שלום לכם!

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifשלום לכם!

היי, אני תום מפורום אינויאשה (סידרת מאנגה יפאנית. אני בטוח שכולכם מכירים), וגם חובב Action Figures מושבע בעל אוסף דיי מגוון. אתמול, בעוד אני משוטט באינטרנט, מצאתי משהו שגרם להתנגשות של שני הדברים שאני אוהב- אינויאשה ו-Action Figures להתנגש. ראיתי Action Figures מ-ד-ה-י-מ-ו-ת של אינויאשה, ממש העתק מדוייק של הדמויות מן הסדרה. כפי שכתבו בכניסה לפורום, "ה-Action Figures הופכים יותר ויותר לפסלים מיניאטורים של הדמויות מאשר צעצועים". ברצוני לתת לכם קישור לאתר שבו ראיתי את ה-Action Figures של אינויאשה, ותגידו לי מה אתם חושבים. האם זו איכות טובה? האם כדאי לי להזמין אחת מהאינטרנט וכו'. ד"א- תלחצו על הפנים של הדמויות, ואז זה ייפתח לכם דף של תמונות של הדמות מכול מיני זוויות.

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifאההמ

אני לא בבית עכשיו, אבל ברגע שאני אגיע, אני מבטיח לשלוח תמונות. יש לי הרבה Action Figures של ספיידר-מן, וביניהם צעצועים נדירים כמו Rhino בתלבושת הקלאסית שלו, Scorpion "De-Laux" כמו שכתוב על האריזה ועוד.

קודם כל, ברוך הבא!

אני מאוד מקווה כי תבחר להשתתף באופן פעיל בפורום, ולעזור לשפר ולהרחיב את קהילת האספנים בארץ! לגבי הדמויות, הן ניראות מאוד איכותיות בתמונות. בדיוק כמו שהייתי מצפה מדמויות אנימה להראות... אבל לא מצאתי מחיר באתר, כך שקשה לי להגיד אם העסקה משתלמת...

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifזה בסדר

כבר הזמנתי את סאשומארו (הבחור עם השיער הלבן והצעיף) באתר ebay.com!

MajorWinters

New member
נכנסתי לאתר עכשיו..

הדמויות שפרסמת נחמדות, אבל מה זה פשע המלחמה הזה שעשו לדמויות פיוצ'רמה?

NarakuDaBoss

New member
כן, אני מסכים

לדעתי זה פשע מלחמה גם לעשות Action Figures של פיוצ'רמה בכלליות, כי יש תכניות שפשוט לא מתאימות לזה!

Wing Chan

New member
אהלן, ברוך הבא

אני דיי שונא אינויאשה
, אבל הבובות נחמדות

alon3232

New member
הגיעו אתמול דמויות אנויאשה לארץ

הנה הקישור לחנות ולתמונות של הדמויות הזמינות: http://www.comikaza.co.il/index.php?act=ST&f=18&t=9871&st=0 מחיר 85 ש"ח

GK_FF

New member
וואלה..?

כן אני ידעתי שהוא משם אבל כשראיתי אותו באתר ולא היה כתוב דוגמא חשבתי - אוליי קווין סמית דווקא לא המציא תדמות?! אבל טוב לדעת.

למעלה