היום יום שני...

Death of Rats

New member
../images/Emo13.gif היום יום שני...

שבוע הספר, נו: Maskerade-לא תורגם. תת סדרה: המכשפות. האמת היא שקראתי איזה רבע, ואז הגעתי למסקנה שלא ראיתי פנטום האופרה אז אני קצת מאבדת מהפואנטה... בכל אופן, במיוחד בשביל הספר הזה הלכתי לראות את המחזמר המזדרגג... עוד לא סיימתי את הספר, אבל ההצגה הייתה טובה. ואהבתי יותר את מאגרט.

The Mad Hatter

New member
גם בלי לקרא את "הפנטום"

אהבתי מאד את הספר, למרות שידעתי רק את העלילה הכללית. ספר מצוין, מכמה סיבות: 1) יש את המכשפות, וזו כבר סיבה מספיקה. אני אוהבת את הכימיה הזו בין גראני ונאני כששתיהן לבד. אני תוהה אם מישהו חשב פעם לכתוב עליהן פמסלאש, למרות שזה יהיה טיפה חולני. טוב, תשכחו ממה שכתבתי כרגע. 2) יש כאן שילוב מצוין של בדיחות וקטעים משעשעים עם עלילה אפלה, שזה דבר שאני מעדיפה הרבה יותר מאשר ספרים שנוטים בכבדות רק לאחת משתי האפשרויות. 3) אין את מאגרט! ובמקומה יש דמות טובה יותר, לדעתי. מאגרט אמנם חביבה והכל, אבל צריך קצת חידוש, ובניגוד אליך, אני חושבת שאגנס מוצלחת בהרבה ממאגרט. קודם כל, מבחינת האישיות, היא מין גירסה משופרת של מאגרט, וחוץ מזה-יש לה שתי אישיויות, ואם נותנים לך עוד אחד בחינם, תיקח. שנית,הבחורה מרגישה לא מעניינת, אז היא המציאה לעצמה את פרדיטה, הגרסה המעניינת (והרזה) של עצמה וזה גורם לי לחוש כלפיה הזדהות מהולה ברחמים ורתיעה. הו, אגנס. לו רק ידעת שאני אוהבת אותך כמו שאת! P: 4) וכמובן, יש את הביקורת של טרי על חייהם של העשירים והמפורסמים ודמות של בלונדה חתיכה וחסרת-מוח. אני אוהבת לקרא על בלונדיניות חתיכות שהן חסרות-מוח. זה גורם לי להרגיש עליונות (מפני שאני לא בלונדינית חתיכה). 5) נו, לא באמת צריך סיבות. זה פשוט ספר טוב שנהנתי לקרא וזהו. :) יום טוב. :)

RainBird

New member
לדעתי היו צריכים להעיף את מאגרט בשלב יותר מאוחר. מהר מידי היא קפצה על וורנס... ואני לא קראתי את הספרים לפי הסדר. האירוע החשוב של הספר הזה היה הפירסום של ספר הבישול של נני אוג. "תענוג השוקולד עם רוטב סודי ומיוחד" הייתה יציאה מוצלחת במיוחד. אני יודע. אני הכנתי את זה ../images/Emo6.gif... לא אחד הטובים ביותר של המכשפות, מצד שני אגנס די מיוחדת. גם פרדיטה. מפליא אותי רק שאחרי Lords & Ladys היא לא רוצה להיות מכשפה יותר ../images/Emo13.gif ארדן.

רונגי

New member
הספר השני שקראתי באנגלית

והסיבה היחידה שקניתי אותו היתה שהוא על המכשפות. לא זוכרת ממנו יותר מידי,חוץ מזה ששמחתי שראיתי את פנטום האופרה והרגשתי שרק בגלל זה אני מבינה משהו... באמת הגיע הזמן לקרא אותו שוב..

TankBoy

New member
יחסית למנהלת פורום פראצ'ט,

יש די הרבה ספרים שלא קראת בכלל, לא?

tmaz

New member
ספר משמח מאד!

אהבתי אותו למרות שהוא לא ממש חידש בדמויות צדדיות מגניבות (שזה משהו שאני מאד אוהב). היכולת שלו לצחוק על משהו (במקרה זה האופרה) ולהראות את הגיחוך שבדבר, ותוך-כדי זה אתה מרגיש שהוא אוהב את זה ומתמצא ונהנה מזה, זה מקסים בעיני. וחוץ מזה תמיד רציתי לשיר בשני קולות.

Athaclena

New member
גם אני לא הכרתי את המקור מראש

אח"כ קראתי את הספר (כן יש ספר "פאנטום האופרה") ועוד יותר אח"כ ראיתי את המחזמר, ואז קראתי שוב. כמובן שהחלק הכי חשוב זה על סימני קריאה מרובים!!!!! ענין שרבים וטובים מגולשי האינטרנט (במיוחד הצעירים יותר) צריכים להפנים!!!!! ונורא אהבתי!! את החלק!!! שלוקח לו!! כל כך!!! הרבה!!!! זמן!!!!! למות!!!!!! ואנדרה (או שמא אנדריי? לא, פה זה שם צרפתי ולא רוסי) חמוד נורא.

TheBursar

New member
ספר משעשע למדי

למרות שדי נכון שחסרה מאגרט התמימה (יחסית) אבל אגנס די מצלייחה למלא את המקום הריק. וכל העניין של לצחוק על האופרה היה גדול

Rincewind

New member
אגנס ניט שולטת!!

היא הרבה יותר מוצלחת ממאגרט לדעתי. ואני לא יודע איך היית מסוגלת לזנוח פראצ'ט באמצע, בייחוד בשביל סיבה זניחה כמו פאנטום האופרה. אפשר להבין את הרוב גם בלי לראות.

למעלה