שירים

כרם2

New member
שיחזור מילות שיר שאסי כתב על ליאור

באחד הפרקים אסי וליאור דיברו וציטטו שיר שאסי כתב על ליאור. אני חושבת שזה היה במהלך טיפול פסיכולוגי. משהו על זה שליאור טייל בחוף הים ומצא צדפים וכחולים ועוד משהו שאני לא זוכרת. את הצדפים נתן לאמא שתעשה לה עגילים ואת הכחולים שם בעיניים... בקיצור שיר מהמם לדעתי. לא מצאתי בשום מקום את מילות השיר. יש מצב שמישהו יודע את המילים או לפחות יודע באיזה פרק זה היה? תודה ביי

CLB4

New member
זיהוי שיר מפרק 21 שליאור בוכה

זיהתם כבר את הקטע שליאור ואסי יורדים יחד בסנפלינג אני מחפש את הקטע שליאור בוכה ויורד לבד בסנפלינג דקה 18 בערך http://www.flix.co.il/YesPaam/showVideo.asp?m=1165292

sUProduction

New member
בבקשה :)

ליאור דיין הלך לים ולא מצא שם אף אחד כי אף אחד לא ישב אצלו בין האוזניים הריח את המלח שנודף מן הגלים וזה אף אחד שנוחר בקולות איומים ולא נותן לישון בצהריים אז ליאור חזר מן הים עם קצת קצף וצדפים ושני כחולים את הקצף, הביא מתנה לאבא לגילוח את הצדפים לאמא בתור עגילים ואת שני הכחולים השאיר מתנה לעצמו בעיניים ומאז ליאור רואה את הכל ים ושמיים מקסים =]

dulce406

New member
צריכה עזרה..

באחד הפרקים, עשו לליאור דיין משז וברקע היה שיר באנגלית שהוא סיפר שאמא שלו היתה שרה לו שהוא היה קטן.. והוא התחיל לשיר אותו.. מישהו יודע איך קוראים לשיר..? תודה :]

למעלה