אז זהו

טולר

New member
../images/Emo13.gifאז זהו

אמרת שלא כדאי לאכול חטיפים הסתכלתי על הסימון תזונתי של בייגלה לסוגיו. שמתי לב שכמות החלבונים היא בשביות 12 אחוז, שזה נראה לי דיי גבוה בגלל שטונה זה 18. כמו כן הפחמימות מגרדות את ה 70 אחוז, וגם זה חשוב לי כאחד שרץ הרבה, האם... עדיין לא כדאי? דרך אגב, חטיפים מהווים חלק נכבד ביותר מהתזונה שלי (נכון לעכשיו)

טולר

New member
אה?

לא בייגלה אחד 100 גרם של בייגלה!
לדוגמא, שקית אפרופו ניצבת לידי נכון לעכשיו 5.3 גרם ב 100 גרם. אולי הגזמתי, אולי זה 8 גרם בבייגלה , אבל לא 1.2!!

Nut420

New member
כמובן ש100 גרם

לא חשבתי אחרת, הסתכלתי שניה פה על חבילה של בייגלה ואתה צודק, יש בזה משהו כמו 7 גרם חלבון ל100 גרם, מוזר ביותר...

טולר

New member
חוץ מזה

זה תלוי איזה סוג, יש מלא סוגים באפייה שונה לחלוטין וככה גם החלבון אבל אנחנו סוטים מהעיקר!

Nut420

New member
אוקי

עם אני מבין נכון שאלת בעצם האם כדאי לאכול בייגלה וחטיפים כמקור לחלבון ופחמימות ? לפי דעתי התשובה היא לא, כי הם דלים יחסית בחומרים אחרים כמו ויטמינים ועוד.. וגם כמה אפשר לאכול בייגלה? זה מלוח ולא טעים בכלל

סייפיי

New member
אגב חלבון ואפיה....

ראיתי שבלחם המלא של אנג´ל יש 9.4 גרם חלבון (למאה גרם), וכמות פחמימות טובה, זה נראה לי מקור מצוין של חלבון אם אוכלים הרבה סנדוויצ´ים, מישהו יכול להגיד לי האם החלבון הזה הוא נחשב איכותי?

HBK

New member
איפה אתם חיים...

אתה משווה חלבון שנמצא בבייגלה לחלבון שבבשר או בדגים או בביצים? חוץ מיזה שחטיפים מלאים בשומן ובמלח וזה טוב אם אתה רוצה לעלות במשקל בצורה לא נכונה... אל תבנו על חלבונים שבחטיפים או בלחם כמקור עיקרי לחלבון אבל זה יכול ליהות תוספת

למעלה