../images/Emo129.gif

מישהו פה השתמש במספר חתיכות עץ ובמעט דם עכברים, אז אני מחכה עד שתסיימו לשאול אותי שאלות כדי שאני אוכל לצאת מהמעגל הזה.

Rincewind

New member
למה

אתה כל כך להוט לצאת מהמעגל? אם היית יכול לאכול, מה הכי היית רוצה לאכול?

../images/Emo129.gif

תחשוב איך אתה היית מרגיש אם היית כוח עליון וכמה זרדים ודם של עכברים היו משאירים אותך בתוך מעגל מטופש. אני יכול לאכול, בדיוק כמו שאני יכול לשתות, אני מעדיף אוכל עם הרבה שמן כדי שאני אוכל ללבוש סוף סוף מכנסיים, אי-אפשר ללבוש מכנסיים עם מידת מינוס בתחת.

Rincewind

New member
מכנסיים?

האם יש דת כלשהי על הדיסק שמאמינה שמוות לובש מכנסיים?

Gdil

New member
../images/Emo129.gif

בעתיד תהיה לי כנראה עבודה זמנית עם דרישה למכנסיים ולמידה בתחת.

Gdil

New member
אני מבקש להזכיר לך את נקודת הזמן.

מכיוון שאנשים מסויימים פה מפגרים ונמצאים רק בשלב של Hogfather, זהו מוות כשר למהדרין מהתקופה שאחרי איש הקציר.

זה אמור לשנות לך

אתה הרי יכול לראות את העתיד (כן, פנחס, בדיוק ככה), אז אתה יכול לדעת מה תהיה מערכת היחסים שלך עם סוזאן...

ויימס

New member
שלום לך מוות!

מה בדיוק קורה בינך לבין רנטה (ככה קראו לה, לא?) אם אתה מבין למה אני מתכוונת, nudge nudge wink wink a nudge is as good as a wink to a blind bat? ועכשיו, כשהורדתי את זה מהלב, איך הגיע אלברט להיות המשרת שלך, פירסמת מודעה בעיתון או מה? מה אתה רוצה יותר מכל דבר בעולם? מה אתה עושה כשאתה עצוב וצריך להתעודד, אני למשל שותה מטביעה את יגוני במיץ פטל? מה אתה אומר כתגובה לאנשים מסויימים שחושבים שאתה איזושהי כוסית?

../images/Emo129.gif

אלברט לא רצה כ"כ למות, אז הוא החליט לזמן אותי, זה היה בערך:
מדוע זימנת אותי, אנוש? אני הוא אלברטו מאליך, המכשף הגדול ביותר בהיסטוריה ומייסד האוניברסיטה הבלתי-נראית, ואין בכוונתי למות מוות רגיל, לכן החלטתי לזמן אותך ולהביס אותך! רוצה חיי נצח של הכנת ביצים לארוחת בוקר? בסדר.
כשאני עצוב אני שותה קוקטייל אביבי וכל מיני משקאות עם זיתים, מטריות נייר,ודובדבנים. "אין כוסית, יש רק אותי".

Dark Globe

New member
../images/Emo13.gifשאלה

טוב מכיוון שאתה לא מסוגל לחייך חשבתי שאולי תוכל לענות לי השאלה הבאה: מה ההפך של חיוך?
? אהה, וזה לא מישהו חדש. זה Nicotine פשוט החלפתי כינוי.

../images/Emo129.gif

אני תמיד מחייך, זה מבנה הגולגולת. ההפך מחיוך זה איש שמח עם גולגולת מעוותת, או איש שמח שעומד על הראש.

Athaclena

New member
שלום מוות! טוב לראות אותך פה...

מאיפה בינקי? ואיך בחרת אותו בכלל? ואיך הוא למד ללכת על אוויר ודברים מגניבים שכאלה? ואיך כתב היד שלך (באנגלית)? באותיות גותיות או כתב יד של איש חביב? ולמה פתאום השתנית בין הספרים? ורציתי לשאול אותך אם אתה בכלל מתנדנד בנדנדה שבנית לסוזאן, אבל זו שאלה על העתיד. אבל מצד שני גם לעתיד אתה יכול לראות. אה, ואיך היה לפגוש את אזראל? לא נורא מפחיד?

למעלה