היום בתפוז

../images/Emo13.gif היום בתפוז

הערב ב-20:00 מתקיימת החגיגה הגדולה של פורום האבקות wwe לרגל 3 שנים לקיומו. חידון מיוחד שבמהלכו תוכלו לזכות בתלושים על סך 100 ש"ח לרכישה ברשת סטימצקי!
"לב לי לו" הוא שם העמותה החדשה שהוקמה ע"י פורום "למען הקהילה"- עכשיו הזמן להמשיך להרתם לעזרה. בואו לקרוא על העמותה ולראות מי זקוק לעזרה, ואיזה מעשים טובים אפשר לעשות היום.
משחק השש בש הכי מדליק שהכרתם בישראל עלה היום לאויר. הכנסו עכשיו לצ'ט של תפוז ונסו לשחק. זהירות, רק לא להתמכר!
הקליפ של הפסטיגל עלה היום לאויר- בלעדי לגולשי תפוז אנשים! בואו לראות את נינט טייב, הראל סקעת, הראל מויאל, אגם רודברג, מאיה בוסקילה, רוני סופרסטאר והדצים - כולם בשיר (רומני) אחד!

../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifהגמד והענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכנסווווו

מי בעד להמשיך את המשחק שהתחילה SuPeR GiRL96- אבישג (?) מפורום המורדים ולהתחיל סיבוב שני?? בעד
נגד

סולדד100

New member
אמממממממממממ...

יש כאן גם אנשים שהם לא מפורום המורדים אז כדאי שתסבירו מזה...

../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifאוקיי....../images/Emo13.gif

את מכירה את המשחק "הגמד והענק"? אם לא- זה משחק כזה שמשחקים בדרך כלל עם הכיתה ועם חברים... נגיד את הגמדה שלי, אז את מכינה לי הפתעה.. והגמד שלך מכין לך.. ובסוף השבוע צריכים לגלות\לנחש מי הכין לך את כל הדברים... מכירה? אז זה כאילו אותו דבר רק בפורום.. שבמקום מתנות את יכולה להכין ברכות חמודות, מצגות, רקעים, אסטרולוגיה ועוד כל מיני דברים חמודים שאת רוצה.. אה וצריך להישאר בעילום שם... הבנת?

סולדד100

New member
הבנתי אבל...

איך אני אמורה להישאר בעילום שם???הרי כשרושמים הודעה רואים מי רשם אותה...

../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifפותחים משתמש חדש

נגיד "הגמד של (השם של הענק שלך)" ככה עשינו בסיבוב הקודם.. אז אפשר לבקש מהמשתתפים הקודמים את השם משתמש ואת הסיסמה...

חהחהחה אני זוכרת את המשחק

האחרון שהיה לנו בז' וזה מזה לא הלך
כולם גילו לכולם!

../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifחחח גם אצלנו...

אבל פעם אחרונה ששיחקנו בפורום הלך טוב.... אז את רוצה להשתתף?

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifחחח נכון! ואני בעד../images/Emo45.gif

אוי אבל אנחנו בקושי מכירים את הילדים שבפינת אור....
טוב לא משנה...אני בעד

אני בעד

היה מוי כיף ואופק והגמדה שלי שאני לא זוכרת מי היא (פאקצה שכמותי
) אני בטוחה שנהנו
אני אישית נהנתי מהמשחק

L i T a L 1

New member
אני בעד! ../images/Emo45.gif

למעשה הצעתי "לנהל" את זה הפעם כי פירמטו לי את המחשב ועוד לא התקינו לי את הפוטושופ! וזה גם אחלה דרך להכיר את הח'ברה מפינת אור!

למעלה