אהלן, תגידו .......

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif אהלן, תגידו .......

רציתי רק לאשר משהו שלא הכי הבנתי , שורטי אמרה בעישכון שהיא כתבה לכם לא מזמן שהיא עומדת להוציא סרט בקרוב, סרט קצר...ויהיה אפשר לראות אותו ביוני הזה בסנמטק, והיא גם אמורה לבוא למקום כי יש לה הופעה. הבנתי נכון
אכן יהיה אפשר ללכת והכל כמו שכתבתי או שזה היה סתם הזייה רגעית
אשמח לתשובה . לילה מקסים

אממ כנסי..../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

אממ לא הבנת נכון.. הכוונה הייתה שההופעה של השיר לא קל יהיה בסרט עצמו.. כאילו לכל סרט יש שיר, אז זה יהיה השיר של הסרט.. :) מקווה שהבנת יום טוב..

Music4Life

New member
Oh....

אכן לא הבנתי נכון, אז זה אומר ששורטי בעצמה לא תהיה שם.......בעסה .

צהריים טובים! =]

חחח סטלניתתת... אנחנו היינו בטקס בחוץ בשיא החום! רציתי למות... והיו כמה ילדים מאחורינו שצחקו בצפירה אז איימי צעקה עליהם וגם עוד שניה הרביצה להם XD

אני לא ילדה אלימה בכלל

לאלה שמתנהגים יפה... אם אתן שואלות במקרה שלהם,אז כן,רציתי לפוצצץ אותם...

ShortY

New member
האמת ש....

לא טעית. אכן אני יופיע בבכורה של הסרט עם השיר "לא קל" שגם מלווה את הסרט כשיר הנושא. בקשר לאם הבכורה הזאת פתוחה לקהל הרחב, זה כבר משהו אחר, ואני בהחלט אברר לגביי זה, ואם זה פתוח אני אשמח לראות את כולכם שם יחד איתי. נשיקות. הילה.

Music4Life

New member
../images/Emo46.gif היי הילה!

טחח לקח לי כמה שניות להבין שזו את. מה שלומך מותק
נחמד שאת כותבת כאן.... חבל שלא תהיי, כי רציתי לראות אותך בגודל טיבעי פעם ראשונה בחיי, אבל תהיינה עוד הזדמנויות..... שולחת לך נשיקות בנתיים....

נשמאמית

New member
הילהההההה

יאאא איזה כייף לראות שאת שוב כותבת לנו :]] ובמיוחד שאת רוצה אותנו שם איתך!! אז תודיעי לנווו ונגיע DD: אוהבת אותךךךך!! את מלכההה

../images/Emo25.gif../images/Emo13.gifהילהה.הההההה../images/Emo24.gif

זאת הילהה??? חח ברור שזאת הילהה.. סתם לרגע לא חשבתי שזאת היא איזה כיף להיכנס לפה ויש הודעה שלך.. אממ אני ישמח לבוא ובטח כולם גם כן.. שיהיה לך בהצלחה אוהבת אותך המון.. נשיקותת..

יאאאאאא הילהההההההה =]

איזה כייף שנכנסת לפורוםםם!!! הלוואי שנוכל להכנס ולראות אותך! וואי אני כל כך מחכה לראות אותך שוב... שיהיה לך המון המון המון בהצלחה אוהבתתת אותךךךך

למעלה