הספריה כמקלט

../images/Emo13.gifהספריה כמקלט

מפני הגשם, הקור והפסקות החשמל. אתמול היה יום סוער מאוד. חלק מהעיר היה ללא חשמל במשך 4 שעות. כך נכנסו אנשים לספריה "ראינו אור, אז נכנסנו לראות מה יש כאן..." וגם קריאות טלפון: "יש לכם אור?" "את מתכוונת אם יש אצלינו חשמל? כן, יש" "אז אני באה..."
גם זו דרך לעידוד קריאה....

אלינקה

New member
ובקיץ בזכות המזגן

מה היו עושים בלעדינו אצלנו בכלל עמוס בזכות חוק הספריות

אתם הפכתם לספרייה חינמית נכון?

אצלינו מבחינה זו אין שינוי. בינתיים התשלום הוזל ב20% בלבד. אבל הפסקת חשמל בעיתוי נכון, שולח אלינו כמות לא קטנה...

אלינקה

New member
כן אצלנו משלמים רק דמי פקדון

באים אלינו מכל הארץ כי חינם למרות שיש קוראים שאומרים שזה לא טוב כי עכשיו יהיו פחות ספרים

מסתבר שמסתובב מייל בו מציגים את חוק הספריות,

החדש, ובו מסבירים את אי חוקיות גביית דמי קריאה. חלק מלקוחותינו התמרמרו היום על אי קיום החוק בספרייתניו, סרבו לשלם ואף הביא ולדוגמא את הספריה העירונית של העיר השכנה ,בה החזירו לכל הקוראים ששלמו דמי קריאה ע"ח שנת 1998 חזרה. מביך. מעניין איך הנושא טופל....

אלינקה

New member
בהתחשב שהחוק נכנס ב2009 עד כמה שאני יודעת

אנחנו לא מחזירים כספים אלא נותנים ספר נוסף עד התאריך ששלמו אין החזר ראטרואקטיבי

הנושא נכנס לויכוח בין הקוראים. הרוב

משלמים באין ברירה. המיעוט מוחה ובינתיים יוצא להפסקה. קוראת אחת מבוגרת הצהירה: "לא אכפת לי, אני נהנית הספריה שווה כל אגורה...." גם זה קורה.

abcd80

New member
אבל הוא נכנס בראשון לינואר 2008

זה אומר שלא כל הספריות יאכפו את התיקון החדש לתת השאלה בחינם?? לעניות דעתי, הספריות צריכות לגבות סכום מאוד סמלי עבור המנוי. עכשיו שהמנוי בחינם, יהיו פחות ספרים וכל אחד יבוא ויקח כמה שבא לו.. צריך לדעתי לעשות הגבלות מסוימות לטובת כלל הקוראים.

למעלה