בוקר טוב

קדין

New member
../images/Emo13.gifבוקר טוב

|כבר לילה שני שלא מצליחה להרדם אבל כל זאת מהתרגשות הבת שלי הגשימה חלומה ועברה ניתוח פלסטי אתמול ואילו אני יום לפני נרגשת ואתמול חזרנו מאוחר בלילה כמובן כבר אחרי הניתוח ושוב 3 לפנות בוקר אני מוצאת את עצמי ערה אני לא יודעת איך אתפקד היום אני נוסעת לעבודה וחוזרת רק במוצאש יש לי סופש עמוס בעבודה וכבר אתמול דאגתי לכך שיחליפו אותי כדי לשמור על הבת שלי כאשר אני בעבודה אז לכולנו שיהיה בוקר מבורך וקסום

בוקר טוב

קודין מאחלת לבתך שתחלים במהרה , עכשו צריכות הרבה סבלנות עד שתראו תוצאות , ומבינה את דאגתך .ושולחת לך ים חיבוקים וחיזוקים .. והיום יום שמש נאה , ואני קמתי לבית מוצף בבלונים , (לכבוד יום הולדתי)וקבלתי מתנה נאה מהבת .. וזהו תחילטו של יום כיף,ידיד הזמין אותי לבלויי , (כנראה מתכנן הפתעה ) ועלי לאכזבו כי רגלי לא נושאת אותי , לא מצליחה לדרוך עליה , בערב נסו לטפל בי בשליחת אנרגיות והפעם לא עזר . מאד מקווה שבמהלך היום ישתפר המצב ואוכל לבלות .. ואם לא ישנם עוד ימים , בנתיים רכשתי חליפה יפה בשחור , ושוקלת לקבל את הצעת הפורום המקביל ,ללבוש ... בלי כלום מתחת .. אלמנה עליזה היום .....
טלי

קדין

New member
יומולדת שמח טלי../images/Emo65.gif

יום מקסים חם והשמש זורחת לכבודך אז נצלי את היום ותהני מזל טוב והרבה שמחה וחיוכים והכי הכי שלווה

../images/Emo151.gifמזל טוב טלי../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

צרור ברכות ואיחולים ליום הולדתך
והלואי ויתגשמו כל משאלותיך הרבה אושר ובריאות ותקווה לטוב ביותר שהמשך שנותייך תהיינה מלוות בשפע של חוויות, חיוכים ואהבה.
וזכרי תמיד כשמש לפרחיםכך הצחוק לאנשים
מכל ה
מירי

לכבור יום ההולדת זכתי בחופשה .

קבלתי הפתעה ...
חופשה ביה"ח הרגל כאבה מספר ימים ועכשו מסתבר שצריך ניתוח קטן , העבור אותו הלילה או בבוקר . אז נפרדת מכם עד שאחלים
שמרו על הבית

meshi4

New member
טלי רפואה שלמה../images/Emo24.gif

איזה עיתוי..... מצאה לה הרגל זמן לכאוב?
. מאחלת לך מזל טוב בריאות טובה והתגשמות כל משאלותייך
. החלמה מהירה וחזרה לשיגרה ושתזכי רק לחופשות כייפיות ללב ולנשמה אמן ואמן.

טיגריס2

New member
החלמה מהירה וכמובן ../images/Emo49.gif

ליום הולדתך שפע של ברכות ואיחולים שתעשי תהני ותמצאי את כל הטוב שבחיים שתקומי בכל בוקר עם חיוך מרוח שתפעלי הרבה, ולפעמים גם תעצרי לנוח שהאהבה תמשיך לשרור סביבך שתמיד תראי את כל הטוב שמצוי בך ומה כבר אפשר לאחל לאישה שהתברכה בהמון ? הצלחה, אושר , בריאות וכל שתאחלי לעצמך (כיד הדמיון) אז תמשיכי להיות כזאת מיוחדת ותדעי שכמוך יש רק אחת

קדין

New member
החלמה מהירה טלי../images/Emo24.gif

מקווה שהניתוח עבר בשלום ושאת מרגישה טוב אכן הפתעה ליום ההולדת
אני מקווה שאחרי שתחלימי תצאי לחגוג לא לוותר ושוב מאחלת לך הגשמת כל החלומות שבוע טוב

meshi4

New member
קדין ...חלום שמתגשם

לפעמים יש חלומות/מטרות שרוצים להגשים ופוחדים ונרתעים לעשות פעולות למען זה מכל מיני סיבות עד שמחליטים שהגיע הזמן גם לבצע.לפעמים צריך רק דחיפה ועידוד קטן והשאר זורם מאליו.אז בהצלחה לביתך שהגשימה את חלומה ואין ספק שגם ההרגשה הפנימית שלה תהיה בהתאם. ולך יש סוף שבוע של עבודה באמת עמוס. כל סוף שבוע את עובדת ככה? עבודה מהנה .

קדין

New member
שבוע טוב משי../images/Emo140.gif

אכן ביתי הגשימה את חלומה ושלמה עם עצמה אבל כולה נפוחה ופנסים בעיניים (ניתוח אף) אבל יש תוצאה וזה כדאי בסופו של דבר אני עובדת באלוט אגודה לאומית לילדים אוטיסטים מרכז חינוכי טיפולי וכפר נופש לבעלי צרכים מיוחדים וגם לקהל הרחב אני בתפקידי רכזת נופשונים ולכן כשיש נופשונים בסופי שבוע אני חייבת להיות שם כך שהעבודה מחייבת העבודה בעיקר בסופי שבוע וחגים מעבר לזה ביום יום אני עובדת 8 שעות ויצא ככה בתקופה זו שיש הרבה הזמנות ולכן יוצא לי לעבוד כמעט כל סוף שבוע בנוסף אנו מקימים נופשונים לילדים האוטיסטים הגרים בבית ההורים הם מגיעים מבית ספר ללילה אחד וכך אנו מאפשרים להורים בבית לנוח אנו הצוות מפעילים אותם ומטפלים בהם באהבה רבה כשמגיעים המשפחות עם הילדים אז גם אנו מפעילים את הילדים עם צוות המדריכים מה שנותן להורים להינות מהנופשון ומהמקום המקסים שלנו שווה להכנס לאתר שלנו שבוע טוב וקסום http://www.aluteva.org.il/

meshi4

New member
קדין.....תבורכי בעבודתך

בקשר לביתך-הנפיחות והפנסים יעברו עוד מעט ואחכ' בטוח היא לא תפסיק להסתכל במראה להתרגל למראה החדש
[נזכרת לפני שנים כשגיסתי עברה את הניתוח הזה והתוצאה [כשהיא מוצלחת]שווה ועושה המון לביטחון העצמי]. בקשר לעבודתך-מתארת לעצמי איזה סיפוק יש לך בעבודתך ומוכר לי הצורך לשחרר את ההורים ולאפשר להם לנוח ולהתאוורר קצת.הנופשון בהחלט משמש קרש הצלה בשבילם. אני עובדת בתחום דומה כבר 29 ש'-במפעל שיקומי לאנשים מוגבלים בשיכלם.

למעלה