בקרוב אצלי....

moria007

New member
../images/Emo13.gifבקרוב אצלי....

חבר'ה! אחרי התלבטויות החלטתי לפני כשבועיים פשוט לעבור לתל אביב, ולחיות את החיים!!!! בשבת האחרונה מצאתי דירה לטעמי ומחר אני חותמת על חוזה, מקווה שזה יעבור בלי בעיות. דירה במיקום מצויין, שתי שותפות נחמדות (אחת מהן חברה טובה של בת דודה שלי, אז ביררתי...
), יחסית זול, יש מכונת כביסה.... הכל נראה מושלם, אני מקווה לא להתאכזב, למרות שבדקתי הכל כך שאין לי כל כך סיבה לחשוש, אבל אני תמיד מדמיינת את "וורס קייס סנריאל"... מחר יש לי ראיון עבודה אחרון (עברתי כבר שני שלבים...) ואני ממש מקווה להתקבל לעבודה הזו... בכל מקרה, ב - 1/4 אני עושה את זה! קופצת ראש לחיים האמיתיים!!!!! איזה כייף!!!!!!! וגם איזה פחד...... אבל הפורום הזה דיי מרגיע, לדעת שיש אנשים שמרגישים כמוך, ובעיקר כאלו שהרגישו ככה והסתדרו...

1Eliko1

New member
אולי ...

אפשר להציע לך מילת עידוד
, העתיד הוא דינאמי ובקרוב מאוד כבר לא כל יום יהיה דיכאון חדש... יגיעו ימים עם דיכאון ישן ...
ואחריהם יגיעו סתם ימים ...
ואחריהם יגיעו ימים טובים ...אולי אפילו בדירה חדשה משלך !
אגב, אם את מחפשת עם שותפים אני מציע לשנות טיפה את התחביבים בכרטיס האישי. גם בצחוק זה קצת מפחיד

מזלטוב לך מוריה, והמון בהצלחה

גם את תסתדרי, ותראי כמה זה כיף לחיות חיים עצמאיים. נשמע שעשית עבודת הכנה מדוקדקת לפני כן, כך שהאפשרות להתאכזב מצטמצמת, וגם אם יהיה משהו שלא צפית - כל דבר הוא הפיך וניתן לשיפור. המון

אופטימיות ממגנטת ../images/Emo99.gif

נורא נהניתי לקרוא את ההודעה שלך! אז קודם כל, שיהיה בהצלחה! - גם בראיון וגם במעבר - וכל הכבוד לך שהחלטת לקפוץ למים ולעשות דברים שעושים לך טוב. בואי לספר איך היה

moria007

New member
עדכון....../images/Emo6.gif

שלום לכולם! ובכן, עברתי את הראיון... ואני מתחילה קורס ביום ראשון, לחודש, 6 ימים בשבוע... וביום השביעי של השבוע אני אעביר את חפציי.... אני נורא במתח כי אני לא כל כך יודעת למה לצפות... בינתיים אני אשן אצל בת דודה שלי, עד ל- 1/4.... נראה לי שאני אהיה עסוקה מדי בשביל להתעמק במעבר, קצת חבל לי אבל ככה גם אני לא אחשוב על דברים מלחיצים.... ואם אני כבר כאן, אז יש לי שאלה... מישהו נתקל פעם בשטר חוב על 67,000 ש"ח? זה לא קצת מוגזם? כשאחות שלי שכרה את הדירה שלה שטר החוב היה על 3,000 ש"ח בלבד! פתאום אבא שלי, שהוא ערב וצריך עכשיו לחתום ראה את זה וזה נראה לנו מוזר.... הסכום ששטר החוב עלה הוא 1 ש"ח, ואחות שלי אומרת שהיא היתה צריכה לשלם 40 ש"ח על שטר חוב של 3,000 ש"ח, זה נראה לנו ממש ממש מוזר! יש למישהו רעיונות מה קורה פה? זה קצת מלחיץ, חשבתי שדברים סגורים ועכשיו זה מדאיג... חצי"ש - אני סתם עושה קולות של אופטימיות, האמת היא שאני מתה מפחד..... אבל שמחה לעשות את זה. שלמה עם עצמי. לילה טוב!!!!!!!!!!

67,000 ש"ח זה המון...

לכמה זמן חתמת? אני חתמתי לשנתיים והיה לי שטר של 50,000. בד"כ שנה זה בסביבות ה- 25,000. אני מאחלת לך המון המון בהצלחה...

1נרקיס

New member
יש שטר חוב ויש שטר ערבות

שטר ערבות צריך לבייל בבולים לפי גובה הערבות. בשביל ערבות של 30,000 ש"ח, למשל, צריך לקנות בולים ב-120 ש"ח. שטר ללא בולים עולה אכן 1 ש"ח. ויש שטר חוב, שגם הוא עולה 1 ש"ח, אבל אותו לא צריך לבייל, אלא רק ממלאים את הסכום ומחתימים את הערבים. סוג השטר תלוי בהסכמה שהושגה בחוזה.

למעלה