היי

BurnIce

New member
../images/Emo13.gifהיי

אפשר לפרוק פה קצת, נכון? אז ככה: נמאס לי. פשוט נמאס לי. מגיל צעיר התעניינתי בספורט ותמיד הייתי פעילה איכשהו. אבל כל הזמן שאני לוקחת את זה בשיא הראבק חייבת לבוא איזשהו פציעה שפשוט לא רוצה לחלוף לה. לפני כמה זמן זה היה שבר מאמץ [מכדורסל והרבה חדר כושר] ועכשיו מתחתי את הרצועה בגלל שעיקמתי את הרגל ולא טיפלתי בזה כראוי בשעות הראשונות שלה. נמאס לי לקום כל בוקר ולהגיד לעצמי "נו, עוד כמה קילוגרמים והכל יהיה טוב". אני רוצה לעשות עם זה משהו. בא לי לרוץ ולקפוץ בלי לפחד מכאבים! זה באמת מתסכל. באיזשהו מקום אני מרגישה כמו נכה. זהו. אני שונאת לקטר יותר מידי
ובאשר לכן, בנות הפורום היקר הזה, אני עוקבת מידי פעם אחרי ואומרת לעצמי "הלוואי שגם אני הייתי מסוגלת לרוץ ככה" (כי הכושר שלי שואף ל-0). תמשיכו להיות חזקות ולתת מוטבציה והשראה לאחרים
ואם כבר אני כאן, מישהי יודעת איך לטפל ברצועה מתוחה ברגל בקרסול? דרך אגב, סליחה על החוצפה, לא הצגתי את עצמי
אני מעיין בת 19 ממודיעין. נעים מאוד

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מהמרת, שאולי המפתח לפציעות החוזרות הוא בצמד המילים "בשיא הרבאק". אמנם חובבנית מוחלטת ואמנם מאוד ירוקה, אבל למדתי פה (ואני עוד לומדת כל הזמן, לא בלי מפגעים) שבניית כושר היא סיפור של טווח ארוך. שבשביל לבנות כושר וסיבולת, צריך לבנות בסיס. להתקדם לאט מאוד. במשך זמן רב להעלות נפח בהדרגה איטית, עצימויות יבואו הרבה אחרי. להקפיד על מתיחות לפני ואחרי, על חימום ועל שחרור. להגיב לכל פציעה קטנה מיד ולא להתעלם. להמשיך להתפתח תוך כדי תנועה ולא להתקבע על קונספט, כי גם הגוף משתנה. בקיצור, זה מסע שדורש הרבה סבלנות (והרבה תמורה בצידו). אז לאט-לאט ויהיה בסדר

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לא מבינה ברצועות מתוחות אבל בתור שכנה מעיר העתיד, אשמח להצטרף אלייך לריצה כשהרגל לא תכאב. יופי שבאת.

ברוכה הבאה

לא יודעת איך מטפלים בפציעות, אני פשוט בודקת את הנושא מדי פעם לפי ביש המזל שלי... החלמה מלאה, הכושר נבנה במשך הזמן, בהדרגה...

למעלה