אמ... חדשה פה

cloudy girl

New member
../images/Emo13.gif אמ... חדשה פה

אז ככה, אני מאוד מאוד אוהבת את אלאניס.. אני קוראת פה המון.. אבל אף פעם לא יצא לי ממש לכתוב פה.. אבל אני צריכה את עזרתכם.. יש לי שיר בקאזה של המוכשרת בשם: offer שיר יפה מאוד אגב... וכתוב שזה מהאלבום precious illusions CD2 אמ.. אני צריכה שתסבירו לי מה זה האלבום הזה?! (לי נראה שיש פה טעות..) ומאיפה השיר... תודה רבה... עדי sky girl

Rוית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

הדיסק precious illusions CD2 הוא סינגל שיצא לאלאניס (כמובן שהיה גם CD1 רק עם שירים נוספים אחרים). בדיסקים של סינגלים, בנוסף לשיר סינגל עצמו, יש עוד שירים שהם לא מאלבומים, אלה הם בי-סידים, וידוע שלאלאניס יש יחסית הרבה (בהתחשב שהיא רשמה 27 שירים והכניסה רק 11 לאלבום). השיר עצמו (שיר מהממם!, יש אפילו ניתוח שלו בכתבה החדשה של ניתוחי השירים
) הוא מהתקופה הנוכחית, והוא בי-סייד של URS שצורף לסינגל של PI אז אם אני לא טועה הוא לא יכלל בE.P... את מוזמנת לכתוב פה חופשי

cloudy girl

New member
עוד שאלה... ../images/Emo35.gif

קודם כל תודה על הקבלת פנים החמה
..
... רוית, תודה על המידע...
עכשיו עוד שאלה, יש לכם מושג איך אני משיגה את הסינגלים?!.. בישראל לא ניתקלתי באף אחד, בטאוור אין בכלל... בחופש האחרון הייתי בספרד וגם לא נתקלתי בסינגלים.. גם באתר שלה לא מצאתי.. אז, באיזה ארצות באירופה (ההורים שלי נוסעים לטייל הרבה..) אני יכולה להשיג, ואם יש אתרים, אז איזה..?.. תודה רבה.. עדי sky girl נ.ב- צום קל לכולם...... וגמר חתימה טובה

תשובות....

זה לא חדש שבארץ אין סינגלים. אני לא יודע איפה יש באירופה, אבל אני יודע שיש באנגליה. הייתי בלונדון ויש שמה חנות דיסקים\סינגלים ע-נ-ק-י-ת!! בכל אופן, אלה אתרים שתוכלי למצוא סינגלים: www.amazon.com www.amazon.co.uk www.yahoo.co.uk www.yahoo.com ב- "יאהו" תלחצי על "שופינג" ותחפשי....

למעלה