היום בתפוז

../images/Emo13.gif היום בתפוז

הערב ב-20:00 מתקיימת החגיגה הגדולה של פורום האבקות wwe לרגל 3 שנים לקיומו. חידון מיוחד שבמהלכו תוכלו לזכות בתלושים על סך 100 ש"ח לרכישה ברשת סטימצקי!
"לב לי לו" הוא שם העמותה החדשה שהוקמה ע"י פורום "למען הקהילה"- עכשיו הזמן להמשיך להרתם לעזרה. בואו לקרוא על העמותה ולראות מי זקוק לעזרה, ואיזה מעשים טובים אפשר לעשות היום.
משחק השש בש הכי מדליק שהכרתם בישראל עלה היום לאויר. הכנסו עכשיו לצ'ט של תפוז ונסו לשחק. זהירות, רק לא להתמכר!
הקליפ של הפסטיגל עלה היום לאויר- בלעדי לגולשי תפוז אנשים! בואו לראות את נינט טייב, הראל סקעת, הראל מויאל, אגם רודברג, מאיה בוסקילה, רוני סופרסטאר והדצים - כולם בשיר (רומני) אחד!

dor307

New member
היכול להיות היכול להיות היכול להיות

ששמעתי את BPDG הרדיו ת"א?

SaintJohn

New member
לך מפה!|דחיפה חזקה נוסח איליין|

אני לוקח קשה דברים כאלה אתה בטוח שיכול להיות יכול להיות יכול להיות שזה מה ששמעת? יש מצב שזאת השמעת הבכורה של השיר במלואו ברדיו הישראלי הממוסחר וכפוי הטובה. הסיכוי שזה נכון הוא קטן, אבל יש פה ושם אנשים טובים בעולם.

dor307

New member
שמעתי ת'סוף אבל נשמע מוכר

ואחרי חמש דקות של זימזומים היבנתי שזה יכול להיות אבל לא האימנתי.... אבל גם לא מאד נירא שזה יכול להיות....(למרות שגלגל"צ בדרך כלל מאד אוהבים אותם)

AeroTom

New member
אתה שואל או אומר??

כי בדברים האלה כמו שנועם אמר אנחנו מאוד On the edge וצריך להיות בטוח. אז בבקשה תגיד אם באמת שמעת שם את השיר במלואו. כי אם כן זה מאורע חסר תקדים. והייתכן שאנשים ברדיו ת"א קוראים רייטינג??
וודא אם זה באמת היה השיר במלואו ב-100%.

AeroSlash

New member
ואם כבר...

אני אנצל את השרשור כדי לספר על מאורע נחמד למדי... היום אני נוסעת מהקניות עם אבא ואמא ואני שומעת משהו מה זה מוכר במכונית ליד בפוווול ווליום, לאחר שתי שניות אני מבינה שהבן אדם האינטלגנטי, עם הטעם המעודן במוזיקה שיושב במכונית השכנה שומע You gotta move... אתם מאמינים?!?! בחורדרה?! בובו?! במכונית?! על פול ווליום?! כי אני לא.. אני עדיין בשוק מזה שבחורדרה יש אנשים שיודעים מה זה מוזיקה אמיתית :)

SaintJohn

New member
היי! ברוך השב אלינו!../images/Emo13.gif

לונג טיים... טוב לראות אותך שוב אצלנו פה בפורום!
ואיפה נלה כשצריך אותה? ולי אישית לא יצא לשמוע אירוסמית' בוקע ממכונית אחרת בזמן נהיגה אני משתדל לעשות את זה בעצמי

למעלה