח באם תוכלי לתאר את הדינמיקה/מהלך של מפגש שהתקיים בפורום גרושים גרושות. הצדדים היפים והפחות יפים(אם יש) בוקר חמים ויום טוב אבי

סליחה אבי

אבל אני חושבת שאין זה המקום לרכילות תיאור שכזה הוא רכילות לשמה . אם תרצה תוכל לעשות זאת במסרים האישיים. בוקר טוב

בוקר טוב ניצת

רכילות מטבעה עוסקת בסיפורים "פרטיים" ואולי אפילו עם אזכור שמות. וזה ממש לא מעניינו של אף אחד (בודאי שלא שלי), אני רחוק מרכילות ואני מניח שבשל כך יש לי חיים נקיים יותר. זו ממש לא הייתה שאלתי ולא כוונתי. לא ממש ברור לי איך הובלת שאלה תמימה ועניינית שעולה וצפה בפורום הזה מדי פעם, ויש לדעתי מקום לדון בה באשר מצטרפים חברים חדשים,למקום של רכילות. מי שחשקה נפשו ברכילות יבקר בפורום השכן לפני ואחרי מפגש ויתעדכן ברכילות ובפיקנטריה שיש בכל מפגש. עמדתך ודעתך ביחס למפגש פורום ידועה לפחות לוותיקי הפורום. לא ברורה לי התנגדותך לקיום דיון והחלפת דעות בנושא זה, הפעם פספסת ובגדול, שבת שלום

בוקר טוב גמלך חופשי

אני מצטטת אותך : "אשמח באם תוכלי לתאר את הדינמיקה/מהלך של מפגש שהתקיים בפורום גרושים גרושות. הצדדים היפים והפחות יפים(אם יש)" תאור מפגש ספציפי הוא רכילות. אין לי בעיה עם קיום דיון דיון עניני ולא דיון שעוסק בדינמיקה של מפגש פורום גרושים גרושות ויותר מכך אם תחליטו לעשות לכם מפגש גם אאחל לכם שתהנו. חשוב לי להדגיש זו היא דעתי האישית, היא לא באה משום מקום היא באה ממקום בו ראיתי פורומים מקסימים שהפכו לזירת קרב ממקום תומך ומפרגן למקום של לשונות רעות וקנאה זכותי לומר את דעתי זכותכם לומר את דעתכם ואני מכבדת אותה (גם אם איני מסכימה) לא חושבת שאי פעם היתה סתימת פיות כאן בפורום רק שים לב למה שכתבת "מי שחשקה נפשו ברכילות יבקר בפורום השכן לפני ואחרי מפגש ויתעדכן ברכילות ובפיקנטריה שיש בכל מפגש." אתה רוצה שכך יראה הפורום שלנו??? תרצו לעשות לכם מפגש? זו גם זכותכם ומי אני שאעמוד בדרככם? מקווה שעכשיו הבנת טוב יותר את דברי . שבת שלום גמלך

למעלה