mgirl

New member
הפורום מתתתת!!

אויש כמה שזה מעצבן! חוץ מהודעה אחת הוא נשאר בדיוק אותו דבר כמו שהיה ביום שלישי!!!!!! קצת גיוון, כאילו! כל מי שמכיר אנשים שאוהבים אי.אר ויש להם אינטרנט, מהר מהר להפנותם לפה!!

guy15

New member
זו סתם ההרגשה

האישית שלי או שאני הבן היחידי בפורום הזה?

@יעל@

New member
לאנשים אין מה לכתוב פשוט

הסידרה משודרת פעמיים בשבוע כולה..... (אם מחשיבים את השידורים החוזרים)

WizMaster

New member
לא אח שלי...

אני איתך, ואני בטוח שיש פה עוד כמה שיצילו את כבודנו...

מישהו מכם גם פנוי ../images/Emo140.gif?

lol... עכשיו מיכלוש, עד כמה שנחמד לי לשמוע אותך מתלוננת, את יותר ממוזמנת להיכנס לקישורי הפורום, לבחור את אחד האתרים שם לאז אולי יהיה לך מה לכתוב... ספוילרים, תקצירים לפרקים הבאים (אל תשכחי את אמוטיקון ה
) את מוזמנת לבחור את הדמות החביבה עלייך ולכתוב לנו תקציר על קורותיה בסדרה. או בחיים. והנה, כבר נתתי לך רעיון יותר טוב מלהתלונן!

mgirl

New member
יש סדרות שמשודרות פעם בשבוע

והפורום שלהם פעיל לגמרי.

קוראים לך מיכל, נכון?

אני עוד אכתוב לך מסר א-ר-ו-ך בעניין, אבל בבקשה תפסיקי להתלונן שהפורום מת. הוא קצת איטי מדי גם לטעמי, אבל לדעתי הרבה יותר מתלונות יעזרו הודעות. ובאמת, למרות שהסדרה משודרת רק פעמיים בשבוע, יש עוד הרבה מה לכתוב על הסדרה ועל הכוכבים המדהימים שלה! אז בבקשה, את מוזמנת לכתוב!

mgirl

New member
אבל אבל אבל...

לצערי הרב אני נייטרלית, אני גרועה מאוד בחיפוש חומר, ופשוט אין לי מה לכתוב כי... זהו. אין לי מה לכתוב. כתבתם כבר הכל, ולי לא נשאר כלום. אני לא קוראת ספוילרים כי אני לא מוצאת, אז אין לי מה לפרסם כאן. את הדעות שלי כבר הבהירו כולם. על הכוכבים אני לא יודעת כלום. כל מה שנשאר לי זה להתלונן

למעלה