שאלון בצפר:]

...

לאיזה כיתה את\ה עולה? ח' איזה מספר? 2 קנית תיק? לא קנית קלמר? לא יש אנשים מגניבים בכיתה? כן כמה בגרויות כבר עשית? כלום באיזה מגמה את\ה? אין איך קוראים למחנכ\ת שלך? פניS: איזה מקצוע אהוב עלייך? אין איזה מקצוע שנוא עלייך?ערבית בעיקר

Queen for a day

New member
lol

Funny. נממ עדן יבין
בכלמקרה, אופיארק'ה, תשדל כמה שיותר לא ליפול לידה האכזריות והמסריחות של פני
שנת לימודים מהנה ופוריה

פפף

לאיזה כיתה את\ה עולה? י"ב איזה מספר? 9! קנית תיק? לא קנית קלמר? לא יש אנשים מגניבים בכיתה? טחח כן בטח כמה בגרויות כבר עשית? כמעט כולן באיזה מגמה את\ה? תקשורת איך קוראים למחנכ\ת שלך? לילך איזה מקצוע אהוב עלייך? אין במיוחד, אני מניח שאני אוהב את כל מה שאני לא לומד, בגלל שאני לא לומד אותו יותר! אנגלית, היסטוריה, מתמטיקה, האהאהא איזה מקצוע שנוא עלייך? הכל, כולל מה שסיימתי.

:)

לאיזה כיתה את\ה עולה? ט' |: איזה מספר? 4 מופ"תניקים לנצח ^^ קנית תיק? בטח D: ג'נספורט ג'ינס קנית קלמר? ג'ינס פשוט XD יש אנשים מגניבים בכיתה? בטח, שאקי ^^ כמה בגרויות כבר עשית? 0 באיזה מגמה את\ה? עדיין לא O: איך קוראים למחנכ\ת שלך? אבלין XD איזה מקצוע אהוב עלייך? ממ.. אומנות ומתמטיקה כנראה [לא לסכול אותי באבנים יש לי בצפר מחר] איזה מקצוע שנוא עלייך? תנ"ך כנראה..

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo129.gif../images/Emo217.gifסקול סאקס :(

לאיזה כיתה את\ה עולה? ט' \:
איזה מספר? 3 :)
קנית תיק? כה..סקא :p
קנית קלמר? כה..אולסטאר
יש אנשים מגניבים בכיתה? המ יש כמה בנים...הבנות סתם פרחות..\:
כמה בגרויות כבר עשית? ברוך השם עדיין לא...
באיזה מגמה את\ה? :||
איך קוראים למחנכ\ת שלך? לילי קבלו .. -_-"""
איזה מקצוע אהוב עלייך? לא קיים!
איזה מקצוע שנוא עלייך? הממ...היסטוריה וג"ג!!!11 כ"כ ... =)

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifגמני רוצה!!!...

לאיזה כיתה את\ה עולה? אם אני בן 14 וחצי עכשיו אז..אני עולה לכיתה ט'!.. איזה מספר? אהה?!.. קנית תיק? כהה!!!..אמא קנתה לי תיק מזה יפה!..אבל אנלא מבין למה כל הילדים צוחקים עלי רק בגלל שהוא היה של אחותי(שהיום היא בת 25..)וכתוב עליו Barbie.. קנית קלמר? כהה!..של טאז!.. יש אנשים מגניבים בכיתה? לא יודע..זה בצפר חדש.. כמה בגרויות כבר עשית? ישלי פטור מזה.. באיזה מגמה את\ה? מגמת מדעי הסעדיה.. איך קוראים למחנכ\ת שלך? קרן.. איזה מקצוע אהוב עלייך? המגמה שלי!.. איזה מקצוע שנוא עלייך? המגמה שלי!...

grapefruit

New member
../images/Emo175.gifמחשב!!!111

לאיזה כיתה את\ה עולה? י' איזה מספר? 2. קנית תיק? לא, יש לי תיק מאגניב עם פאנקיסט וסיכה של קורט. קנית קלמר? שכחתי.XDDDD יש אנשים מגניבים בכיתה? אנחנו הכיתה של המאאאאאאאאאאאאאאאאגניבים! כמה בגרויות כבר עשית? 0. באיזה מגמה את\ה? אמנות!!!111 בסביבות ה20 שעות שבועיות. אבל זה כי זה תיכון מיוחד לזה והוא שולט ומאמם. למרות שיש לי עכשיו 45 שעות שבועיות כוללות וביום רביעי אני מסיימת ללמוד ב7 ורבע (בערב), עדיין מאאאגניב פה. איך קוראים למחנכ\ת שלך? ענבל. איזה מקצוע אהוב עלייך? אמנות1!!!1 איזה מקצוע שנוא עלייך? מתמטיקה. אני 4 יחידות שזה נחשב המפגרים של הבצפר.D: אניאוהבתותכם! ואתם לא מתקשרים וזה לא נחמד. אבל אניאוהבתותכם.

Daklak

New member
../images/Emo63.gif

לאיזה כיתה את\ה עולה?ט
איזה מספר?6
קנית תיק?כע
קנית קלמר?כע
יש אנשים מגניבים בכיתה?לא
כמה בגרויות כבר עשית?:0
באיזה מגמה את\ה?:0
איך קוראים למחנכ\ת שלך?דינה
איזה מקצוע אהוב עלייך? /
איזה מקצוע שנוא עלייך?ערבית

אני בתור

לאיזה כיתה את\ה עולה?יב' איזה מספר?2 קנית תיק?כה קנית קלמר?נופ יש אנשים מגניבים בכיתה?כולם!אבל רק בכיתה שלי כמה בגרויות כבר עשית?4 באיזה מגמה את\ה?מוסיקה איך קוראים למחנכ\ת שלך?צחי בן משה הסטלן! איזה מקצוע אהוב עלייך?כל מה שקשור למוסיקה איזה מקצוע שנוא עלייך?אנגלית...בגלל המורה!

A mulatto

New member
כמה מדכא

לאיזה כיתה את\ה עולה? י איזה מספר?2 קנית תיק?לא יש לי כבר קנית קלמר?כן יש אנשים מגניבים בכיתה?אמממ.. רק אחת כמה בגרויות כבר עשית? אפס חחח באיזה מגמה את\ה? ביולוגיה איך קוראים למחנכ\ת שלך?שני איזה מקצוע אהוב עלייך?אמנות (תאוריה) איזה מקצוע שנוא עלייך? מתמטיקה בגלל המורה

Queen for a day

New member
פם פדם פם פם ../images/Emo67.gif

לאיזה כיתה את\ה עולה? ח'. איזה מספר? 4 קנית תיק? לא. משנה שעברה, למרות שהוא די חדש כי קניתי אותו בסוף שנה. קנית קלמר? כו. יש אנשים מגניבים בכיתה? אני|חש| לאלא סתםX: אבל יש. כמה בגרויות כבר עשית? הא? לא עשיתי ><" באיזה מגמה את\ה? שום מגמה. איך קוראים למחנכ\ת שלך? חמוטל
איזה מקצוע אהוב עלייך? אנגלית איזה מקצוע שנוא עלייך? מתמטיקה.

עונה!! באיחור רב

אני ב-י"א 2 (שליטה!! עאלק) לא קניתי תיק או קלמר יש בכיתה את חבורת מה קשור שהם הכי קולים
לא כולל בגרויות פנימיות עשיתי בתנ"ך, בהסטוריה, במתמטיקה ובאנגלית.. אני במגמת ביולוגיה המחנך זה הרב ראובן אדלר אני לא אוהב אף מקצוע אבל הכי פחות שונא את לשון נראה לי והכי שונא מתמטיקה כמובן

למעלה