החיים

ניקולי

New member
../images/Emo13.gif החיים

כשנולדתי הייתי כזאת פיצקל´ה שלא ידעתי ולא הבנתי מאום גדלתי ונהייתי לילדה קטנה שאז רק ידעתי מה זה אבא ומהי אמא, אכלתי שתתי וגדלתי נהייתי לנערה, לימודים, צבא..והמשכתי לאכול ולשתות גדלתי עוד ועוד התחתנתי והבאתי ילדים עברתי תהפוכות בחיים, בניהם אכזבות דיכאונות, שמחה ועצב הייתי חסרת ביטחון, לא ידעתי מה טוב למרות שרציתי שהכל יראה ורוד, שכל מה שאני רוצה יהיה, ולא יחסר דבר אבל.. החיים לימדו אותי גם לסבול לפעמים ושלא הכל ורוד, שיש אנשים רעים וישנם כאלו שלא מבינים למדתי שבחיים צריך להתפשר, ולא תמיד להגיד לא לכל דבר ולא להתעקש.. החיים לימדו אותי גם לא להתבייש כי מי שמתבייש מפסיד למדתי להגיד את כל מה שאני חושבת גם אם לאחר זה לא נאה ולא יאה למדתי שלקחת זאת לא חוכמה צריך לקבל ואם לא אתן לא אקבל אפילו את המעט למדתי להעריך את מה שיש ולא לשאוף ליותר למדתי לחיות באושר גם אם לא אחיה בעושר. למדתי לחיות את החיים כי הם כ"כ קצרים!!

angel151

New member
../images/Emo45.gifבהחלט צודקת אמרתי לך כסף זה

אמצעי מחיה ולא יותר .. האושר האמיתי זה חיים שלך .. את עצמך אם טוב לך טוב לך בפנים טוב לך בלב את מאושרת !! ועוד יותר עם יש לך בן זוג שאוהב ומעריך אותך אז מושלם . הילדים זה האושר שלך גם כן לפני הכל.. ועוד דברים שאני יודעת שדיברנו עליהם זה חלק שמקשר ותעשי חיים תעשי מתוקה מה אני יגיד לך מזה כייף לך.. שיהיה לכם כייף בריאות אהבה ואושר יחד תפרגנו אחד לשני כל הזמן להגיד כמה אני אוהב אותך והכי חשוב לא רק להגיד חשוב לעשות ולהראות כי להגיד אני אוהב אותך זה כל אחד גם יכול להגיד לי אבל איזה משמעות יש לזה אם לא רואים בפועל מעשים..?? למדתי עוד משהוא בחיים שלי..

Dark Muse

New member
רגע!!!! טעות טעות ../images/Emo188.gif

כסף זה לא אמצעי מחיה לחלוטין אנשים שמשיגים אושר על ידי דברים מסויימים (קניית בגדים חדשים, מערכת קולנוע , מכונויות בתים וכו וכו) הכסף הוא אמצעי האושר שלהם... אהבה זה דבר טוב? אולי.... אבל אני לא חושב שזוג יהיה מאושר שהוא יהיה בחובות ובקשיים כלכלים קשיים .....!

ניקולי

New member
היי

אני לא אמרתי שכסף זה כלום בחיים. אני רק חושבת שכסף זה לא הכל בחיים ונכון זוגות רבים הרבה בגלל כסף אבל אני יותר חושבת שהם רבים על כסף שהולך לחינם אותי לימדו להסתפק במועט ולהתקדם בחיים לאט לאט ולא לשאוף ליותר מידי כי אם לי כסף לקנות משהו אני לא אקנה וכך גם אני מתנהגת עם הילדים שלי אתה יודע בתחילת הנישואים שלי היה לי סלון משנת הרפפו ולא החלפתי אותו עד שלא היו לי 500 ש"ח לקנות סלון יותר חדש כן 500 ש"ח מה אתה שומע, כמובן שזה לא היה הסלון אבל לאט לאט התקדמתי וקניתי סלון מעור יותר יפה. אושר, אושר הוא הדבר שאני שואפת אליו אושר ובריאות.. כי בלי זה מה שווה כל הכסף??????????

Dark Muse

New member
ברור. את צודקת. מה שאני אומר זה...

לא אמרתי שצריך לבזבז... ובכלל לא אמרתי שאמרת שכסף זה כלום בחיים
אבל שחושבים על זה כסף זה כמעט הכל בחיים אני מסכים איתך גם אני לא קונה דברים שאני מת לקנות (וזה יעשה אותי מאושר!) שאני חושב על זה את הכסף הייתי מגדיר בתור חלק מכל דבר בחיים (אושר בריאות אהבה וכו וכו) לדוגמא : כפי שציינתי אם יש כסף לקנות למשל סלון שכל כך רציתי אני אהיה מאושר שאני אקנה את הסלון הזה הרבה אהבות מתפרקות (וגם מתחברות) באמצעות כסף... (זה די מסריח בעייני אבל ככה זה) ובריאות? כסף = תרופות מה שבסופו של דבר בד"כ עוזרות לנו להבריא אם היינו חיים בעולם ללא כסף העולם היה נראה טוב יותר!!

ניקולי

New member
אתה יודע

עכשיו אחרי שאני חושבת על זה... אני חושבת שלו היה טיפ טיפה יותר כסף היו יותר הרוגים.. אתה יודע איך אנשים מסתכלים אחד על השני שיש לאחד יותר מהשני.. ברור אני בדיעה שיהיה לך לביראות אם יש לך יותר ממני אבל אני עדין דוגלת בכך שכסף זה רק צרות (צרות של עשירים) כי כשיש כסף והרבה לא יודעים מה לעשות איתו וזה מוביל אותי לעינין באותו עינין.. אתה יודע מה מרגיז אותי למשל?? עינין העבודה המשכורות שלנו במדינה לא גבוהות במיוחד אבל.. יחד עם זאת המכנתא טופחת כמו הר געש איך אפשר להחזיק בית עם משכורת של 3800 ומשכתנתא של 4000 ש"ח את זה אני לא מבינה בקטע הזה לא היה איכפת לי אם היה לי עוד 3000 ש"ח יותר

למעלה