Forum Rock Top 10

../images/Emo129.gifForum Rock Top 10../images/Emo129.gif

והינה כמה החוקים של הפינה וההסבר : - כל שבוע, השיר שבמקום האחרון ואולי השיר שבמקום לפני האחרון, יפנו את מקומם לשיר חרושים אחרים. - במצעד לא יהיו שירים שלא נמצאים ב"פלייליסט" של M2, ז"א שירים שאינם נחרשים בערוץ. - בכל שבוע, אתם תרשמו בסדר דירוג של 1 (הכי טוב שלכם) עד 5 (הכי לא טוב מבין הרשימה שלכם) את חמשת הגדולים שלכם. בממוצעים של כל המשתמשים יחדיו, ייקבע ה-Top 10. מקרא תוצאות :
= מקום ראשון.
= ירידה של _ מקומות.
= עלייה של _ מקומות.
= העלייה הגבוהה.
= הירידה הגבוהה.
= השארות במקום.
= כניסה חדשה. וזהו המצעד שהחלטתם עליו השבוע : 10. The Killers - Read My Mind
. 9. Red Hot Chili Peppers - Desecration Smile
. 8. Billy Talent - Fallen Leaves
עלייה של מקום 1. 7. Biffy Clyro - Saturday Superhouse
עלייה של 3 מקומות
. 6. Good Charlotte - Keep Your Hands Off My Girl
עלייה של מקום 1. 5. Fall Out Boy - The Ain't A Scene It's An Arms Race
ירידה של 2 מקומות
. 4. Klaxons - Golden Skans
עלייה של מקום 1. 3. 30Seconds To Mars - Attack
עלייה של מקום 1. 2. Kaiser Chiefs - Ruby
ירידה של מקום 1. 1.My Chemical Romance - Famous Last Words
עלייה של מקום 1
.
הפעם אנו נאלצים להיפרד מ-2 שירים, בגלל ששניהם קיבלו מספר דומה של קולות שלא נותן להם להישאר במצעד. יצאו מהמצעד : Enter Shikari - Anything Can Happen In The Next Half Hour
The View - Same Jeans
זה היה ברור, וזה אכן קרה. MCR הורידו את קייזר צ'יפס אחרי שבועיים בפסגה. 30STM עם עלייה נהדרת גם יאיימו על MCR. קלקונס בעקבותם, ופול אאוט בוי עם הירידה הגבוהה, שהיא לא ממש גבוהה, אז אם אתם אוהבים את השיר הזה אתם תעלו אותו בקלות. בילי טלנט ניצלים מירידה, והשיר שנכנס בשבוע שעבר למצעד של ביפי קלירו עושה כבר את העלייה הגבוהה, וצפוי לו עתיד ורוד. הפעם 2 להקות "גדולות" מגיעות עם כניסות חדשות למצעד, מה יקרה ? על אחריותכם בלבד !

lestatgirl

New member
../images/Emo183.gif

Kaiser Chiefs - Ruby Klaxons - Golden Skans Biffy Clyro - Saturday Superhouse The Killers - Read My Mind 30Seconds To Mars - Attack

milkofamnesia

New member
לייט טאץ' מיי האנד

1. זונות מוזהבות 2. רובי 3. ביפי קלירו 4. מכר (השיר ממש חמוד אחרי שמיעה אחת) 4. צ'יליס

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

1. Good Charlotte - Keep Your Hands Off My Girl 2. Billy Talent - Fallen Leaves 3. Klaxons - Golden Skans 4. 30Seconds To Mars - Attack 5. The Killers - Read My Mind

LIly845

Well-known member
../images/Emo187.gif

Kaiser Chiefs - Ruby Klaxons - Golden Skans Billy Talent - Fallen Leaves My Chemical Romance - Famous Last Words

בעע...

המצעד הזה כלכך גרוע השבוע שאני נאלץ לשים את קלקסונס במקום הראשון! SO LAME. למרות שזה שיר בהחלט לא רע. 1. קלקסונס - גולדן סקאנס. 2. דה קילרס - ריד מיי מיינד. 3. דיס איינט א סין איטס אן ארמס רייס - פול אאוט בוי. 4. מיי כמיקל רומנס - פיימוס לסט וורדס. 5. רובי - קייזר צ'יפס.

LiLuLiL

New member
יואו אני שונאת את תפוזזזזזזזז

^&$^$^%%&$^&*%^* 1. My Chemical Romance - Famous Last Words 2. Billy Talent - Fallen Leaves 3. Good Charlotte - Keep Your Hands Off My Girl רק בגלל שהתמכרתי אליו לגמרי וכלכך כיף לרקוד איתווו 4. 30Seconds To Mars - Attack 5. Fall Out Boy - The Ain't A Scene It's An Arms Race

M a a y a n K

New member
חחחחח....

"מה יקרה? על אחריותכם בלבד !" איזה דרמטי.......
1. Kaiser Chiefs - Ruby 2. Biffy Clyro - Saturday Superhouse 3. The Killers - Read My Mind 4. Klaxons - Golden Skans 5. 30Seconds To Mars - Attack

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifלהלהלה!

30Seconds to mars - Attack Red Hot Chili Peppers - Desecration Smile תצביעו לו ==; Fall Out Boy - The Ain't A Scene It's An Arms Race Good Charlotte - Keep Your Hands Off My Girl כי הוא נורא נדבק אליי

MirrorGirl

New member
../images/Emo28.gif

30Seconds To Mars - Attack Fall Out Boy - The Ain't A Scene It's An Arms Race My Chemical Romance - Famous Last Words Good Charlotte - Keep Your Hands Off My Girl Billy Talent - Fallen Leaves

PATD

New member
whoa!

My Chemical Romance - Famous Last Words The Killers - Read My Mind 30Seconds To Mars - Attack Out Boy - The Ain't A Scene It's An Arms Race Billy Talent - Fallen Leaves

Rose131

New member
אולי פעם אחת תקרא את מה שאני כותבת?

אולי תשאל אם אנשים רוצים לעשות פינה לשיפוטכם במקום להעיף באקראיות מקום או שניים ולשים שם את מה שאתה בוחר? ואם תפסיק להתעלם מהשאלה שלי זה יהיה נורא נחמד. 1.My Chemical Romance - Famous Last Words 2.Billy Talent - Fallen Leaves 3.Fall Out Boy - The Ain't A Scene It's An Arms Race 4.Good Charlotte - Keep Your Hands Off My Girl 5.Red Hot Chili Peppers - Desecration Smile

אני קורא מה שאתם רושמים.

מהפעם הבאה אני מתלבטת אם יהיה פינה לשיפוטכם/המון שירים להצבעה ומהם יבנה המצעד. אשמח להצעות ממכם ולעזרה.

SainTonix

New member
רעיון יותר טוב.. כמו שהצעת..

לשים 3-4 שירים חדשים לבחירתכם, אם יכנסו למצעד- סבבה, לא- שבוע אחרי זה הם ישתנו. כל פעם תתפרסם הרשימה של השירים + השירים החדשים, ולפי זה יבחרו את המצעד הבא.

sapir lee

New member
נמנמ

My Chemical Romance - Famous Last Words Fall Out Boy - The Ain't A Scene It's An Arms Race Good Charlotte - Keep Your Hands Off My Gir l Billy Talent - Fallen Leaves 30Seconds To Mars - Attack

CitizenErased

New member
...

1. Klaxons - Golden Skans (נו שיעלה כבר חח) 2. The Killers - Read My Mind (רק בגלל שהוא נתקע לי בראש ברמות כואבות) 3. Kaiser Chiefs - Ruby 4. FOB - This Ain't a Scene blablabla 5. 30STM - Attack

למעלה