../images/Emo129.gif

איך שנולדתי זה היה ישר לבית של הגרעין שהיה אצלנו במושב. ומאז אתה מושפע ורואה את הגרעינרים כמודל לחיקוי ומקור להערצה.. בקיצור -"אלוהים". אז קצת מעניין אותי למה השאלה: "למה גרעין עודד ? " - (טוב זאת היתה שאלה רטורית). חברים כמו מורן ברנס (מורעלים!) שנולדו בדיוק כמוני ישר לתנועה מבינים שאחרי תהליך של לא מעט שנים גרעין-עודד-חטב"ם זו המסגרת שממנה שאבנו הרבה דברים שאנו מאמצים לעצמנו אותם עד היום (ואני לא מדבר על לשונרר שקיות סוכר במסעדה כמו שהחבריה של צורן עושים תמיד) - השקפת עולם, ערכים, ועוד... ועוד... ועוד... בעצם רואים את ההזדמנות הגדולה א: "להחזיר" את מה שקיבלנו בשנות ילדותנו. ב: להגשים את עצמנו במסגרת שהיא לנו - בית (מה יותר טוב מזה ???). ג: כל אחד ומניעיו שלו. אבל אם עושים קצת סדר בבלאגן, בגרעין עודד לאו דווקא אפשר להגשים את עצמנו כמו במסגרות רבות ונוספות שיש כיום בישראל. שווה לבדוק לעומק, שווה להתעניין: מה המבנה של כל גוף, מה התפיסה החינוכית, ובעיקר ולא פחות חשוב מהם עמודי התווך של המבנה האירגוני. ומבנה אירגוני זה כבר סיפור אחר... אבל כמו שברור וידוע, בעיקר אם מסתכלים על כל המתלבטים למינהם, הרי ברור שרובם המכריע (אם ילך לשנת שירות..) יהיה בגרעין עודד של חטיבת בני-המושבים. אז לכל המורעלים למינהם - קודם כל, לפני שאתם מסתכלים על החולצה הכחולה קודם כל תריחו אותה !!! אז קדימה לגרעין-עודד !!! ?? נ.ב. אם צרטקוף עדיין בתנועה תמסרו לו ב..ר..ע..ל !!! לעבודה, להגנה, ולשלום. עלה - והגשם !!! ברעל !

שקסי

New member
דרור מה אתה עושה פה???

אה...ויש שמועות שאתה ככה "לוקח חופש מהתנועה"- זה נכון?? אם כן- איך אפשר אתה הרי בערך התנועה- אתה הגרביל הכי תנועתי שבה!! חבל עלייך...סתם תעשה מה שבא לך- והעיקר שתעשה את זה ברעל!!

דרור...

אמרת שכתבת לי משהו בפורום... יא חתיכת גמד (אני מאוד סובלני מאז השתלמות סובלנות)

hadasbaril

New member
אני לא!

בחנתי,בדקתי,חשבתי,חשבתי,חשבתי, התדלמתי והחלטתי:מכינה או קומונת תל אביב לא,לא אלך לעודד אבל כן לנחל של החטב"מ אז נראה שם.....

דרורררר מה ניש גרביל???

מה קורה?? איך היה בEngland? נהנית?? ראיתי תמונות שלך, ושמעתי סיפורים קצת לא מתאימים לך... מה קרה??? ספר ספר ספר!!!

מורן............. ../images/Emo2.gif אתה בסדר...??

אממ מה זה כל קריאות הנשמה האלה
מישהו מהכיתה השפיע עלייך קצת
(
זה לא נגדך, פשוט זה ממש ממש מוזר
)

דרור, מורעל קטן שכמוך...!!!

מה ניינים?? לא דיברנו כבר יומיים שלמים....
קודם כל- המשימה בוצעה בהצלחה, למקרה שלא שמעת. חוץ מזה- צרטקוף עדיין בתנועה, חי וקיים, והוא אפילו הדריך אותי במתעניינים... איזה כבוד! בקשר לג"ע- קשה לי להחליט בעיקר כי קשה לי להבין מה באמת באמת עומד מאחורי כל ההגדרות המסובכות והגדולות שיש לגרעינר. אולי תוכל לפשט את המושג ולהאיר את עיניי?? אריק, אתה גם מוזמן לעזור...

נכון... אבל

ברור שאני יודעת איך להשיג אותך ואני אפילו אשמח לדבר איתך (אחרי שנים...) ואני מאמינה שיהיו לי הרבה שאלות אליך בשיחות פרטיות, אבל המטרה שלי הייתה שגם אחרים חוץ ממני ישמעו את דברי החוכמה שיש לך להגיד וישתכנעו (או לא ישתכנעו) בדעתך המלומדת. האין כך?

למעלה