היום בתפוז

../images/Emo13.gif היום בתפוז

הערב ב-20:00 מתקיימת החגיגה הגדולה של פורום האבקות wwe לרגל 3 שנים לקיומו. חידון מיוחד שבמהלכו תוכלו לזכות בתלושים על סך 100 ש"ח לרכישה ברשת סטימצקי!
"לב לי לו" הוא שם העמותה החדשה שהוקמה ע"י פורום "למען הקהילה"- עכשיו הזמן להמשיך להרתם לעזרה. בואו לקרוא על העמותה ולראות מי זקוק לעזרה, ואיזה מעשים טובים אפשר לעשות היום.
משחק השש בש הכי מדליק שהכרתם בישראל עלה היום לאויר. הכנסו עכשיו לצ'ט של תפוז ונסו לשחק. זהירות, רק לא להתמכר!
הקליפ של הפסטיגל עלה היום לאויר- בלעדי לגולשי תפוז אנשים! בואו לראות את נינט טייב, הראל סקעת, הראל מויאל, אגם רודברג, מאיה בוסקילה, רוני סופרסטאר והדצים - כולם בשיר (רומני) אחד!

subatoi

New member
../images/Emo32.gifנצלו"ש- דרוש TOS:Metamorphosis

שלום לנוכחים. טוב, הצלחתי לצמצם את הפרקים הדרושים לפרויקטים העתידיים, לפרק אחד בודד (תודות לויתורים לא-כואבים מצידי, ותודות למנהלת היקרה שלכם). בודד אך חיוני: Metamorphosis של TOS. מי שיש לו אותו בוידאו (לא מקורי בהכרח), או בדיוידי (מקורי בלבד), ויכול להביא אותו עימו לאייקון (עדיף, אך גם הזדמנות אחרת תתקבל בברכה), וגם ייצור קשר, יבורך. [email protected] או בתגובה לפה, או במסר פרטי. מה שבא לכם. או זה, או שאין פרויקט
תודה וחג שמח, בשם אתר המועדון נ.ב. גם Abyss באותו פורמט יכול לעזור.

kinspirit

New member
מה אני עשיתי? ../images/Emo12.gif

רק כדי שאני אדע במה להתגאות

subatoi

New member
בדיוק העתקתי את ההודעה לפורום אחר

בפורטל אחר, ועליתי על זה שהמנהל שם לא תרם לכלום גם כן, והוא אפילו לא מנהלת! And than it hit me! Out of the blue... עשיתי פה אותו דבר. אז זה הודות לנשמות טהורות שתרמו את פרקיהן, ולא הודות למנהלת היקרה שלכם. (אבל המנהלת תורמת סרט מספרייתה, שאפילו לא טרחתי לבקש בפומבי, אז בכל זאת מגיעה לה תודה
)

למעלה