אהמ חדשה....

InfernalMajesty

New member
../images/Emo13.gif אהמ חדשה....

שלום
אני חדשה אלה. בת 15 וחצי [בערך נו] תיכון היובל [שליטה. או שלא.] מ...הרצליה

InfernalMajesty

New member
ומשהו חשוב ....

בכל שנה נזרקים עשרות גורי חתולים וכלבים,בערב ל"ג בעומר הישר לתוך המדורות.חלקם מתים במקום,אחרים נפצעים באופן קשה ובאין מציל אותם גוססים גסיסה איטית ומהולה ביסורים. לא דרוש ממכם דבר מלבד לפקוח את העיניים ולהביט מסביב,לסייר קצת בין המדורות.באם אתם רואים גור שעתיד להזרק לתוך המדורה-עיצרו את העיניין,אני מאוד מקווה שמשטרת ישראל תהיה זמינה לפניות כאלו.אם אתם נתקלים בגורי חתולים או כלבים פצועים-לא להשאיר אות לבד!למרות הקושי אספו אותם אליכם,אפילו אם מדובר בלילה אחד ווודאו שיראו וטרינר בהקדם האפשרי-חשוב מאוד מאוד!! אל תעלימו עין!! לקוח מפה

EO117

New member
ברוכה הבאה לפורום הרצליה...

כמו שתגלי או הבנת רובנו מתיכון "היובל". שמחים שאת כאן איתנו

*neta*

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif ופה יש רוב מהיובל../images/Emo8.gif

InfernalMajesty

New member
>ניצול> שאלה בקשר ליובל

אממ כל מי שפה בפורום מהיובל
יש לכם מושג אם הולכת להיות תלבושת שנה הבאה?

EO117

New member
רצו באמת שתהיה תלבושת אחידה

עוד השנה, אך ציפי מל ביטלה את הרעיון. באמת דובר ליישם את זה בשנה"ל הבאה. נכון להיום, לאף אחד אין מושג אם יהיה תלבושת אחידה שנה הבאה.

EO117

New member
למה לא...

ציפי מל היא המנהלת הנוכחית של התיכון והיא ממלאת את מקומה של ציפי קונדה שיצאה לשנת שבתון. לפני שהתמנתה למנהלת שימשה כסגנית מנהלת, מחנכת ומורה לספרות.

InfernalMajesty

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואלה! שחכתי שקואים לה ציפי :D פאדיחות

Dmon

New member
אני לא הייתי בתקופת כהונתה של ציפי

מל... איזה שינויים היא עשתה אחרי קונדה?

EO117

New member
הפכה את בי"ס לשכונה-

ציפי מל, כמה שהיא אישה נהדרת ואדם מקסים בפני עצמו, לא יודעת לנהל!!! זאת האמת, התפקיד גדול ממה בכמה מידות. בי"ס מאז שהפכה למנהלת, נהיה שכונה ממש- האלימות גברה (כי לא קשוחה), תזכורת מקרי שקיות המים... לפחות פעם ביום מכות, תלמידים מבריזים יותר, בשנה שעברה לא זכורה לי כמה ביטולים היו כמו השנה (בכל שבוע חצי מורים נעדרים) ומכאן אני מגיע לתמיכה מופרזת במורים "אני מחזיקה במורים הכי טובים"- לא מקשיבה לתלמידים במקרי תלמיד-מורה ותמיד התלמיד יוצא איכשהו אשם. היא לא שינתה שום דבר בביה"ס, בקושי רואים אותה (כמו קונדה בחדרה). אולי היא תעשה שנה הבאה, כי השנה היא רק ממלאת מקום והדברים שהשנה נקבעו ע"י קונדה. בסה"כ-מנהלת גרועה, אדם מקסים ביותר. יש לך מזל שהיית בתקופת קונדה...

EO117

New member
זה לא נכון?!

אני לא לומד שם, אני לא רואה, לא שומע. אני רואה ומסיק מסקנות ותמיד, בגל השנים, צדקתי...

למעלה