אני יודעת

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif אבל זה לא יכולל להיות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה לא יכול להיות שלינה היא השתולה
בפרק אחד לובשי הגלימות הסתכלום על חברי השמינייה ואמרו ניראה לי שאנחנו כבר יודעים מי היא השתולה מה שאומר שזאת אחת מהשמינייה או איה או נטשה או רוני או מיקה

chen010189

New member
../images/Emo58.gif מעליי.

נא לנצל"ש\לשרשר דברים כאלה בפעם הבאה, תודה.

נעמקה19

New member
זה לא ספוילר. זו השערה שלה.

אם זה נכון... אז ההשערה פשוט נכונה.

chen010189

New member
אבל זה נחשב לספוילר כי...

היא לא כתבה שזו דעה, ספוילר זה לא משהו שחייב להיות נכון. היו פה אלף ספוילרים לא נכונים, הנה עובדה שאפילו 99% מהם לא היו נכונים, גיורא כעס. כי בכל זאת, ספוילר. הייתה כותבת "לדעתי..." זה כבר היה משנה את המשמעות, יש כאלה שלא רוצים לקרוא ספוילרים. נכון\לא נכון הם פשוט לא רוצים.

הסבירי לי נא למה לפתוח הודעה חדשה

שמתחתייך בדיוק מדברים מי השתולה אתם כבר חורשים על זה כבר 75244546464545445212144785547872563 פעם! אוףף=]

shminia com

New member
אופס לא שלח את ההודעה

ידעתי שמישהו יגיד את זה! אבל זה לא יכול להיות.. תחשבו על זה האנשים בגלימות התווכחו. אחד אמר: בשביל מה הבאתם אותה? התוכנית התקדמה יפה מאוד.. האחרים:כן אבל לא יכולנו לסמוך על זה שהתוכנית שלך תצליח השמיניה חשובה לנו מדי.. זו תוכנית אחרת ! השתולה היא ממזמן!

Mersitosh

New member
תקשיבו דקה...("מ"שהו)

זה משהו שחשבתי עליו כרגע! זה קצת מסובך אז תיהיו איתי... אוקיי נכון בשמיינייה תמיד קוראים דברים לא צפויים? יש מצב שאחד השתולים זה ניני או אדם כי אני עדיין בגירסא שהם יכניסו את היד שלהם למומיה ואז העקרב יעקוץ את אחד מהם ואז זה יגרום לניני/אדם לציית לכל פקודה שהמסכות יגידו או שזה יגרום להם שברגע שהם רואים משהו/שומעים משהו הם מצייתים לזה ואז כל הקטע שהם אמרו שתולה זה היה כדי להטעות אותנו לא? (הרגע חשבתי על זה...

למעלה