Death Note- הסרטים

eini3

New member
../images/Emo129.gifDeath Note- הסרטים../images/Emo129.gif

טוב, אז לפני כמה ימים התחלתי לראות את שלושת סרטי Death Note והיום גמרתי, והחלטתי שהם שווים המלצה. מאד שווים המלצה.
למי שלא שמע\ראה- סרטי דט' נווט (צר לי, נמאס לי לעשות shift+alt כל שניה) מבוססים על- איך לא- סדרת מנגה. דמויות מרכזיות:
Yagami Light- פוג'יווארה טאטסויה (Tatsuya Fujiwara. שיחק בסרטי 'באטל רויאל' . שחקן מדהים, אחד האהובים עלי. ) --יאגאמי לייט (או לייטו
) הוא סטודנט, והבן של ראש השב"כ היפני, או מה שזה לא יהיה.
L - קניצ'י מאטסויאמה (Ken'ichi Matsuyama .מוכר לרובנו בתור הקפטן של קבוצת הכדורסל בליטר של דמעות. מליטר ועד דט' נווט הוא עשה מייקאובר מטורף, ובכלל לא מזהים אותו. יש לציין שבהתבסס על ליטר, ממש הופתעתי לטובה מיכולת המשחק שלו.) --L הוא בחור גאון שעוזר לFBI בכל מיני חקירות.
Amane Misa- אריקה טודה. (זה מדהים! הבחורה הזאת נכנסת לכל סרט וסדרה אפשריים! גם פה הופתעתי מיכולת המשחק שלה. ממש לא מה שמכירים מהאנה יורי דנגו, למשל). --מיסה היא סלבריטאית צעירה שאיבדה את כל משפחתה כאשה פורץ נכנס לביתה ורצח את כולם. בהמשך- הסרטים עצמם.

eini3

New member
../images/Emo129.gif Death Note

בסרט הראשון אנחנו זוכים להכיר את לייט. לייט הוא סטודנט חכם למשפטים שרוצה ללכת בדרכי אביו ולהשליט חוק וסדר בעולם. לייט נוהג לפרוץ למחשבי המשטרה היפנית, ולמתוח ביקורת על אופן הענשתם של פושעים שונים. לילה אחד מוצא לייט מחברת שחורה ומסתורית באמצע הרחוב. במחברת כתוב שכל מי ששמו נכתב במחברת ימות. לייט מנסה לכתוב את שמו של פושע שנראה בחדשות, ובאמת תוך כמה שניות מדווח כי הפושע מת. לייט מתלהב מהכח שיש לו עכשיו, והוא מחליט שהוא הולך ליצור עולם חדש נטול פשע. יחד עם המחברת מגיע אל לייט גם יצור הממ.. מעניין, שהוא בעצם "מלאך המוות" שהפיל את המחברת לעולם. למלאך מוות הזה קוראים ריוק (תודו שהוא חתיך), והוא חייב ללוות את לייט כל עוד המחברת שייכת לו. כעבור זמן קצר כבר ידוע בכל יפן שמי שאחראי למקרי המוות הללו הוא אדם בשם kira, אך זהותו אינה ידועה. כמובן שסדרת המתים הזאת לא מוצאת חן בעיני המשטרה, ובעזרתו של L ששמו וזהותו לא ידועים, הם מנסים לתפוס את kira. העלילה כמובן מסתבכת, והסוף מפתיע.

eini3

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif Death Note: The Last name

הסרט השני הוא בעצם הסוף של עלילות L נגד KIRA. עוד מהסרט הראשון L חושד שkira הוא לייט, אבל חוץ ממנו אף אחד לא חושד בכך. מסיבה מסויימת מצליח לייט להצטרף ליחידה החשאית שמנסה לתפוס את kira, ובאופן זה הוא מנסה להפיל את L. בתחילת הסרט נכנסת לתמונה מיסה, כשהיא מקבלת מחברת death note נוספת. מיסה היא מעריצה גדולה של kira, מכיוון שהוא הביא למותו של הרוצח שהרג את כל משפחתה, והיא חשה שהיא חבה לו את חייה. מיסה מחליטה להרוג כל אדם שינסה לפגוע בkira או לצאת נגדו, ומודיעה בעיתונות שהיא- kira 2- רוצה להפגש עם kira המקורי. היא מצליחה לגלות שלייט הוא kira, וביחד הם משתפים פעולה. *הערה* על מנת להרוג בן אדם, צריך הבעלים של הdeath note לדעת את השם ואת המראה של מי שהוא רוצה להרוג. אם אחד מהפרטים לא ידוע- האיש לא ימות. למלאכי המוות יש יכולת לראות את שמו ותוחלת חייו של כל אדם, והם יכולים לתת את היכולת הזו גם לבני אדם- תמורת מחצית מחייהם. ללייט אין את היכולת הזאת, אבל מיסה, שהחליטה להקריב את עצמה למען לייט, רכשה את היכולת הזאת. מכיוון שלייט חוקר את מקרה kira, הוא יכול לגרום למיסה לראות את L, וכך היא תדע את שמו, והם יוכלו להרוג אותו. L יודע שkira2 יכול להרוג אנשים רק לפי מראה הפנים שלהם, ולכן הוא הולך עם מסכה (אייישש ילד חמוד...). בלה בלה, בלה בלה, ועוד סרט מעולה נגמר.

eini3

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif../images/Emo129.gifDeath Note3

הסרט השלישי הידוע בשמו Death Note: L Change the World עוסק, בעצם, רק ב L. או ליתר דיוק- ב23 הימים האחרונים בחייו של L , כפי שמובן מהשם הנוסף של הסרט- The Last 23 Days of L
(ולכן זה גם לא ספוילר). הסרט הזה מתרחש אחרי קונפליקט kira, כך שלצערנו אין בו את פוג'יארה יקירי, וזה חבל
. אז ככה- קבוצה חדשה של אנשים שחושבים שהם יכולים לעשות מה שבא להם, מחליטים להרוג את כל אוכלוסיית העולם, מלבד את עצמם. ולמה? כי בני האדם הורסים את כדור הארץ. הם עושים את זה בעזרת וירוס פסיכי לחלוטין שנוצר מערבוב גנטי של שני מיני וירוסים אלימים ביותר. התפקיד של L הוא לעצור אותם, הוא עושה את זה בעזרתו של ילד תאילנדי שהוא הניצול היחיד מהוירוס הזה, ושהוא גם גאון מתמטי, ובעזרת ביתו של הפרופסור שהצליח למצוא תרופה נגד הוירוס, והתאבד. מילה אישית: לא מיועד לבעלי קיבה חלשה. הוירוס שלעיל מתבטע בשלפוחיות דם מזעזעות על כל הגוף, שמתפוצצות, בליווי דימום מהעיניים, הפה, וכל מקום אחר בעצם. קטע מזעזע במיוחד הוא החלק שבו הפרופסור מתאבד- הוא מזריק לעצמו סרום עם הוירוס ומתפחלץ מול העיניים של הבת שלו, וגם שלנו. זה לא מראה מלבב. חוץ מזה אין הרבה זוועות בסרט, אז זה נחמד
.

בטי בופ3

New member
../images/Emo129.gifנשמע ממש מעניין!../images/Emo129.gif

אני בדיוק עומדת להתחיל את הסרט הראשון. האמת, דיי היתבאסתי שהסרט השלישי נראה לא קשור כזה.

eini3

New member
אני שמחה : )

באמת קצת חבל בקשר לסרט השלישי, אבל גם הוא יפה. ונמאס לי מגולגלות!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifסרטים מדהימים D:

והשחקנים מדהימים. והסיפור טוב. ועשית לי חשק לראות את כל הסרטים מחדש *הולכת לראות*

eini3

New member
אל תלכי, תרוצי ../images/Emo9.gif

יש מצב להשיג אותם בDVD עם תרגום לאנגלית, נגיד? כי הם הופצו בכל העולם ולא רק ביפן.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifיש מצב גדול אפילו.

אולי יש באוטאקו בת"א. בכל מקרה,אני נהנת מסרטים צרובים

eini3

New member
באמת?? ../images/Emo12.gif

מעולה!!! רק איפה זה אוטאקו בדיוק?

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.giflol

ת"א,רחוב דיזינגוף בדיזינגוף סנטר.החנות נמצאת ליד איפה שיש דוכן כזה של הדפסת חולצות. או שאם את מכירה את החנות [או ששמעת עליה] "יער הפיות",אז זה ליד רק צריך להתקדם קצת לכיוון שמאל. יכול להיות שאני אהיה בת"א החודש,אז אני יוכל לבדוק ^^"

dramagirl97

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה,סרט מדהים!!
אהבתי את שלושתם,למרות שאת השלישי פחות... ואריקה משחקת שם ממש יפה
(אגב אהבתי תתלבושת מהתוכנית שהיה לה בתוך הדרמה...תמיד רציתי אחת כזאת
למישו יש מושג איפה אפשר להשיג בגדים כאלה??ואני מתכוונת חוץ מבהאראג'וקו בטוקיו
)

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifלא בעיה למצוא ^^

הבעיה היא כספית XD. אם את גרה במרכז או יש לך גישה למרכז את יכולה לבקר בדיזינגוף סנטר בשתי חנויות "רוקיסטים". אם את גרה בחיפה והסביבה בקרית חיים יש חנות אופנה אלטרנטיבית ובהדר [חיפה] יש חנות "רוקיסטים" גם כן. חוץ מזה חצאיות כאלה עכשיו די באופנה,ככה שאפשר למצוא אותם בכל מקום כמעט ^^

dramagirl97

New member
טנקיוו~

אני גרה בראשון אז זה לא בעיה~ אבל אף פעם לא ראיתי חנויות כאלה... כבר כמה זמן אני מחפשת~אז באמת תודה!!!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאין בעיה D:

אם תצטרכי שמות של חנויות תשלחי מסר,פשוט אני שחכתי אותם ואין לי כוח לבדוק בקבלות

למעלה