היייי לכולם!!!!!!

may1414

New member
../images/Emo13.gif היייי לכולם!!!!!!

מה המצב?! קוראים לי מעיין ואני חדשה פה ואני ממש ממש ממש שמחה שיש פורום שאפשר לדבר בו רק על ריקודדדדדדדדדדדדד

may1414

New member
או קיי

אז אני מגבעתיים וגם אני במגמת מחול.... ואני רוקדת מהגן....

amitush26

New member
|פטריה|אה...

אז בת"א... לא בגבעתיים... מה, עלית לשם בכיתה ט'? ואיך שם? על רמה? והעירייה בכלל אישרה לך ללכת לתיכון בת"א?

may1414

New member
אז ככה

אני גרה בגבעתיים ולומדת בעירוני א'... התקבלתי בי'... וכן הרמה שם גבוהה..... והעירייה לא צריכה לאשר.. התקבלתי...!

netushit

New member
מעיייייייןןןןן ??? נחשי מי זאת?

חיחיחיחיחיחיח מצחיקולהההה טוב שנזכרת בפורום!!

netushit

New member
אז בואו אני אספר לכם על מעיין!!

היא רוקדת איתי בסטודיו... כאילו לא בקבוצה שלי...בקבוצה של המחול! והיא חמודה מאוד אזזז קבלו אותה :) חחחחחחחחח...

may1414

New member
נטעעעעעעעעעעעעעעע

מותק!!!! טוב אז אני יודעת שאתן מכירות את נטע אבל רקשתדעו שהיא בן אדם מקסים!!! כפרה עליהההההההההההההה והיא רקדנית מדהימה!!! בלי קשר.... שנה הבאה אני מתחילה פוינטטטטט

netushit

New member
חחח חומדד...

מעיין והנפנופים אני אקרא לך מעכשיו :)... חיחיחי... חוץ מזה שכחתי להגיד עלייך גם שאת רקדנית מתאימה.. למרות שראיתי אותך רק בקורס... אבל ישר רואים את זה עלייך...

netushit

New member
ומעיין...

שנים אני מחפשת את האיי סי שלךך!! אז הנה קחי את שלי 274112365 וביוזמתך בזמנך האישי תתחברי אליי..

may1414

New member
חחחחח

הוספתי אותך... תאשרי... טוב תקשיבו אני יודעת שכבר דיברתן על זה מלאאאאאאאא אבל... שוב, אני הולכת לקנות נעלי פוינט... איך מודדים איך יודעים מה מתאים, מה נוח?!?!?!

may1414

New member
יש מישהי שמבינה ויכולה לעזור לי

בקשר לשאלה שלי על הפוינט מקודם?

TheBlackFairy

New member
תראי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

את גרה במרכז, נכון
. אז אני ממליצה לך ללכת לדאנס שופ, שם יתאימו לך את הנעלי פוינט שאת צריכה, כמובן לפני שאת תופרת את השרוכי סאטן, תראי למורה שלך איך הנעליים יושבות על הרגל ורק אחרי שאת מקבלת אישור מהמורה תתפרי את החוטי סאטן, כי אם את תופרת את השרוכים והנעליים לא בסדר כל כך לא יחליפו לך אותן בחנות
. וכדי להקפיץ הודעה את צריכה לפחות עשרה תויים בתוכן ההודעה או אייקון
.

למעלה