היי

spoiled girl

New member
../images/Emo13.gif היי

אני בת 15 וגרה בחיפה, ואני מאוד מתעניינת בריקודי בטן. הייתי רוצה ללמוד, אבל לצערי אני לא מצליחה למצוא מקום מתאים. פניתי לכמה מקומות שמלמדים בהם ריקודי בטן בחיפה, אבל החוג שם מוגדר כחוג למבוגרים, ולא נתנו לי להצטרף בטענה ש"מדובר בחוג שלא מתאים לגילי". האם באמת יש סיבה לכך שלא נותנים להצטרף לחוגים אלו??? כלומר, האם לגיל באמת יש משמעות כאן? היכן אני יכולה ללמוד ריקודי בטן בכל זאת ??

tlingit

New member
הי spoiled girl ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שריקודי בטן מתאימים רק למבוגרים, אולי לא מתאימים לילדים צעירים, אבל גם זה את כבר לא
(מעניין יהיה לשמוע מה דעתן של שאר חברות הפורום בעניין) בלוחות שלנו (בחרי את לוח איזור הצפון) תוכלי למצא מידע על המון חוגים ומקומות לימוד באיזור חיפה. אני בטוחה שתמצאי מקום שבו יהיה לך נחמד ללמוד ואנחנו נשמח לשמוע איך הולך לך

דעתי בנוגע לילדים

והיא כמובן דעתי האישית בלבד, ריקודי בטן יכולים מאוד להשפיע לטובה על ההתפתחות של הילדה מבחינת אישה לעתיד. באתי אומנם מריקוד אחר לחלוטין (בלט קלאסי, מודרני ושות') אך עצם הריקוד עצמו נתן לי בילדות למעשה את המקור היחיד (!) לביטחון עצמי. לולא הריקוד לא הייתי לומדת לאהוב את הגוף שלי. ואני אומרת, למה לא להשתמש בריקודי בטן גם כדי ללמד ילדות לעמוד זקוף? גם כדי לחזק את השרירים? גם שיהנו? רק למבוגרים מותר להנות? זה בדיוק המסר שקיבלתי לצערי בילדות מהסביבה, שאל לי להנות מהגוף שלי - וזה ממש אבל ממש לא צריך להיות ככה.

tlingit

New member
ילדות <--> נערות, נראה לי שיש הבדל

וממנו גם ההתייחסות על לימוד ריקודי בטן לילדים כבר התקיימו דיונים מרתקים בפורום כאן העלתה spoiled girl שאלה לגבי גיל נעורים צעיר - נערה צעירה. האם זה שונה?

../images/Emo207.gif חייבת לספר משהו ../images/Emo9.gif

התענוג שלי במקצוע של ההדרכה, הוא לקבל מחמאות מהתלמידות. היו לי כמה מקרים מרגשים בשנה האחרונה, ואחד טרי מהיום. ניגשה אליי תלמידה וסיפרה לי בלחש, שהיא בעצם באה אליי גם כי היא סובלת מדליפות שתן והרופאה אמרה לה לחזק את רצפת האגן. "בחודש האחרון המצב השתפר משהו!" ובהמשך עוד גילתה לי - שהאורגזמות שלה השתפרו מאוד
אני בהיי עד עכשיו

leah1010

New member
אני מופתעת מהתשובה לגבי הגיל

אצלנו בחוג אין בעיה עם הגיל, יש בנות בוגרות מעל גיל 50 ויש בנות צעירות בנות 20 ואת מוזמנת בהחלט להצטרף. שולחת לך מסר

למעלה