בוקר טוב. המשך יום נעים ומוצלח לכולם.
ט טאז היחיד New member 25/9/06 #1 ../images/Emo13.gif בוקר טוב. ../images/Emo32.gif המשך יום נעים ומוצלח לכולם.
י ילדה של החיים19 New member 25/9/06 #2 בוקר אור ../images/Emo42.gif אחרי סופ|ש מדהים, חזרתי אתמול הביתה עם חום אני חולה ומסכנה- תרחמו עלי ועכשיו באמת- אמנם חולה אבל יהיה בסדר בוקר טוב של שנה חדשה
בוקר אור ../images/Emo42.gif אחרי סופ|ש מדהים, חזרתי אתמול הביתה עם חום אני חולה ומסכנה- תרחמו עלי ועכשיו באמת- אמנם חולה אבל יהיה בסדר בוקר טוב של שנה חדשה
R roxie New member 25/9/06 #4 בוקר אור../images/Emo42.gif שיהיה יום מקסים לכולם והמשך שבוע נפלא ליאורי, מאחלת לך החלמה מהירה דיקלוש-אני גאה בך מותק כל הכבוד על היוזמה והתעוזה נשיקות רחלי
בוקר אור../images/Emo42.gif שיהיה יום מקסים לכולם והמשך שבוע נפלא ליאורי, מאחלת לך החלמה מהירה דיקלוש-אני גאה בך מותק כל הכבוד על היוזמה והתעוזה נשיקות רחלי
י יותר אישה New member 25/9/06 #7 בוקר טוב עולם../images/Emo9.gif שהיה לכולם יום מקסים ותחילתה של שנה מהממת
מ מאיוש המקורית New member 25/9/06 #8 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif שיהיה לכולנו בוקר טוב והמשך יום נפלא. ליאורי, תרגישי טוב
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif שיהיה לכולנו בוקר טוב והמשך יום נפלא. ליאורי, תרגישי טוב