drall

New member
מה שאני עושה הוא בסך הכל

שמירה על מצב אנרגטי בריא בפורום. לא דבר שאת כרגע עשויה להבין בגלל המרחק הרב שיש בינך לכל דבר שמזכיר בריאות. מה שאני שואל זה , למה את ויתר הטפילונים , בוחרים להכנס לכאן תחת המטריה של אורחים בפורום. מה יש לכם להסתיר? דרול

תמרv

New member
../images/Emo68.gif

אני העברתי מסר אירוני משהו, וירטואלי. רוחות רוחות, יש כאלה שממש שדים עלו להם. כן, כבר למדתי ממך כמה דברים, ואתה די ישיר(שזה נחמד). מצד שני, אני לא מסכימה עם הדרך הבוטה הזו, אני בטוחה שאדם כמוך יכול להשתמש באינטלקטואליזציה ולא בהשלכה כל כך ברורה של הרגש השלילי אל מילים פוגעות. אתה מסוגל ליותר... פני אל השיפור ולא אל הכיעור. תמר

תמרv

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo59.gif../images/Emo121.gif../images/Emo171.gif

תהיות לגבי האתר... יש כאן אחד, דרול, אינטיליגנטי משהו, ושולט על האתר. רק תשובות עליהן הוא עונה ממשיכות להתקיים. אני חושבת שהוא נמצא תחת 10 שמות באתר, או עושה איזה הוקוס פוקוס. כך או כך, זה לא מסיבה פרטית, אפילו ראש הממשלה נבחר אצלנו דמוקרטית, אז אדוני יפתח את האתר לדעות מגוונות או שנתראה בבית משפט. עכשיו אדוני יעזוב את המקום.

drall

New member
רדיפה אחרי רוחות

היא עיסוק מתאים לתימהונים ופראנואידיים בפרט עם מדובר ברפאים וירטואליים. אני סבור שהפורום הזה עשוי להוסיף לך המון , לאו דווקא במישור הקונספירציות דרול

תמרv

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo29.gif

הי חברים- אני לא יודעת מה הקטע, אבל התגובות למה שכתבי ממש אפלות. אולי ננסה לכבד איש את רעיהו, ולהעביר ביקורת בונה ועיניינית ולא רגשית מידי כלפי אנשים שאנחנו לא מכירים ולא יודעים שבריר ממה שעובר עליהם. לא התכוונתי לפגוע באף אחד, גם לא להגיד דברים שליליים על דרול או על כל אדם אחר. כל התבטאות שלילית מוגזמת כלפי דמות וירטואלית היא השלכה, אלה רגשות שלא מבוטאים כלפי הדמות שבאמת גרמה לנו נזק. דיברתי על דעות שונות לגבי מדיטציה, לא על דעות שליליות על אנשים. ולא לשכוח - לכולנו יש רגשות. גם אדם חכם וגם אדם חולה יכולים להרגיש, ואל לנו לפגוע בהם אלא אם אנו בוחרים לפגוע בעצמנו בו זמנית תמר

למעלה