הי עומר .........

../images/Emo13.gif הי עומר .........

הלכתי לפי סדר הפתיחה הקיים ורצוי...... שאלתי האם הגיע הזמן להשתחרר מהמורה הקיימת , ואת יודעת על מי אני מדברת .....אני אישית מרגישה שמיציתי שם בהמון הודיה, והערכה . אבל אני חושבת שהגיע זמני לנוע הלאה. ... ואלו הרונים שיצאו לי בעקבות השאלה .:) 1. אינגוואז ( אהבתי ). 2. איסה . ( לא אהבתי ). 3. האגלאז 4. לאגוז. אוהבת אותך , תודה מראש .

בואי ניראה...

קודם כל, לפני הקריאה, קחי את הזמן, ותכתבי לך על דף - מה א ת חושבת? מה דעתך? למה הנושא הזה עלה? מה מפריע לך? מה היית מעדיפה שיהיה אחר? האם עצם הקיום של מורה? או האם משהו בה? קחי את הזמן, ותחשבי על זה בינך לבין עצמך. בכל אופן, יש לך חיזוי שמחכה בהודעה הבאה.

המשך

מי זה אינגוואז? אינגוואז הוא הרון שמחזיק את כל התשובה שאת צריכה לשמוע. אינגוואז הוא הרון של השדה החרוש, של ההשלמה. של ארבעת הכיוונים, הצורה הסגורה והגמורה. אינגוואז הוא הצורה, שאין מה להוסיף עליה. הוא השדה שנתן את התוצרת, ועכשיו - הוא נח, מושלם לאחר שעברה עונתו. איסה, הוא הרון של הקביעות, של לשבת, ולא לעשות שום דבר. האגאלאז, מלמד אותנו על שינוי גדול שממשמש ובא. ולאגוז, מלמד אותנו, שהשינוי יבוא לך מהרגש, לא מהשכל - דבר שאת צריכה לבדוק עם עצמך, איך הוא ישרת את המטרות שלך. אני הפעם באופן חד פעמי לא מסכמת את הקריאה, כי אני סומכת על הידע שכבר צברת ברונים, שתוכלי לסכם בעצמך. את מאוד מוזמנת לכתוב מה הסיכום, או להבין לעצמך, או לבקש ממני לסכם בכל זאת. בכל אופן, הקריאות שלך הפכו ממוקדות יותר - עלית על השיטה. ברכותיי

תשובה!

אני התחלתי לעבוד על הרגש שלי ואני מרגישה רע .רע מאוד. כן אני צריכה ל" שבת" להירגע" ירידה לצורך עליה. אני פתחתי תבנית מאוד חזקה אצלי שנובעת מילדות והיא נופלת ממני החוצא בלימודים ובכול מה שקשור עכשיו בלימודים . לכן אני החלטתי לא להלחם עליה אלא להיות שם בשיא הגועל שנמצא שם . החלטתי לחבק את הילדה הקטנה שאפילו במחשבה כתמונה באנרגיה היא לא מסכימה לקבל שום דבר . זאת תקופה חרא . אני יעבור אותה כמו גדולה הבנתי נכון ? פחות או יותר ?

שיקוף -

השאלה - האם עליי להמשיך הלאה מהמורה שלי? התשובה - אני מרגישה רע עם פתיחת הרגש. אני מרגישה שהתשובה לא עונה על השאלה. ייתכן, שיש חלק שהוא ברור לך וחסר בהודעה. האם את רואה תפקיד בשלב שאת עוברת עבור המורה שלך? האם בגלל המצב כרגע את מרגישה שאת צריכה להתרחק ממנה?

אוקיי

את יכולה להשתמש בהבנה הזאת שהבאת לעצמך עכשיו, כדי לנסות להבין את המשמעות עבורך, וההבדל, בין פיזור לריכוז.. כי זה משהו שמתחדד עכשיו, ובא לידי פיתרון, אבל מלווה אותך מזה זמן בחיים בכלל...

היי חמודה...

תתחדשי על האתר... אני אישית חושבת שזה קצת מוקדם בשבילך להציע ייעוץ ברונים... אבל אני מקווה שאצ מונחה מגבוה, ושיצליח לך!

למעלה