היי עומר

nan3

New member
../images/Emo13.gifהיי עומר

שלום לך, פעם ראשונה שאני נתקלת ברונים... נראה לי מעניין... הטלתי 3 רונים באתר בכללי.. בחרתי ב.. אורוז ווירד האגאלאז מה זה אומר? מודה לך מראש

nan3

New member
טוב...

אז אני אלך על תחום הזוגיות, מה קורה איתי מהבחינה הזו? אני צריכה לזרוק שוב? מודה מראש

כן מתוקה

תזרקי שוב, ותחשבי על השאלה שלך בזמן שאת זורקת. עוד, אני מבקשת לדעת את השם הפרטי, גיל, אזור מגורים, ואולי עוד קצת מידע במסר או בהודעה לגבי השאלה. בסדר?

nan3

New member
../images/Emo24.gifהיי עומר

אז ככה, שמי לי,27 אני מאזור השפלה לא נמצאת בזוגיות כבר הרבה זמן... למרות שהיו פה ושם קשרים לא משמעותיים ובמיוחד קשר עם אקס שלא הוביל לשום מקום ... אז עכשיו הוא נותק ביוזמתי... שאלתי מה קורה איתי מבחינת זוגיות לאגוז אורוז אינגוואז אני רוצה לציין כי התוודעתי לתחום ממש לאחרונה ואני מוצאת אותו מעניין... מחכה לתשובתך... תודה מראש לכל תגובה

אוקיי...

המצב אצלך הוא כזה: יש עניינים עם תחום הרגש. או, שאת רגשנית מאוד או להיפך, שאת עצמאית מאוד וקשה לך להיפתח בפני גבר. זו אושיה שעד שלא תתמודדי איתה, לא תקבלי את הזוגיות שאת ראויה לה, אלא רק כאלה שבהן תוכלי לבחון את העניין הזה מצדדים אחרים. רק אחרי שתפתרי לעצמך את האוברדראפט שיש לך בעניין הרגש, וקרוב לוודאי שהמקור של העניין הזה הוא לא בזוגיות אלא דווקא בבית אבא ואמא, אם את מבינה למה אני מתכוונת, כלומר - זה אוברדרפט שכבר אפשר להתייאש ממנו, אחד כזה שבחיים לא נצליח לסגור... רק אחרי שתמצאי נקודת השקפה חדשה ותשחררי את המקום הרגשי הפצוע, או הפחות מאוזן, רק אז תמצאי את מה שהלב שלך ב-א-מת מחפש. בסדר?

nan3

New member
היי עומר,

קודם כל אני חייבת לציין כי קראתי קצת על הרונים וגם עלייך... אני מוצאת שאת מדהימה וגם המאמרים שלך נגעו בנקודות... לגבי מה שכתבת לי... אני יודעת שאני רגישה אך למשל חבר שלי לשעבר אמר שאני טיפוס קר... מבחינתי השקעתי בקשר אך הוא אומר שלא.. אני כבר לא יודעת.. לא כ"כ הבנתי מה כתבת על האוברדראפט.. תמיד ראיתי בהוריי מודל לזוגיות ואהבה ותמיד רציתי יחסים כאלו.. אז אני לא יודעת... מה עליי לעשות? מאיזו בחינה? אני יודעת שאני צריכה לעשות עבודה עצמית ואני עובדת על זה אבל... לא ממש הבנתי... בכל אופן את רואה זוגיות? יש מקום לאופטימיות? לתשובתך אודה

אוקיי...

קודם כל, יתכן שיש סיבה לזה שהוא הרגיש שהיית קרה אליו? ושנית, האם יש מצב שהמודל המוצלח של ההורים שלך הוא מודל שאי אפשר להשוות אילו, בגלל שהוא מוצלח ויוצא דופן? ולגבי זוגיות, כמובן שאת יכולה לקבל זוגיות. אבל כדי לקבל זוגיות לטעמך, זוגיות שווה, אני מציעה לך לעבוד על עניין החסימות הרגשיות, אולי הציפיות הגבוהות, חוסר התיאום בין מה שנידמה לך שאת נותנת לבין מה שנידמה לו שהוא מקבל. האוברדראפט אני חושבת, שמתקשר לזוגיות המצויינת שראית בבית, שמהווה בעצם פילטר ממש כסחני לזוגיויות שיש לך היום... כלומר, אולי הציפיות שלך ממנו גבוהות.. יכול להיות? אני מציעה לך בחום לברר בינך לבין עצמך מה הדרישות שלך בזוגיות. מה מפחיד אותך בזוגיות. למה את חושבת שאת רגישה והוא חושב שאת קרה? מסתמן פה שראיית המציאות של שניכם לא מתישבת... למה?

nan3

New member
עומר...

אני מודה לך מעומק ליבי על הסבלנות והתשובות המעמיקות... אין לך מושג איך את מכוונת... אני מקבלת את מה שאת כותבת והכל אמת... אולי אני תובענית מדי? לא יודעת, יכול להיות... העניין הוא שהבחור הזה הוא חבר שלי לשעבר... היתה אהבה גדולה מצד שנינו אך מתישהו למרות אהבתו אליי הוא וויתר עליה,ואני יודעת שזה בגלל שנמאס לו מההתנהגות שלי.. (למרות שבזמנו חשבתי שאני מתנהגת למופת היום אני יודעת שהרבה דברים הייתי עושה אחרת..) אני המשכתי לאהוב ולרצות למרות שידעתי שאין לנו סיכוי...(עליי לציין שכל הקרובים לי היו נגד הקשר משום שלדעתם הוא פגע בי פעם אחר פעם) נסעתי לחו"ל לכמה חודשים חזרתי.. הוא חיכה לי פה, הקשר לא מתנתק.. כל פעם הפוגה של חודש חודשיים ואז חוזרים להיות ביחד לכמה זמן לא מחייב, אני מתייאשת ומתנתקת.. הפעם הניתוק היה ביוזמתי רציתי להמשיך הלאה.. ההגיון אומר לי להמשיך ולתת הזדמנות למשהו חדש, אך הנשמה שלי צועקת שזה הוא ולא נותנת לי מנוח, הכל תמיד מוביל אליו.. למה? יש דרך לדעת האם אני מבזבזת את זמני או שזה הוא? אני מאמינה בתוכי שזה הוא.. אגב, אין לי מושג מה קורה איתו היום אבל אני יודעת שהוא עובר תקופה לא קלה ולדעתי הוא ויתר על זוגיות. אציין רק שהוא ניסה ליצור קשר אך לא עניתי לטלפונים שלו.. יש איזו שאלה שאני יכולה לשאול את הרונים בכדי לקבל תשובה? מצטערת על אורך היריעה... מודה לך מקרב ליבי

הנה -

תחשבי לך - האם XX הוא הגבר המתאים בשבילי? ובזמן שאת מתרכזת בשאלה, תבחרי רון אקראי בדף "זרוק רון". מה יצא?

nan3

New member
../images/Emo140.gif

היי ותודה על התגובה המהירה, הרון שבחרתי הוא נאודיז האירי את עיניי מודה מראש לי

נשמע ש...

הסיבה שאת מעוניינת בקשר הזה היא לא הסיבה ה"נכונה". שוב ושוב בקריאות שלך עולה שיש לך עניינים לפתור עם עצמך, לפני שאת מתפנה לזוגיות באמת באמת מתאימה. אני מקבלת שאת מעוניינת בקשר הזה בשביל לא להיות לבד, בשביל מה שיגידו, בשביל להוכיח משהו למישהו - בשביל איזו שהיא סיבה חיצונית, ולא בגלל שאת מאמינה שאיתו, את תוכלי למצות את החיית שלך בצורה הכי משמעותית עבורך. אם זה המצב, הגיע הזמן להפוך את כל מה שאת מכירה ולבנות מחדש את דעתך. אני מציעה לך בחום לקחת סופ"ש חופש מהעולם, לסגור את עצמך בחדר, עם התמונות שיש לך מהעבר, עם זכרונות, עם דפים וכלי כתיבה, ולחשוב מחדש - מה את רוצה? מה רצית מהחיים? מה איחלת לעצמך כשהיית ילדה? איך השתנית? ממה את לא מרוצה? מה את יכולה לעשות כדי להתאים את החיים שלך יותר למה שעושה אותך שמחה? ומה קורה עם הזוגיות הזו? בסדר?

nan3

New member
../images/Emo23.gifהיי עומר,

תודה לך על עצתך, נתת לי חומר למחשבה, אני יודעת שאני צריכה לעבוד על עצמי ואני עושה זאת יום-יום (עליי לציין שיש התקדמות מסוימת..) אך אני לא יכולה שלא לתהות מה לגבי האהבה? ועכשיו כשאני כותבת שורות אלו אני לפתע לא בטוחה שאני בכלל אוהבת אותו... אז למה המחשבות לא מרפות?? למה אני כל הזמן תוהה אם יש סיכוי שהוא יחזור? למה אני מייחלת לראות אותו סתם באקראי? למה הלב צועק שזה הוא??? אני הולכת לעשות חושבים עם עצמי. אני מאד מודה לך על ההכוונה שלך והסבלנות אין לך מושג כמה את עוזרת... לי

שאלות טובות וחשובות...

אני יכולה אולי להציע לך כמה כיוונים לחקור בהם: * כמה ההתנהגות שלי מושפעת מהביטחון העצמי שלי והחיזוקים שאני צריכה לקבל ממנו? * עד כמה יש לי רעיון לגבי הזוגיות שלי ואני מחפשת מישהו שיעזור לי להפוך את הרעיון למציאות (במקום לאפשר לבן הזוג לבנות ביחד איתי משהו שאין לו צורה עד שאנחנו לא ביחד) * מה דעתי על להיות לבד? ממה אני מפחדת? *איך הסביבה מקבלת את ההחלטות שלי? כמה קשה לי להציג את הבחירות שלי בפני הסביבה המשמעותית שלי. הורים? חברים? * איזה התנהגות של בן הזוג גורמת לי אושר ותחושת אהבה? מה אני צריכה מבן הזוג שלי, כדי שהביחד שלי יהיה יותר משמעותי מהלבד?
בהצלחה!

nan3

New member
../images/Emo24.gifהיי

את יודעת בדיוק מה לשאול... גם אם אלו נקודות שכואבות קצת... את מדהימה... רציתי לספר לך שבשבת עשיתי את התרגיל שהצעת לי.. גיליתי דברים מדהימים.. על עצמי.. על מה שרציתי ועל מה שאני רוצה.. זה מוזר אך, הכל נראה אחרת עכשיו.. אני מקווה שימשיך כך.. אני מודה לך על הכל.. ואני מייחלת ומקווה שדברים טובים בדרך אליי... (אני ממשיכה בעבודה העצמית והיא מחוללת פלאים..) לי

עמדו לי דמעות בעיניים....

כשקראתי את זה. וזה קורה לי כשאני יודעת, שיש סוגשל הרמוניה בין השואל לעונה, בין המטופל למטפל. לעיתים נדירות. תודה!!!

nan3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

היי, תתפלאי אך אני יודעת על מה את מדברת... מהתחלה הרגשתי שאת מבינה אותי.. ידעת באילו נקודות לגעת ועזרת... אני מסתכלת קדימה. הייתי חייבת לשאול מה צפוי לי מבחינת זוגיות? יצאו לי הרונים: ג'רה תוריסאז האגאלאז (אם את חושבת שאין מקום לשאול עכשיו, אז אני מקשיבה לך...) קראתי באתר את הפירושים ובכולם חוזר השינוי... מה זה אומר? אני אופטימית. ותדעי שזה באמת בזכותך - הראת לי מקום אחר להביט ממנו על הדברים. אוהבת אותך... אלף תודות לך לי

למעלה