פאנפיק חדש על האחים גו'נאס

../images/Emo129.gif../images/Emo168.gif פאנפיק חדש על האחים גו'נאס

טוב אז, הסבר קצר:
הפאנפיק, בדומה לפאנפיקים אחרים שמתפרסמים בפורומים, יפורסם פה פעם בשבוע. כרגע הוא מפורסם בימי ראשון אבל יכולים להיות שינויים.
השם שלו זה : A Little Bit Longer
ואחרון חביב, סימן זיהוי -->
אני מעלה היום את הפרק הראשון ומקווה שתהנו.

../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif A Little Bit Longer- פרק 1 חלק I

קרני שמש חיוורות האירו את הבית הקטן שבפינת הרחוב, מטיילות על קירותיו המלוכלכים. טיפות קטנות החלו להופיע על החלון המאובק, זולגות במהירות כמו מתחרות אחת עם השנייה, סוחפות איתם את אשליית הקשת בענן שסירבה להופיע בשמיים. הילארי הביטה בין התריסים השבורים אל שכונת ילדותה, נהנית מהרגעים הקסומים של בוקר חורפי-אביבי. היא הייתה אז בת 14, נערה בגובה ממוצע עם שער שחור כמו הלילה ועיניים כחולות עמוקות שהסתירו מאחוריהן את הסיפור הכואב שלה. סיפור חיים שדמה לחלום בלהות המסרב להיגמר, מכיל בתוכו גיהינום שלם. היא התיישבה על ארגז נמוך ואחזה היטב במזוודה שלה, עיניה תרות במהירות בבית, מנסות לזכור כמה שיותר פרטים מהמקום שלעולם לא תשוב אליו. אצבעותיו טיילו על רוסן המזוודה, נוקשות עליה בקצב תקתוק המחוגים של השעון בחדר הסמוך. עוברים ושבים נעצרו ליד הבית, נועצים מבטים בגינה המוזנחת ובמבנה המטונף שהיה כל כך שונה מהבתים המטופחים שעיטרו את הרחוב. רק מעטים ידעו את הסיבה למראהו, וכמעט כולם העדיפו לשתוק ולא לספר. כמו אמונה תפלה שרצה בין אנשים: מי שייספר- סופו כמו האנשים בבית ההוא. איש לבוש בחליפת עסקים גדולה וכובע שחור עגול שנטה קדימה והסתיר את פניו, חצה במהירות את הרחוב ונכנס לאותו הבית. הילארי קפצה, עיניה נקרעות במהירות בין החפצים בחדר, מחפשות את מקור הרעש. "זה אני" הוא מיהר להרגיע אותה. "ארזת הכול?" היא הנהנה קלושות, עדיין מפוחדת וגררה אליה את המזוודה. "אנחנו יוצאים עכשיו, תוודאי שיש לך כל מה שאת צריכה." היא הנהנה שוב ונתנה מבטים אחרונים חטופים בביתה ההרוס, נוצרת בליבה זיכרונות. "אני מוכנה" היא אמרה בשקט ותלתה את מבטה בעומד מולה, מוכנה לתזוזה. הוא סרק אותה במבט מהיר והחל ללכת לכיוון הדלת, מניח לה לדדות בעקבותיו. מכונית לבנה טסה במעלה הכביש הראשי של לוס אנג'לס, פולטת ענני אבק קטנים מהאגזוז. החלונות החד-צדדים, שנועדו להסתיר את היושבים בה, ברקו באור השמש החיוורת. הרמזור התחלף לאדום והמכונית נעצרה. ג'ו פלט קללה וטופף על ההגה בעצבנות. הוא היה כבר באיחור של חצי שעה להקלטות והכול בגלל הפקק הטיפשי הזה ליד השדה תעופה. האור הירוק ברמזור הופיע, מניח לו להאיץ. הוא חצה את שני הרחובות שנותרו במהירות הבזק, עוקף בדרך חיפושית מקרטעת שהנהג הזקן שלה התלונן בקולי קולות על הנוער של היום. שני המגדלים העצומים של "הוליווד רקאורדס" נגלו לעיניו, גבוהים כרגיל ועם שלל מעריצות צווחניות שדפקו על הדלתות בהיסטריה. הוא סובב את המכונית במהירות אל החניה האחורית, מודה לאל שהן לא יכולות לראות אותו דרך החלון. הוא חנה במהירות וחבש את כובע הצמר שלו, שסיפק סוג של הגנה מזיהוי שלו. דלת הזכוכית האחורית נפתחה אוטומאטית והוא רץ אל המעליות, מתעלם מהצרחות בסגנון "ג'ו אני אוהבת אותך" שנשמעו מהכניסה. דלות המעלית נסגרו ברעש מתכתי עמום והיא החלה לנוע למעלה, נעצרת כעבור כמה שניות. קומה חמש בקע קול נשי מוקלט מהרמקול הזעיר שבתקרת המעלית הקלטות, חדרי בקרה ומחסני כלי נגינה. ג'ו יצא מהמעלית וצעד במהירות אל עבר סוף המסדרון הרחב של הקומה. הוא נעצר מול דלתות פלדה כבדות והעביר את הכרטיס שלו במכשיר המיוחד שלידן. הנורית הקטנה שבצד המכשיר הבהבה בירוק והדלתות נפתחו באיטיות. "תראו מי נזכר להופיע" קווין צעק מקצה החדר, מקדם את אחיו הצעיר שנכנס. "היה פקק, זה לא אשמתי." ג'ו מיהר להגן על עצמו "ובכלל, אם לא הייתם שולחים אותי להחזיר את המגברים של ההופעה מאתמול לאריק , לא הייתי נתקע ליד השדה תעופה במשך שעתיים." "מישהו היה חייב לעשות את העבודה השחורה" קווין משך בכתפיו והחל לכוון את הגיטרה. ניק צחק. תמיד איכשהו נפל על ג'ו להחזיר את הציוד כשאחד מאנשי התחזוקה היו לא יכל להגיע. ~יש המשך~

../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif A Little Bit Longer-פרק 1 חלק II

"תצחק תצחק, " ג'ו ענה בהתרסה, "אבל כשתלמד לנהוג ותצטרך לעשות את זה במקומי, אתה תבכה." הפעם זה היה תורו של קווין לצחוק. "עם איומים כאלה לא תגיע רחוק ג'ו" הוא ציין בחיוך ונקטע על ידי טד, מנהל ההפקה. "- ואתם לא תגיעו לא רחוק ולא לשום מקום אם לא תתחילו בהקלטות." הוא אמר " הנרי בוא לפה." איש ג'ינג'י שמנמן ונמוך קומה החל לצעוד לעבר המחיצה שבמרכז החדר, שהפרידה בין שני חלקיו השונים ונכנס לאזור ההקלטות המשוריין. "זה הנרי, מנהל ההקלטות החדש פה." טד הציג אותו בפני האחים והוא הנהן בנימוס, לוחץ להם יד. "הפיקוד עובר אלייך" הוא ציין ויצא לעבר חדר העריכה. "טוב, אז לעבודה" הנרי פסק בקולו העמוק והחל להקריא את השירים שהם אמורים להקליט היום, לפי הסדר בהם יוקלטו. "...ומסיימים עם Mandy. שאלות?" הוא הרים את עיניו מהדף שבידו והביט בחבורה הקטנה שלמולו. " למה מקליטים כל כך הרבה ביום אחד?" ניק שאל בגבות מורמות. תמיד היה מקובל להקליט מקסימום 4 שירים ביום, אבל הפעם הם ציפו מהם להקליט 7. "טד לא הודיע לכם? היציאה של האלבום שלכם הוקדמה בגלל חילופי הנהלה בחברה." הנרי הסביר, "-מה שאומר שאתם חייבים לעבוד היום קשה כי אנחנו לא יוצאים מפה עד שלא כל הסינגלים מוקלטים. אם כן, אפשר להתחיל בהקלטה?" האחים הנהנו לאישור והוא יצא מהחדר, מביט בהם כעת מבעד לזכוכית המפרידה. "זה הולך להיות יום ארוך במיוחד" נאנח ג'ו וההקלטה החלה. "זה הולך להיות יום ארוך במיוחד" ציין האיש להילארי כשהגיעו לנתב"ג. "את הולכת לעבור באירלנד, באיטליה ובספרד ורק אז את יכולה לטוס ללוס אנג'לס בבטחה. את חייבת לטשטש עקבות." הוא הסביר. "הבנתי." היא הנהנה בראשה להסכמה ולבה נצבט. היא לא רצתה לעזוב אבל היא הייתה חייבת, החיים שלה היו בסכנה. "קחי," הוא דחף לידה ערמת דרקונים ותעודות זהות מזויפות. "בכל ארץ שאת מגיעה אליה תשתמשי באחד אחר, ותשמידי את אלה שהשתמשת בהם. מובן?" הילארי תלתה את עיניה התכולות באיש שחייה היו תלויים בו עכשיו. "מה הבעיה?" הוא שאל את הנערה שלצדו, שפניה לבשו הבעה לא נעימה. "אני איבדתי את ההורים שלי, את החברות שלי ואת הבית שלי..למה אני צריכה לאבד גם את הזהות שלי? למה אני לא יכולה להישאר הילארי?" היא שאלה בייאוש. "הייתי שמח אילו נשארת הילארי, אבל החיים שלך תלויים בזה. את חייבת לזייף את הזהות שלך. אם לא תעשי את זה יתפסו אותך ויהרגו אותך. זה מה שאת רוצה?" "לא." היא הנידה בראשה בעצב, מקבלת את רוע הגזרה. "יופי. אז בואי, הזמן שלנו אוזל וזמן במקרה שלך לא שווה כסף, הוא שווה חיים." הוא אמר והם החלו לצעוד במהירות לעבר המזכירות בשערי הנתב"ג, אוחזים בכרטיסי הטיסה שלהם. "טיסה 768543 של חברת אל- על לאירלנד יוצאת בעוד חצי שעה." בישרה להם המזכירה וחתמה על הדרקונים המזויפים שלהם. הילארי התיישבה לחוצה באחד מכיסאות ההמתנה והסתכלה סביבה. נוצרת בליבה את האנשים הישראליים האחרונים שתראה בחייה את המקום האחרון בישראל שתהיה בו. "בואי" הוא אמר לה לאחר רבע שעה והיא הלכה בעקבותיו החוצה, אל מגרש ההמראה של המטוס. היא מסרה את המזוודה שלה לפקיד הביטחון שהעמיס את המזוודות על המטוס והחלה לעלות. "חכה" היא עצרה אותו לפני שנכנסו. הוא הסתובב אליה והביט בה בלחץ, עיניו סורקות את הסביבה. "מה הבעיה?" "לא אמרת לי איך קוראים לך." היא פלטה את שהעיק עליה בשעות האחרונות. "את לא אמורה לדעת" הוא ציין והיא קטעה אותו "-אני יודעת את זה. אבל..אם אתה אחד מהם? איך אני אדע שאני בטוחה איתך?" "אם הייתי אחד מהם את כבר לא היית בחיים. ואם את רוצה הוכחה-" הוא עצר וחשף לעיניה טבעת עם חריטה פנימית של ראשי תיבות ASI "- קיבלת אותה." היא הביטה כמה שניות בטבעת לפני שהשתכנעה לגמרי ונכנסה בעקבותיו למטוס, נפרדת בלב כבד מישראל.
לקח הרבה זמן להעלות את זה. אני שונאת את המערכת החדשה. \= ~המשך יבוא בשבוע הבא~

Fall Out Liel

New member
וואו! ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

יש לך כמה טעויות כתיב קטנות וניסוחים לא טובים אבל בכל זאת הסיפור מדהים ומרתק! מחכה להמשך

../images/Emo129.gif../images/Emo168.gif האמת היא שאני לא יודעת אם..

אפשר פעמיים בשבוע. \=

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifאם את רוצה, אפשר פעמיים בשבוע...

רק דברי איתי לגבי היום השני

../images/Emo129.gif../images/Emo168.gif אין בעיה..

אני אדבר איתך לגבי היוםהשני...רק שהאמת שיש לי לחץ מטורף בלימודים [כבר בתחילת שנה ה^%$ האלה
] ..אז אולי יהיה מדי פעם רק פעם בשבוע..

למעלה