Laply Love
New member
../images/Emo13.gif היי
כבר כמה שנים שלא התחברתי, פשוט המחשב כבר זקן אז הוא היה צריך ללכת לתיקון, אבל עכשיו אני פה.. שמתי לב שהפורום הזה ממש מיתעדכן, אבל בענייני סירטונים והכל, אין פה..איך קוראים לזה מין פינות שאלונים (חוץ מהשאלון של סיום שנת הלימודים) וכל מיני כאלה. אז החלטתי, וחשבתי..שכדיי ליפתוח מין מישחק שבועי כזה על אדם, רעיון טוב לא?
המיחק ניקרא "החוליה החלשה- השירים של אדם" ההשראה באה מפורום ג'וני דפ, שכבר הרבה זמן משחב בזה, וגם מפורום כריסטינה אגילרה
כל שבועה אני מציגה מיספר של שירים שונים מהאלבום של אדם, כל אחת ואחת תיבחר איזה שיר פחות טוב מכולם..השיר שיקבל הכי הרבה קולות יעוף מהמישחק..וככה כל שבוע, ואחרי שמגיע הגמר נוכל לדעת איזה שיר אהוב על כול הבנות (טוב לא כולן אבל הרבה).. מה אתן חושבות?
אבל יש לי בקשונת קטנה, שעם אני יתחיל במישחק הזה..אני ממש ישמח עם הרבה בנות ישתתפו בו, עם אתן רוצות תשרשרו לפה את הדעה שלכן
סופ"ש נעים
כבר כמה שנים שלא התחברתי, פשוט המחשב כבר זקן אז הוא היה צריך ללכת לתיקון, אבל עכשיו אני פה.. שמתי לב שהפורום הזה ממש מיתעדכן, אבל בענייני סירטונים והכל, אין פה..איך קוראים לזה מין פינות שאלונים (חוץ מהשאלון של סיום שנת הלימודים) וכל מיני כאלה. אז החלטתי, וחשבתי..שכדיי ליפתוח מין מישחק שבועי כזה על אדם, רעיון טוב לא?