אנשים

snapis

New member
../images/Emo13.gifאנשים

טוב אני יודע שאני לא פה הרבה זמן ורובכם לא מכירים אותי אבל בכל זאת קצת בשביל להחיות את הפורום אז בואו נעשה שירשור של שני דברים שיר אהוב ומשפט אהוב(של עיברי כמובן) אני יסביר שיר-אין צורך להסביר משפט-איזשהו משפט מחץ מאחד השירים שלו שאתם אוהבים זהו אני מקווה שלא עשיתם את זה כבר

snapis

New member
אני יתחיל

טוב אז שיר אהוב נראה לי שהכוס הכחולה אני פשוט נורא אוהב את השיר הזה ומשפט זה סתם משפט שאני אוהב זה מפזו צבאית "החיים שלא עיבררתה כבר יותר מדי שנים"

ממ מיאו אפילו ../images/Emo108.gif

יואו זה קשה בקשר לשיר אהוב אין אצלי כזה דבר זה כל יום משתנה לפי המצבי-רוח וכל זה כל אופן ממ נורא נורא אוהבת את הכל עכשיו בא לי במיוחד את את בתי קפה(
) חיחי שהוא יצא לרדיו שנאתי (לא שנאתי..אבל לא ממש ממש אהבתי..) את השיר הזה ורק עכשיו אני מגלה את כל היופי שבו אז נכון לעכשיו הוא האהוב עלי ..כאילו רק ברגע זה
ממ נורא נורא יוצא לי להשמיע הרבה את מתחמם לאחרונה..אבל יותר כי אני מתחברת ולמילים ופחות בגלל השיר עצמו.(כאילו לחן וכל זה) ממ החברים השינים שלי אני גם שומעת המון כבר איזה חצי שנה..ואוף זה לא יגמר אם אני ימשיך :) -
- ממ משפט
פאק יש מלא.. ממ לשבוע האחרון אני נורא מתחברת ל´חורף´ ו´מתחמם´ אבל עקרונית רוב הטקסטים שלו חכמים נורא ובכל שיר יש לפחות מפשט או שניים שאני מתחברת מממ עכשיו אני חושבת על
"איך אושר זה דבר יפה..שיחלקו גם לנו.." אבל זה ההודה הזאת לא יצאה חכמה ונכונה במיוחד כי מחר הכל ישתנה..אבל שיהיה

ל ב נ ד ר

New member
מממ... קשה!!

שיר- לאחרונה אני יכולה לבחור בכיף את "זה טוב" משפט??? זה בעיה רצינית כבר!! אה... אההה.... אהההההה..... אוקיי! אני אבחר את: "וכשקצת שותים הכל נראה פתאום כל כך יפה וזה הרבה יותר פשוט לזרום... ולא להתבלבל" אהה גאון העברי הזה!

Shani5

New member
שאלה קשה

כמו שרוני אמרה בקשר לשיר- הוא משתנה למצבי רוח... אבל שיר שתמיד תמיד תמיד כיף לשמוע (לפחות לי) זה לאונרדו... תמיד הוא יהיה מקום ראשון...
בקשר למשפט- יש ה-מ-ו-ן אולי המשפט "חצי משניים זה אחד לא שלם..." מ´הכוס הכחולה´.... משפט גאוני... אבל יש עוד הרבה חוץ מזה...

למעלה