היי פיפלז im new

../images/Emo13.gifהיי פיפלז im new

היי.. אני חדשה בפורום.. *welcome*...בעיקרון אני שומעת אמינם... אז... גם אם זה רק חלק ממה שאני שומעת... זה סבבה ...הוא סבבה... (די אין לי מה לומר עכשיו... צריך להתעדכן)... אבל בעיקרון מה שהכי טוב בו ובמוזיקה שלו... (לדעתי) אין לו גבולות! למרות שזה ממש מחרפן כל הקטע של הצנזורה (בחייאת!) לא ככה?

jogy

New member
מה קורה?..

ברוך הבא ותהני יא מגניבה קטנה... וספרי לאנשים פה על עצמך....לא כולם מכירים אותך...

empty without me

יאפ.... חסר קצת.. לא אותי... פרטים עליי so i am בת 12 כיתה ז' מאשל- הנשיא מתמסטלת מאקמול,אספירין וכל הזבל הזה מה מאגניב אותי? קרמבו כרגע- בחדר.. עם אקמול..(ברצינות) שומעת- without me ואחרי החפירות האלו... התגובה נגמרה

Under the GUN

New member
מה קורה?

ספרי על עצמך עוד דברים מה את עוד שומעת ושיט כזה ברוכה הבאה, אנחנו קהילה נורא חמה ואוהבת (אם מתרגלים להערות של מייקי
) ואנחנו עושים מפגש סופר-מגה-ענק בחנוכה פיס אווט

אוקי...

טוב...קודם כל לגבי לי חיימוביץ'...אני מכירה אותה.. ויאפ...אני צוציקית... נכון שזה מבאס... אבל זה גם די מאאגניב... ובעיקרון מה שאני שומעת זה... בעיקר פאנק,מטאל,רוק וראפ... אבל לא סתם ראפ...אמינם... יש לי 3 אלבומים שלו ופעם... הייתי number 1 fan של המוזיקה שלו.. זה השתנה...אבל עם השנים זה חזר... מפגש בחנוכה? sweet

אוקיי, גם אני צוציקית!../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

יש לי תחושה שאני כבר לא הכי קטנה פה
לגביי פאנק, אילו להקות פאנק את שומעת? (אם זה לא מתאים לפורום תשלחי לי במסר.:)

למעלה