שאלון

מריה111

New member
../images/Emo129.gifשאלון../images/Emo129.gif

אוקי אנשים אני לא חיברתי את השאלון הזה הוא לקוח מפורום שאלונים אז לא לחשוב שאני חיברתי אבל תענו!! שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת? שותה?: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה:

s h a h a r 1 4

New member
עונה..

שעת ההתחלה: 13:17 שם: שחר תאריך לידה:7.2.1992 מזל:דלי מין: נקבה גובה: 1.66-1.67 לא זוכרת בדיוק... צבע עיניים:חומות דבש.. מידת נעליים: 42 מיקום:נס ציונה איפה נולדת: נכשלת במקצוע: שום מקצוע.. ביצפר: תיכון מאוהב: חא חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: טרנינג תעשי סקס לפני החתונה:לא יודעת.. התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: סגול חיות אהובות: כלב ארנב סוס ועוד הרבה... מי החברים הכי טובים שלך?:יובל ספיר ואריאל הכית מישהו?: פעם אחות שלי עצבנה אותי אז נתתי לה סטירה
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברות.. מישהו נתן לך סטירה?: אחות שלי החזירה לי.. באינטרנט הרבה?: כןןןן ביישן?: כן מתקלח?: כן שונא ביצפר?: קצת יש לך חיים?: אני חושבת שכן.. עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי מי הבן אדם.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: לאא אוהב לרקוד?: ככה היית בחו"ל?:כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לפעמים שתייה מועדפת?: קולה נסטי ומים בטעם תפוח.. שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: crest יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת..עוד לא חיו אותי מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?:לא מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?:אחות אחת תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: או על המשפחה או שאני שומעת מוסיקה וזה מרגיע אותי.. ברחת פעם מהבית?לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: לטוס לארה"ב מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קצת קיץ או חורף?: גם וגם אתה נהנה להתלכך?: לא כל כך איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: בסדר תוכל להיות צמחוני?: לא כי אני לא אוכלת ירקות ופירות איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אולי היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 3-4 שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?:לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אמממ לא יודעת..כלום באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "היי מה קורה? זאת שחר.." רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?:שבוע שעבר במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: מתפוצץ לי הראש מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אתמול מסיבת הפתעה לחברה שלי =] עם מה אתה ישן?: שמיכה האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: בכלום אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשהייתי בכיתה ו' בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: יש מצב מה עשית היום? ראיתי טלויזיה עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? עושה לי קפה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מחשב את מי היית לוקח לאי בודד? חברה אם היית חייה איזה חייה היית? ציפור איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית,ספרדית,וקצת צרפתית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יום שבו כלום לא הלך לי מה היום הכי טוב בחיים שלך? היום הולדת שלי מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כל מיני ממה אתה הכי פוחד? גבהים המקום האהוב לחופשה? אילת טעם גלידה אהוב?ריבת חלב ממתק אהוב? גומי מכונית?אין לי חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? יעש הרבה מילה אהובה? חביב ונשנש דיסק אהוב? הילארי דאף-דיגניטי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן וכן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא (אני מקווה...) נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? בתמונות..נחשב? עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה 13:40

hadi13

New member
אמממ ...

שעת ההתחלה:15:22 שם:הדר תאריך לידה:28.9.1993 מזל:מאזניים מין:בת גובה:לא יודעתתתת צבע עיניים:חום מידת נעליים:37/38 מיקום:בית איפה נולדת:ת"א נכשלת במקצוע:לא הרבה... ביצפר:- מאוהב:לא חבר/חברה:לא אם כן, שם:לא כמה זמן אתם ביחד:לא מה את לובשת עכשיו:חח בגדייםם תעשי סקס לפני החתונה:- התאהבת פעם במורה?:לא איוווו מעשנת?לאאאא שותה?:מים מפלרטט:לא צבע אהוב:יש המון .... חיות אהובות:שונאת חיות מי החברים הכי טובים שלך?:אתם לא מכירים אותם הכית מישהו?:לא רציני עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:לא יודעתתת מישהו נתן לך סטירה?:כן באינטרנט הרבה?:כן ביישן?:אולי מתקלח?:ברור שונא ביצפר?:לפעמים יש לך חיים?:אז איך אני חיה? עד כמה אתה בוטח באנשים?:לא יודעת תלוי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?לא משהו רציני יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:אולי תעשה צניחה חופשית?:סבבה אוהב לרקוד?:ככה-ככה היית בחו"ל?:כן סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:לפעמים
שתייה מועדפת?:קולה שותה מים?:ברורר באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:נראה לי קולגייט יש לך פלאפון?:כן אתה מודל לחיקוי?:של מי? מה אתה לובש הכי הרבה?:פיג'מה חחח? לא יודעת!! פירסינגים?:לאאאאאאאא קעקועים?:איווו אוהב להצטלם?:אהה? אתה שזופה?:לפעמיםםם מתעצבן בקלות?:עכשיו התחלתי להתעצבן על השאלון הזה חח התחלת שמועה על מישהו?:אולי לא זוכרתת... יש לך קו טלפון משלך?:לא רק בפלאפון יש לך בריכה פרטית?:הלוואי אחים ואחיות?:כן
תחתונים?:מה נראה לכם? מסתדר עם אמאבא?:כן מסתדר עם האחים?:תלויייי איך אתה מוציא כעס?:ממממממממ על אנשים? חחח לא יודעת ברחת פעם מהבית?לא נראה ליי חולמ בהקיץ?:לא מה היית רוצה?:לסיים כבר את השאלון מה הפרחים המועדפים עליך?:לא יודעת איך נראית האקס/ית שלך?:אז זהו שאין חחח אתה חצוף?:קצת קיץ או חורף?:קשה עכשיו קיץ אז חורף אבל בחורף אני אוהבת את הקיץ יותר אתה נהנה להתלכך?:לא ממש איך הפופיק שלך?:חמוד לאללה מה מספר המזל שלך?:אין . איך השיער שלך נראה עכשיו?:אסוף בחרבוש תוכל להיות צמחוני?:לא נראה לי איך את נראית?:אין לי כוח להסביררר תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:אולי היו לך הפרעות אכילה?:פעם הייתי אוכלת פחות אבל לא ממש "הפרעות" כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לא משהו קבוע שחית פעם בעירום?:אולי שהייתי קטנה מתי?:כנ"ל למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אבא נראה ליי בוכה הרבה?:בתקופות אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:שום דבר !!! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:סבבה? רומנטי?----- מתי הפעם האחרונה שהקאת?:אוייי לא מזמןןן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטיתתת אפשר לומר אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא מחשוף?:לא החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:חחח איזה מראה יש לחדר שלך?:נחמד איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שרשרת וצמידים שהכנתי איך אתה מרגיש עכשיו?:מעוצבנתתת מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לא זוכרת יום ספציפי עם מה אתה ישן?:שמיכה האם הפיצו עלייך שמועה?:כן במה אתה נוהג?:ברגליים אתה ילדה של אבא או אמא?:של שניהים מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:לא זוכרת ממש בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:איוווווו לא! מה עשית היום?כיף עד עכשיו עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:לפעמים קור או חום?באמצע לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?קרמבו יאמי מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?יורדת למטה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?"לילה טוב" את מי היית לוקח לאי בודד?לא יודעת נו אם היית חייה איזה חייה היית?בבון חחחח לא יודעתתתתתתת איזה שפות אתה מדבר?עברית וקצת קצת אנגלית בן-אדם של לילה או יום?תלוי רגיש לדיגדוגים?מאוווד מה היום הכי גרוע בחיים שלך?יש הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך?יש הרבה מה הדבר הכי חשוב לך?אין הכייי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?כל מיני דברים ממה אתה הכי פוחד?גנבים אבל עוד דברים המקום האהוב לחופשה?ניו יורק סיטי טעם גלידה אהוב?פסיפלורה ממתק אהוב?סוכריות חמאה מכונית?- חג?פסח סבבה תוכנית אהובה בטלויזיה?לא מדהימה מילה אהובה?- דיסק אהוב?- הייתה לך שיחה רצינית?אה? חיבקת מישהו?לא נו באמת ברור גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש?כן.דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן. התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?לא ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?לא עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?לא הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?לא פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?אה? לא נראה לי פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כן מה השעה:15:39

noy m

New member
עונה :)

שעת ההתחלה: 19:12 שם: נוי תאריך לידה: 24/12 מזל: גדי מין: נקבה גובה: 1.56 צבע עיניים: שחור מידת נעליים: 38 מיקום: לעד רהט איפה נולדת: ב"ש נכשלת במקצוע: במבחנים נכשלתי הרבה :) ביצפר: מקום מפגש חברותי P= מאוהב: קשותת =[ חבר/חברה: לא אם כן, שם: אין כמה זמן אתם ביחד: חבר מה את לובשת עכשיו: מכנס שחור וגופיה ורודה תעשי סקס לפני החתונה: מייבי ... התאהבת פעם במורה?: כן אבל לא התאהבתי הוא היה חתיך :) מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: אדום חיות אהובות: כלב וסוס מי החברים הכי טובים שלך?: 8 בנות מדהימות :) הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אור מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: די ביישן?: קצת מתקלח?: ברורר שונא ביצפר?: כן יש לך חיים?: לא אני מתה עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני בוטחת בחברות שלי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא נראלי שיש מישו שלא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: קצת היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?:אממ לא אתה מפונק?: זה מה שאומרים שתייה מועדפת?: משקה צלול אפרסק אנסס או לימון לואיזה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:של אורביט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?:לא יודעת מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וטרנינגים פירסינגים?: עגילים באוזניים קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא כ"כ אתה שזופה?: כן מתעצבן בקלות?:תלוי במצב רוח שלי התחלת שמועה על מישהו?: אממ.. כן =/ יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן 2 תחתונים?: ברור מסתדר עם אמאבא?כןן : מסתדר עם האחים?: לא כ"כ רק עם אחותי איך אתה מוציא כעס?: צעקות וקריעת דפים P= ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: תמיד מה היית רוצה?: המון דברים :) מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים איך נראית האקס/ית שלך?: לא זוכרת אתה חצוף?: לא יודעת קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?חחח קצת : איך הפופיק שלך?: פופיקי מה מספר המזל שלך?: 3 ו24 איך השיער שלך נראה עכשיו?:בקוקו תוכל להיות צמחוני?: אמ.. לא יודעת איך את נראית?: כמו עצמי תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:תלוי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: יש מצב היו לך הפרעות אכילה?: לא בי עין הרע כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:ישר שחית פעם בעירום?: לאא מתי?: במקלחת למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:מאמא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:כלום באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:חחחח רומנטי? תשאלו את ה-X שלי מתי הפעם האחרונה שהקאת?:מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא יודעתת.. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?לא: מחשוף?: לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?: כמו חדר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים ושעון איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבבבה רצח מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לא זוכרת עם מה אתה ישן?: הפוך שלי והדובים שלי האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: שיהיה לי רשיון נדבר אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?וואי בבצפר? שנה שעברה: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: דולר? אולי מה עשית היום? הייתי עצל בדודה עוד קצת עלי:ו אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לקום חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?טלוויזיה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? טלוויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? ת'מחשב אם היית חייה איזה חייה היית? לא יודעת תבדקו באתר של איזה חיה אתה איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית וערבית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כןןןן מה היום הכי גרוע בחיים שלך?אתמול מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו מלא מה הדבר הכי חשוב לך? יש הרבה שחשוב לי אבל הכי המשפחה החברות שלי והכלב שלי :) על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה יקרה מחר ממה אתה הכי פוחד? ממקקים המקום האהוב לחופשה? חו"ל טעם גלידה אהוב? וניל פיצפוצים או ריבת חלב ממתק אהוב? סוכריה על מקל מכונית? מרצדס עם גג נפתח חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה?ישש המוןן מילה אהובה? לא דעת דיסק אהוב? יש הרבהה הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק?כןן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן וכן התגעגעת למישהו? כןן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? אני עדיין ראית את מגדל אייפל?בתמונות עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף?כןן וזה כייףף ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים?לא חס וחלילה רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?חח כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת?לא ממש נרדמת בשיעור? לא מה השעה:19:28

Liatushillary

New member
אכן כן גם עונה:)

שעת ההתחלה: 21:10 שם: ליאת תאריך לידה: 17.7.92 מזל: סרטן שולט! מין: נקבה (כאילו דה) גובה: 1.60 צבע עיניים: ירוקקק מידת נעליים: 41/40 מיקום: רעננה איפה נולדת: כפר-סבא נכשלת במקצוע: ברור- מתמטיקה חע ביצפר: תיכון מתחילה מאוהב: אני חושבת שכן ועדיין חבר/חברה: היה לא מזמן נפרדנו (וזה קשור לשאלה הקודמת) אם כן, שם: איילי:] כמה זמן אתם ביחד: היינו=\ מה את לובשת עכשיו: מכנס קצר וגופיית סבא לבנה תעשי סקס לפני החתונה: מי יודע!? יש זמן התאהבת פעם במורה?: אולי:p מעשנת? חס חס חס וחלילווו שותה?: גם לא מפלרטט: לא מה אני שרמוטה! צבע אהוב: אממ התחלתי לאהוב כתום:] אבל תלוי איזה סוג של כתום אפשר להגיד צבעי אש (הגוונים) חיות אהובות: אמממ אין ממש מי החברים הכי טובים שלך?: מי שבאמת איתך ברגעים הכי קשים! ועודועוד.. הכית מישהו?: חח כה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אממ חברה\ידיד טוב מישהו נתן לך סטירה?: חח כה בצחוק XD באינטרנט הרבה?: המוןןן! ביישן?: אממ הייתי כבר הרבה הרבה פחות מתקלח?: חח מרגישה צורך בזה:p שונא ביצפר?: אממ ת'אמת אהבתי אבל עכשיו לא אני לא שונאת אבל זה מן סדר יום שאני רגילה לעשות אותו. וזה כיף לפגוש את כולם ככה. (יואו חפרתי) יש לך חיים?: ברור עובדה שאני עונה על השאלון הזה..ואני לא יודעת למה אפילו:S עד כמה אתה בוטח באנשים?: בקושי=\ וזה חבל שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אממ כה אבל שקר לבן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אני חושבת שכה תעשה צניחה חופשית?: לאלאלא אבל נשמע ונראה כיף:] אוהב לרקוד?: אפשר להגיד אבל יותר לשיררר:] היית בחו"ל?: חח כל שנה גם גרתי בחו"ל 4 שנים סילקו אותך מביצפר?: לאלאלא אני?! מה פתאום חעחע השעו אותך?: לא שזכור לי היית רוצה לגור במקום אחר?: כה!! מאוד בחו"ל! שובב! אתה מפונק?: חח איך אפשר שלא הרי אני הבת היחידה:p שתייה מועדפת?: נסטיייי! ופאנטה שותה מים?: כה גם באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אוייש נו באמת מזה משנה!COLGATE יש לך פלאפון?: אהא אתה מודל לחיקוי?: אולי:p מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנסיים קצרים אוהבת! וכפכפים (טוב אבל זה בקיץ חע) פירסינגים?: נוופ קעקועים?: לאא אוהב להצטלם?: חח כה אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: לא יודעת תשאלו את חברים שלי..לא חושבת אולי כן ואולי לא התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא הלוואי! יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אין אחיות 4 אחים שניים גדולים שניים קטנים ואני באמצע:) תחתונים?: חע בעיקר שחור לבן מסתדר עם אמאבא?: אהא דווקא יחסית לאחרים מאוד אבל יותר עם אמא מסתדר עם האחים?: אממ אפשר להגיד איך אתה מוציא כעס?: מסתגרת בחדר ושומעת שירים ברחת פעם מהבית? לא שזכור לי לאלא חולמ בהקיץ?: חע מה היית רוצה?: אווואו המוןן אז..איפה להתחיל?! מה הפרחים המועדפים עליך?: אממ אין ממש ורדורד ! אדוםםם איך נראית האקס/ית שלך?: עם עגיל חדש באף:p אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורףחורףחורףחורףחורף! אתה נהנה להתלכך?: אממ תלוי איך הפופיק שלך?: מהמם! משהו מה מספר המזל שלך?: 9 פעם אסטרולוגית אמרה לי חעחע איך השיער שלך נראה עכשיו?: פזור..בצבע חום וחלק תוכל להיות צמחוני?: למה לא איך את נראית?: אממ גובה ומשקל ממצוע לגילי (15) עיניים ירוקות שער חום חלק ..ועודועוד אומרים לי הרבה שאני דומה להילארי:] תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא בטוח תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כהכה זה נשמע יותר נורמלי היו לך הפרעות אכילה?: לא חס וחס כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: או עד שאני מספיקה לענות או שאני רואה קודם מי זה שחית פעם בעירום?: לא לא חח מתי?: אףףף פעםםם1 למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: חצי חצי בוכה הרבה?: בפנים כה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: כלום אומרים תודה על מה שקיבלת מאלוהים..או שאת השער כי הוא צומח כל הזמן:p באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: כאילו כאילו כאילו למרות שאני לא שמה לב חח רומנטי? מה קומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מי זוכר?! או שבעצם אחרי הטיסה שלי לארץ לפני שלוש שנים ככה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בורנטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: אממ לא נראה לי אבל אני לא דתיה מחשוף?: שהבנים יגידו:p חחע סתם אממ אולי החבר הכי טוב שלך בתול?: כה חע תשאלו אותו מה הצבע תחתונים שלך?: ירוק מזה עיניינכם איזה מראה יש לחדר שלך?: לפי דעתי ילדותי קצת אבל הוא די אדמדם-בורדו כזה ויש הרבה רהיטים מעץ איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת שעון ושתי טבעות איך אתה מרגיש עכשיו?: קצת מבואסת ממישהו=\ מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אממ שבת אממ זה נקרה..אפשר להגיד שהיום עוד מעט עם מה אתה ישן?: סמיכה וכרית האם הפיצו עלייך שמועה?: כה לפי מה שזכור לי במה אתה נוהג?: עוד שנתיים ככה אתה ילדה של אבא או אמא?: אמאאמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אממ לא זוכרת אבל זה היה בשנה האחרונה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: נראה לכם אני לא זונה אין מצב מה עשית היום? מתמטיקה=\ צריכה להתקבל ל-4 יחידות עוד קצת עלי: אוהבת לשיר וגם שרהה אממ יש עוד הרבה אתה מאמין בגורל?: כה קור או חום? קוררר לישון או לקום? לקווום1 חוף או הרים? אממ לא ממש משנה קרמבו או שוקו? קרמבו[?] מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? קוקו ואז מצצחצת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבתחושבת וחושבת! את מי היית לוקח לאי בודד? תמיד שאלו את השאלה הזאת ואנילא יודעת מה לענות חע אם היית חייה איזה חייה היית? אממ אולי קנגרו איזה שפות אתה מדבר? עברית חע בן-אדם של לילה או יום? יוםיום רגיש לדיגדוגים? כה חע מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא רוצה לחשוב על זה מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת..שאני מאושרת! מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה ובריאותתת! על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על כמה שהייתי טיפשה היום1 ו...(עליו) ממה אתה הכי פוחד? אממ ללכת לבד בלילה בחושך המקום האהוב לחופשה? אוסטרייהה! אירופה חו"ל! טעם גלידה אהוב? אממ קוקוס וריבת חלב ממתק אהוב? אממ לא יודעת ממתקים מחו"ל טעיםםםם!#@ מכונית? פג'ו חג? אממ פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? אממ כל הזמן משנה לא יודעת אין ממש (לא ממש רואה טלויזיה) מילה אהובה? אני אוהב אותך! דיסק אהוב? הילארי! הייתה לך שיחה רצינית? כה=\ חיבקת מישהו? בטח הרבה:p גרמת למישהו לצחוק? כה כל הזמן חעחע הרגשת טיפש? תמיד! דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כל הזמן:( התגעגעת למישהו? אהא האם אי פעם: דבר.. נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא חבר לא החברה כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כה הרבה היית מאוהב? כה כה!! ראית את מגדל אייפל? כשהייתי קטנה לא ממש זוכרת עישנת מריחואנה? בטח! מה נראה לכם חע שיחקת מונופול? חח כה נישקת מישהי? מישהו או מישהי? מישהי כן אבל על הלחי אבל כן נישקתי מישהו עשית אמבטיית קצף? כשהייתי קטנה חע ניסית דיאטה? לא ממש הייתה לך תאונת דרכים? חס חס חס וחלילה! שאלה הבאה..אבל הייתי בתאונה רכבת על פיל? לא גם לא הייתי בהודו נישארת ער כל הלילה? כה וזה קילקל לי אחר כך את כל היום! פחדת מהחושך? תמיד זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן חעחעחע איזה קטע! זה מה שאני מרגישה עכשיו פחחח יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שוב אני לא שרמוטה שיקרת? כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחח אני חושבת שכן פגשת סלבריטי? כה הרבה פעמים וגם הצטלמתי עם רוני דואני מתחת לבית שלי פחח כשהיו צילומים לראש גדול אבל לא את הילארי (פרצוף עצוב) עברת על החוק וניתפסת? לא אולי בבצפר נרדמת בשיעור? חע נראה לי מה השעה: 21:50

0verpr0tected

New member
../images/Emo94.gifעונה../images/Emo176.gif ../images/Emo210.gif

שעת ההתחלה: 23:02 שם: שיר תאריך לידה:23/10/92 מזל: מאזניים מין: נקבה
גובה: אאמממ 1.60 ומשהוא כאילו יותר ממטר שישים בטוח,אני רק לא בטוחה בכמה יותר. צבע עיניים: חום בהיר מידת נעליים: 37 מיקום: רחובות איפה נולדת: נכשלת במקצוע: פעם אחת ביצפר: מתחילה תיכון מאוהב: כעעעע
חבר/חברה: אין אם כן, שם: ^^ כמה זמן אתם ביחד: ^^ מה את לובשת עכשיו: ג'ינס וגופיית פסים תעשי סקס לפני החתונה: ביימיייייי מי יודעע יש זמן התאהבת פעם במורה?: לעעעעעעעעעע מעשנת?
שותה?: כן..מים
מפלרטט:לא צבע אהוב: טורקיז חיות אהובות: פקינז
מי החברים הכי טובים שלך?: יש כמהה אבל הכי הכייי: אורטל,ירדן,נופר,שני,מישל הכית מישהו?: לא
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אני מדברת הרבה בטלפון עם כמה...אבל הכי הכי הרבה עם ידיד שלי ועם כמה חברות טובות. מישהו נתן לך סטירה?: לעעעעעעע
באינטרנט הרבה?: אאממ רגיל כזה לא הרבה ולא קצת. ביישן?: לק ממש.. קצת מתקלח?: דהההההה
ברור מי לא
שונא ביצפר?:
יש לך חיים?: איזה שאלות חופרות
עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא ממש...לוקח לי זמן לבטוח באנשים
שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא תעשה צניחה חופשית?: אולייי אוהב לרקוד?: ריקוד זה החיים שלייייי היית בחו"ל?: כן
סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לפעמים..לא תמיד. שתייה מועדפת?: מיץ תפוחים
חחח אבל הכי הכי אייס קפה שותה מים?: המוןןן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: וואאיייי ואאאייי איזה שאלות חופרותת Colgate יש לך פלאפון?: כן
אתה מודל לחיקוי?:
מה אתה לובש הכי הרבה?: הכללל אבל הכי הרבה סקיניי פירסינגים?:
קעקועים?: בעתיד...אני רוצה קעקוע של רקדנית בלט זה מדהים
אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?: קצת מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: בחדר יעניי
לא יש לך בריכה פרטית?: בבית יעניי
חח לא אחים ואחיות?: 2 אחיות ואח אחד. תחתונים?: מה איתם
מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: ללללללא כככככן איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: מה מה הייתי רוצה
מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים לבנים איך נראית האקס/ית שלך?: גובה ממוצע,שיער חום,עיניים ירוקות חומות,רזה,זהו. אתה חצוף?: לא...לפעמים..כן. קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?לא איך הפופיק שלך?: כמו כל הפופיקים מה מספר המזל שלך? 12 איך השיער שלך נראה עכשיו?: שיער חום כהה,ארוך
,מדורג.ופוני לצד,בקיצר,יפה
תוכל להיות צמחוני? כן..אין לי בעיה לא לאכול בשר. איך את נראית?: גובה ממוצע,רזה,שיער חום כהה ארוך,עיניים חומות בהירות. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן..תלוי כמה מבוגר כן.. היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון? אני לא מחכה...כשאני שומעת אני עונה שחית פעם בעירום?לא מתי? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא? אמא בוכה הרבה? כן
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?כלום
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון? אין משהוא מיוחד.. רומנטי? כעעע מתי הפעם האחרונה שהקאת? בגיל 12 במין הנשי, בלונדינית או ברונטית? גם וגם אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)? לא בכוונה שיראו את הבטן או הגוף.. מחשוף? לא החבר הכי טוב שלך בתול?ברורררררר מה הצבע תחתונים שלך? נתלג על השאלות הטפשיות איזה מראה יש לחדר שלך? מסודר..אבל גם דיי מיוחד..אין לי קירות לבנים. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? טבעת באצבע ברגל,ושרשרת איך אתה מרגיש עכשיו? כרגיל מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני שבוע עם מה אתה ישן? חולצה ומכנסיים
האם הפיצו עלייך שמועה?לא במה אתה נוהג?אני לא נוהגת אתה ילדה של אבא או אמא? גפ וגם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? ביום האחרון לחטיבה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לא מה עשית היום? הלכתי לקנות חולצות בית ספר,והייתי בקניון עם חברות. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל? כן קור או חום? כשם אני רוצה קר וכשקר אני חם לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מדליקה טלויזיה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שותה מים את מי היית לוקח לאי בודד? את אהוביייי אם היית חייה איזה חייה היית? ארנב איזה שפות אתה מדבר? עברית(דהה) אנגלית,וצרפתית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? קצת מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה מה הדבר הכי חשוב לך? אמא אבא,ריקוד,לוטם,ואהובייייי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? הרבה מחשבותתת ממה אתה הכי פוחד? מהמוות המקום האהוב לחופשה? כל מקום רק לא בארץ. טעם גלידה אהוב? וניל עם עוגיות. ממתק אהוב? אני לא אוהבת ממתקים.. מכונית? אאאמממממ חג? פסח-בגלל החופש
תוכנית אהובה בטלויזיה? יש מיליון אני אוהבת כמע את כל הסדרות שיש ביס סטארז מילה אהובה? דיסק אהוב? "Britney" של בריטני ספירס הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו?
מישהי/ו בגדה בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את מגדל אייפל?
הייתי למעלה למעלה עישנת מריחואנה?
לעעעע שיחקת מונופול?
נישקת מישהי?
עשית אמבטיית קצף?
ניסית דיאטה?
לא מה אתם רוצים שאני יעלם מהעולם..אני מספיק רזה אני צריכה להשמין. הייתה לך תאונת דרכים?
רכבת על פיל?
נישארת ער כל הלילה?
פחדת מהחושך?
זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?
יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?
שיקרת?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
שירי מימון,נינט,והראל סקעת עברת על החוק וניתפסת?
נרדמת בשיעור?
מה השעה: 23:20

MasTic77

New member
עונה... אם מישהו בכלל יקרא ../images/Emo6.gif

שעת ההתחלה: 1:16 שם: דניאלה תאריך לידה: 8.8.1991 מזל: אריה מין: נקבה גובה: חחח לא זוכרת... צבע עיניים: חום מידת נעליים: 39/40 מיקום: חיפה איפה נולדת: חיפה נכשלת במקצוע: לא זוכרת אם נכשלתי... ביצפר: ... מאוהב: כן.. לצערי.. :( חבר/חברה: לא אם כן, שם:
כמה זמן אתם ביחד: ... מה את לובשת עכשיו: ג'ינס וחולצה קצרה תעשי סקס לפני החתונה: בחיים לא!!!איכסססססההה... התאהבת פעם במורה?: אממ נראה לי שכן... לא שזכור לי מעשנת? חס וחלילהה שותה?: איכסססססס בעעעע שונאת אלכוהוללל! מפלרטט: איכסססס נראה לכם?! צבע אהוב: תכלת חיות אהובות: אוגרים, חתולים, קיצר-כל בע"ח! מי החברים הכי טובים שלך?: יש 3 חברות הכיטובות... הכית מישהו?: לא זוכרת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברה שלי מישהו נתן לך סטירה?: לא רק שמישהו יעז! באינטרנט הרבה?: כןןןןןן ביישן?: אולי קצת מתקלח?: ברור! איך אפשר לא? שונא ביצפר?: לא כ"כ יש לך חיים?: איזו שאלה... עד כמה אתה בוטח באנשים?: בכלל לא א"א לבטוח שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אולי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יכול להיות תעשה צניחה חופשית?: לא נראה לי... מפחדת מדי אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: הלוואי! לא... סילקו אותך מביצפר?: אולי... בטח מזמן לא זוכרת השעו אותך?: כנ"ל היית רוצה לגור במקום אחר?: אולי אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: בטח! באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: לא פרטי שלי אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת... מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצות טריקו פירסינגים?: איכססס חס וחלילה קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא במיוחד אתה שזופה?: קצת מתעצבן בקלות?: כןןן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: פפפ חחח לא יש לך בריכה פרטית?: חחחחחחח אחים ואחיות?: אחים תחתונים?: נו באמת... מה זה השאלה הזאת?? מסתדר עם אמאבא?: כן ב"ה מסתדר עם האחים?: רוב הזמן איך אתה מוציא כעס?: צעקות ברחת פעם מהבית? פעם אחת חולמ בהקיץ?: די הרבה מה היית רוצה?: להיות עשיר... מליונר... להיות בריא... מה הפרחים המועדפים עליך?: לא יודעת איך נראית האקס/ית שלך?: חחח אין לי אקס אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: לא זה ולא זה-אביב וסתיו אתה נהנה להתלכך?: איכססס לא איך הפופיק שלך?: חחחחחחח מה מספר המזל שלך?: אין לי איך השיער שלך נראה עכשיו?: קצת מקורזל... יבש תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: רגיל... עם שיער חום ארוך, משקפיים, בלה בלה... תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: רק אם אהיה מאוהבת בו.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כנ"ל... היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עונה בד"כ מיד שחית פעם בעירום?: איכססס מה פתאום?! מתי?: ...... למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: נדיר אצלי אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אף חלק-ב"ה מרוצה מהכל! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מה קורה? חחחח רומנטי? נראה לי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני מלאאא שנים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא איכפת לי כ"כ... העיקר האופי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: גוף מחשוף?: חס וחלילה החבר הכי טוב שלך בתול?: ברור! כל החברות שלי בתולות מה הצבע תחתונים שלך?: לבנים, ורודים, יש הרבה איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שום תכשיט רק בחוץ איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר... קצת עייף מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכרת... עם מה אתה ישן?: עם בגדים רגילים... האם הפיצו עלייך שמועה?: כן אבל רק בין כמה בנות במה אתה נוהג?: לא נוהגת אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בחיים לא בכיתי בביצפר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לאאאאאאאאא!!!!!!!!! מה עשית היום? לא משו מיוחד... עוד קצת עלי:חולה על מוסיקההה אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? תלוי למה לקום חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שוטפת פנים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? קוראת ספר או חולמת את מי היית לוקח לאי בודד? חחח הרבה אנשים... אם היית חייה איזה חייה היית? חתולה! איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כןןןןן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? ה-mp3 שלי והציונים בביצפר... על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מי שאני אוהבת בד"כ... חחחח ממה אתה הכי פוחד? לא יודעת המקום האהוב לחופשה? חו"ל טעם גלידה אהוב?
ממתק אהוב? שוקולד מכונית? אין חג? סוכות ופסח תוכנית אהובה בטלויזיה? אין... מילה אהובה? יש הרבה... דיסק אהוב? כנ"ל... הייתה לך שיחה רצינית? כן הרבה חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן בטח תמיד הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כןןןן בעיקר לגבי החלק השני של השאלה התגעגעת למישהו? כןן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן תמיד היית מאוהב? מליון פעם... עכשיו מאוהבת... ראית את מגדל אייפל? בתמונות חחחחחחחח
עישנת מריחואנה? סליחה?! חס וחלילה... שיחקת מונופול? כן מזמןןןןןןן נישקת מישהי? לא...(הלוואי...
) עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? חחח עכשיו בדיאטה הייתה לך תאונת דרכים? לא ב"ה רכבת על פיל? חחחחחחחחחחחחחחח לא נישארת ער כל הלילה? בטח! אלף פעם... פחדת מהחושך? אולי זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כןןןן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כןןן פגשת סלבריטי? כן- רוני סופרסטאר, הראל סקעת, עדי כהן עברת על החוק וניתפסת? לאא נרדמת בשיעור? חחח כן מה השעה:1:37

נעמי 8

New member
אוקי,אני עונה../images/Emo70.gif

שם:נעמי תאריך לידה:1993 מין:נקבה צבע עיניים:חום דבש מידת נעליים:39 נכשלת במקצוע:לא מאוהב: לא חבר או חברה:לא מעשנת:לא צבע אהוב:ורוד חיות אהובות:חתול הכית מישהו:את אחותי בטלפון הכי הרבה: עם חברות באינטרנט:הרבה ביישם:קצת מתקלח:הרבה אוהב לרקוד:כן זהו אין לי כח לענות על שאר השאלות

crazy girl2007

New member
עונה../images/Emo24.gif

שעת ההתחלה: 21:40 שם:דנה תאריך לידה:20.4.92 מזל:שור מין:נקבה
גובה:אינלי מושג. צבע עיניים:חום מידת נעליים:38 מיקום:מרכז,תבואו לבקר
איפה נולדת:ברמת גן נכשלת במקצוע:בתעודה לעע..במבחנים כמה פעמים.. ביצפר:_________ מאוהב:נואו חבר/חברה:היה אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד:היינו יחד כמה חודשים מה את לובשת עכשיו:טוניקה וגינס תעשי סקס לפני החתונה:אולי התאהבת פעם במורה?:לעע כול המורים שלנו דוחים
מעשנת?נואו
שותה?:נואו
מפלרטט:נואו
צבע אהוב:תכלת,אדום חיות אהובות:כלב אבל לצערי אינלי ולא היה
מי החברים הכי טובים שלך?:מכירים?
אנחנו חבורה של כמה בנות החברה הכי טובה שלי משם היא ירין
הכית מישהו?:את אחותי
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:עם ירין מישהו נתן לך סטירה?:נואו באינטרנט הרבה?:יאפ ביישן?:נואו מתקלח?:ברור שונא ביצפר?:ברור יש לך חיים?:ברור עד כמה אתה בוטח באנשים?:תלוי במי.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:נואו יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:נואו תעשה צניחה חופשית?:אולי אוהב לרקוד?:מאודד היית בחו"ל?:יאפ סילקו אותך מביצפר?:נואו השעו אותך?:נואו היית רוצה לגור במקום אחר?:נואו אתה מפונק?:נואו!!! שתייה מועדפת?:מים שותה מים?:כה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:מרידול יש לך פלאפון?:יאפ אתה מודל לחיקוי?:נואו חעחע מה אתה לובש הכי הרבה?:גינסים פירסינגים?:אין קעקועים?:אין אוהב להצטלם?:כה אתה שזופה?:כה,אני כמעט כול יום הולכת לים מתעצבן בקלות?:כה התחלת שמועה על מישהו?:נואו יש לך קו טלפון משלך?:נואו יש לך בריכה פרטית?:נואו אחים ואחיות?:אחות גדולה תחתונים?:יאפ
מסתדר עם אמאבא?:מה ניראלכם
מסתדר עם האחים?:^^ איך אתה מוציא כעס?:שומעת מוזיקה,הולכת לישון
ברחת פעם מהבית?כה אבל לא רציני...חזרתי אחרי שעה-שעתיים חולמ בהקיץ?:לפעמים מה היית רוצה?:שיגמר השאלוןן
מה הפרחים המועדפים עליך?:סחלבים איך נראית האקס/ית שלך?:יותר גבוה ממני בקצת,,שיער חום בהיר ועיניים חום דבש. אתה חצוף?:יאפ
קיץ או חורף?:קיץ,בגלל הים
והחופש אתה נהנה להתלכך?:נואו
איך הפופיק שלך?:
מה מספר המזל שלך?:אינלי איך השיער שלך נראה עכשיו?:נורמלי תוכל להיות צמחוני?:כה איך את נראית?:שיער די ארוך חלק בצבע חום כהה,עיניים חומות וחורים באוזניים
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:אולי..אין גיל לאהבה
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:^^ היו לך הפרעות אכילה?:נואו
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:אני עונה כשאני מגיעה לטלפון מן הסתם
שחית פעם בעירום?:לאאאאא
מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:חצי חצי בוכה הרבה?:פעם הייתי מזה בכיינית..עכשיו פחות דוקא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:שום חלק!מה אתם מטורפים?! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:סבבה רומנטי?אפשר לומר מתי הפעם האחרונה שהקאת?:כשהייתי חולה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:שחורדינית
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:נואו מחשוף?:לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?:כה למיטב ידיעתי מה הצבע תחתונים שלך?:-בודקת- איזה מראה יש לחדר שלך?:מראה יפה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שרשרת,שעון,צמיד חוט ועגילים איך אתה מרגיש עכשיו?:עייפה מהשאלון הזה!!!!מתי לעזאזל הוא נגמר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:יום שישי עם מה אתה ישן?:עם הכרית לב הורודה שלי
האם הפיצו עלייך שמועה?:כה,בכיתה ו' אמרו שיש לי חבר אבל לא היה לי
במה אתה נוהג?:יש לי רישיון לאופניים אתה ילדה של אבא או אמא?:של אפחד מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:לא'זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:נואו מה עשית היום?קמתי ב-8 עשיתי בייביסיטר שעה ואח"כ הלכתי הביתה התארגנתי והלכתי לים עם חברות
עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:כה קור או חום?קור לישון או לקום?לקום חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מצחצחת שיניים את מי היית לוקח לאי בודד?את חברות שלי אם היית חייה איזה חייה היית?לא'דעת איזה שפות אתה מדבר?אנגלית,קצת ספרדית וכמובן עברית שוטפת
בן-אדם של לילה או יום?של שניהם רגיש לדיגדוגים?כה מה היום הכי גרוע בחיים שלך?לא זוכרת מה היום הכי טוב בחיים שלך?ננננאמממ....הייום שיצאנו לחופש מה הדבר הכי חשוב לך?האנשים שקרובים אלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?לא'דעת..כול פעם על משו אחר ממה אתה הכי פוחד?מהמוות המקום האהוב לחופשה?ניו יורק וים טעם גלידה אהוב?וניל עם פצפוצים ממתק אהוב?במבה מכונית?לא מבינה בזה חג?פסח תוכנית אהובה בטלויזיה?תשוקת הניצים,פלוריסיינטה מילה אהובה?יאללה נו,סבבה דיסק אהוב?אני בעיקר צורבת הייתה לך שיחה רצינית?כה,יש לי כמעט כול יום עם אמא שלי
חיבקת מישהו?כה גרמת למישהו לצחוק?כה הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כה וכה התגעגעת למישהו?כה האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :נואו מישהי/ו בגדה בך?נואו נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?יאפ היית מאוהב?יאפ ראית את מגדל אייפל?נואו עישנת מריחואנה?נואו שיחקת מונופול?יאפ נישקת מישהי?נישקתי מישהו
עשית אמבטיית קצף?יאפ ניסית דיאטה?יאפ הייתה לך תאונת דרכים?נואו רכבת על פיל?נואו נישארת ער כל הלילה?יאפ פחדת מהחושך?יאפ זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?יאפ אבל בסוף התחרטתי שהתחרטתי..עזבו אני מבינה ת'צמי יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?נואווו שיקרת?להורים,עם החברים אני כנה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?יאפ
פגשת סלבריטי?יאפ עברת על החוק וניתפסת?נואו נרדמת בשיעור?בערך מה השעה:21:50

עונה=]

שעת ההתחלה: 22:24 שם: רוחמה תאריך לידה: 15.7.94 מזל: סרטן נראה לי.. אבל אני לא מאמינה במזלות. מין: נקבה. עאיזה שוק, לא ידעתם את זה!=] גובה: 1.57 משו כזה, קצת יותר.. צבע עיניים: חום-ירקרק מידת נעליים: 37 נראה לי... מיקום: יד השמונה איפה נולדת: יד השמונה נכשלת במקצוע: המחצית הזו? עוד לא יודעת, עוד לא קיבלתי תעודה..=] ביצפר: עין כרם הדפוק מאוהבת: כן חבר/חברה: לא אם כן, שם: -- כמה זמן אתם ביחד: --- מה את לובשת עכשיו: חולצת טריקו ומכנסיי שלושת רבעי תעשי סקס לפני החתונה: לא התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: חוץ מכמה טיפות בירה לבנה כשאבא שלי שותה קצת, לא... מפלרטט: לא נאה לי.. צבע אהוב: כחול-טורקיז חיות אהובות: חתולים, כלבים.. מי החברים הכי טובים שלך?: מזתומרת? הכית מישהו?: במקרה. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אני כמעט ל מדברת בטלפון... מישהו נתן לך סטירה?: אולי, אני כבר לא זוכרת.. באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כן מתקלח?: ברור שונא ביצפר?: רוב הזמן כן יש לך חיים?: אה, כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: דיי בוטחת... שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: לא! אוהב לרקוד?: קצת=] היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא! חוץ מחו"ל. קליפורניה- סנטה קלרה או ברקלי, קנדה-איפושהו... אתה מפונק?: קצת, אולי. שתייה מועדפת?: לימונענע.. חח, אני פשוט מכורה לזה=] שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: מרידול ולפעמים קרסט יש לך פלאפון?: לא אתה מודל לחיקוי?: לא נראה לי... מה אתה לובש הכי הרבה?: לא יודעת פירסינגים?:לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לפעמים אתה שזופה?: קצת מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא= יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: אה, במקרה.. מסתדר עם אמאבא?: רוב הזמן=] מסתדר עם האחים?: לא תמיד איך אתה מוציא כעס?: שומעת רוק ובועטת בכדור ענקי כזה לקיר.. ברחת פעם מהבית? ניסיתי.. סיפור מצחיק חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: הרבה דברים מה הפרחים המועדפים עליך?: לא יודעת... שושן לבן אולי.. נרקיס.. איך נראית האקס/ית שלך?: אין לי=] אתה חצוף?: לפמים קיץ או חורף?: שניהם אתה נהנה להתלכך?: לפעמים איך הפופיק שלך?: אה, רגיל מה מספר המזל שלך?: לא יודעת.. מספר זוגי כלשהו שלא מסתיים ב-6 איך השיער שלך נראה עכשיו?: טיפה פרוע=] תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: אין לי כוח לתאר תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אולי היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: כמה שיוצא לי.. שחית פעם בעירום?: לא מתי?: -- למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לא יודעת.. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: את באה? רומנטי? קצת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני... שנה.. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית נרא לי.. אבל תלוי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: אני משערת שכן.. מה הצבע תחתונים שלך?: סגול איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון איך אתה מרגיש עכשיו?: מוזר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אתמול עם מה אתה ישן?: מליון כריות האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: לא אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא בעיקר... מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לפני שנה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? לא הרבה עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? לא יודעת.. לישון או לקום? לא יודעת.. חוף או הרים? לא יודעת=[ קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מדליקה את המחשב מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סוגרת את הספר או האמפי את מי היית לוקח לאי בודד? מחשב עם חיור לאינטרנט וטלויזיה מחוברת ליס=] אם היית חייה איזה חייה היית? לא יודעת.. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית, טיפטיפונת ערבית.... בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה כאלה מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה כאלה מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודעת על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? לא יודעת.. ממה אתה הכי פוחד? לא יודעת! המקום האהוב לחופשה? שוויץ-איטליה... טעם גלידה אהוב? תות ממתק אהוב? לדר מכונית? מה? חג? חג המולד תוכנית אהובה בטלויזיה? יש הרבה.. מילה אהובה? הרבה דיסק אהוב? הרבה הייתה לך שיחה רצינית? כמה כאלה אני משערת חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא בצרפת.. בתמונות עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? ניסיתי לעשות ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? ל רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 22:39

למעלה